Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Kriiste @ 2016 04 02, 21:27)
tai jei iki vartu palydesit - nebebus kur pasiklyst mirksiukas.gif  Nuraminkit chebra - uztat 3 val nesimate turesit ka aptart susitikie lotuliukas.gif

Nelydėsim lotuliukas.gif mes pirmi kylam lotuliukas.gif
Atsakyti
balandzio 1 pokstas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 04 02, 21:51)
Nelydėsim  lotuliukas.gif mes pirmi kylam  lotuliukas.gif

tai vistiek parodysit pro kuriuos vartus eit wink.gif
Atsakyti
[quote=Kriiste,2016 04 02, 20:53]

Tai, kad ne pokstas. Jau praeitais metais rugsejo menesi apie tai rase mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 04 02, 21:53)
Papildyta:
tai vistiek parodysit pro kuriuos vartus eit wink.gif

Ai,ieško sliekų,ten kur nereikia.Lėktuvais juk skraidę ir ne sykį,bet pabambėt tai reikėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pura vida @ 2016 04 02, 21:57)

Tai, kad ne pokstas. Jau praeitais metais rugsejo menesi apie tai rase  mirksiukas.gif

nu tada bus gerai - nors man ir anksciau blogai nebuvo - geriau kelione atpigintu, nei tokias sumas investuotu...
Atsakyti
[quote=Pura vida,2016 04 02, 21:57]
[quote=Kriiste,2016 04 02, 20:53]

Tai, kad ne pokstas. Jau praeitais metais rugsejo menesi apie tai rase mirksiukas.gif
[/quote]
as ir skaiciau, bet supratau, kad lygtais kolkas is Varsuvos nauji skraidys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 04 02, 22:00)
nu tada bus gerai - nors man ir anksciau blogai nebuvo - geriau kelione atpigintu, nei tokias sumas investuotu...

Ai,man taip pat pakenčiama,bet jei bus geriau,nesiskūsiu thumbup.gif o savo vyrukams vistiek vietas,su papildoma vieta kojoms turiu pirkti...,nes kai abu aukštaūgiai,tai bėda...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 04 02, 21:00)

Bus proga pakelti kainas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tusinukas @ 2016 04 02, 21:02)
as ir skaiciau, bet supratau, kad lygtais kolkas is Varsuvos nauji skraidys  g.gif

Bus ir mums, lygtais 3 is Lietuvos, reiktu paieskoti, tiksliai nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(Pura vida @ 2016 04 02, 22:04)
Bus proga pakelti kainas  biggrin.gif

tai va kad susimokesim patys...
Atsakyti
Aš radau kelis straipsnius. Tik kiek suprantu,čia Novaturo gal klientams patogumai "gręsia" smile.gif
Atsakyti
O aš turiu tokį klausimą: kelionę per agentūrą ėmėm pirmą kartą, į Turkiją skrendam taip pat pirmą kartą. Visą Europą išmaišėm patys, be agentūrų pagalbos. Kadangi esu knysliukė, užsisakius kelionę kainas stebėjau vos ne kas dien - azartas blush2.gif pastebėjau nuo vakar mūsų kelionė stipriai pabrango, pasidarė Saphiro kainomis, nors iki šiol buvo gerokai pigiau. Bet....man rūpi toks klausimas, man vaidenasi ar kaip, bet atsirado daugiau naujų viešbučių panašiom kainomis, kurių aš nemačiau. Gal net fainesnių mei manasis. O agentė sakė, mūsų biudžetui daugiau geresnio negalinti pasiūlyti. Paprotinkit mane, gali taip būt ar aš kažko nepastebėjau? Tez tour užsisakę esam.
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 04 02, 21:11)
Aš radau kelis straipsnius. Tik kiek suprantu,čia Novaturo gal klientams patogumai "gręsia"  smile.gif

biggrin.gif as tai neradau apie " gresme" novaturui. Kur cia taip raso?
Atsakyti