Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

user posted image
Atsakyti
Man gėda pelėda per du mėnesius tik kilas į apačią.. bet bent jau stabilus thumbup.gif
Ryt turėsių gražų minusą. Skysčiai šalinasi, bėgioti į wc vos spėju. Neveltui ryte buvau sutinusi blush2.gif
Atsakyti
o pliusus i lentele galima pridavinet? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 04 01, 21:09)
o pliusus i lentele galima pridavinet?  lotuliukas.gif

jus su olivute dar spesit man rodos bendra pliusu lentele pasidaryt biggrin.gif

as tai pvz nesuprantu, nei kada tie skysciai salinasi, nei ka biggrin.gif ir siaip nesuprantu svorio kritimo subtilybiu biggrin.gif va dabar, 4 dienas po maziausia 40min prasibegu, stengiuosi ziuret maista, nevalgiau po 18val ne sykio. nu ir ka, per 4 dienas vargani 350g nukrite biggrin.gif nezinau, gal rimtai svarstykles durniuoja, ar kas darosi. pamenu tik tiek, kad kai maista ziauriai ribojau, nesportavau, jokiu grieku neturejau, va tada svoris tai krito biggrin.gif nu bet as gal cia per daug noriu is tu 4 dienu lotuliukas.gif bet po sitiek prakaito, tai rimtai norisi bent -500g lotuliukas.gif
Atsakyti
Smile, Spaliuke šaunuolès thumbup.gif
Frofe, nurimk, išlįs minusas, anksčiau ar vėliau smile.gif
Atsakyti
Ojej kokia raudona po svenciu lentute... Man tai geda, kad pliusa turejau priduot sad.gif Siaip jei ne sis pliusas, buciau visai savim patenkinta, mest pradejau sausio 9 ir nuo 79 kg, tai visai neblogai iki siol sekesi, tikiuosi kitoj lentutej neteks raudonuoti...
Ir skysciai jokie nesisalina, pilvas toliau laimingai issiputes unsure.gif
Meniu nuo pirmadienio pradesiu rasyt, MB pagaliau iseis i darba, su sportu neaisku kaip bus, nes statybininkai kieme darbuotis pradejo, tai nesinori demonstruotis, bet gal ka sugalvosiu blush2.gif
Barbaske, tau tinka tokia sukuosena 4u.gif
Frofesore, o ko tu nori, kad kasdien po kila kristu biggrin.gif Gerai butu, as irgi noreciau taip bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 04 01, 20:09)
o pliusus i lentele galima pridavinet?  lotuliukas.gif

O tu taip is kart jau nori pliusus mums nest biggrin.gif ax.gif As pernai kai laukiaus gruodinukes, tai tik nuo liepos svoris pradejo kilt, iki tol laikesi. Bet kai pradejo, tai po 4 kg per men doh.gif
Atsakyti
na ka, startavau begime su pradedanciuju lentele, tai siai dienai tik 1,87 km + ciut virs 5000 zingsniu su vezimu smile.gif
Atsakyti
Aš ir prasibėgau, 3km
Papildyta:
Ir mm atsirado ax.gif
Atsakyti
As ryte begsiu, gal bandysiu ne stadione sikarta smile.gif nervina stadione bobulkos su sunim, nu negi daugiau nera kur vedziot ...
Papildyta:
QUOTE(?angeliux? @ 2016 04 01, 20:42)
na ka, startavau begime su pradedanciuju lentele, tai siai dienai tik 1,87 km + ciut virs 5000 zingsniu su vezimu smile.gif

su kuo zingsnius skaiciuoji?
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 01, 21:54)
As ryte begsiu, gal bandysiu ne stadione sikarta smile.gif nervina stadione bobulkos su sunim, nu negi daugiau nera kur vedziot ...

as namie ant takelio biggrin.gif lauke net ir noredama per pusnis neprabegciau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 01, 21:55)
As
su kuo zingsnius skaiciuoji?

turiu zingsniamati mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 04 01, 21:29)

Frofe, nurimk, išlįs minusas, anksčiau ar vėliau smile.gif

tai as nepanikuoju biggrin.gif suvokiu, kad rezultato po 4 dienu tiketis tikrai nereikia, apsilimas cia dar tik sakyciau, o ne sportas smile.gif

QUOTE(smile_at @ 2016 04 01, 21:40)

Frofesore, o ko tu nori, kad kasdien po kila kristu  biggrin.gif Gerai butu, as irgi noreciau taip  bigsmile.gif

nu ne po kila, bet bent po 200g biggrin.gif biggrin.gif

ai, velniai nemate, nepergyvenu, siaip sneku, bus kaip bus, isvis dziaugiuos kad as savo sikna priverciau ant takelio lipt, man kazkaip ant jo nesunku, stadione begt sunkiau buvo , ar aplink ezera kai begau. cia nusistatau reguliaru greiti, nori begi, nori eini, nepavargsti, tai kiek jegos leidzia, tiek ir varai ax.gif ar 30, ar 40min, vis geriau nei nieko smile.gif gamtoj aisku, grynas oras ir t.t., bet matyt kiekvienam savo, reiktu begt i lauka, turbut kasdien atmazkiu rasciau, kad nebegt smile.gif dabar apsilsiu, gal po menesio kokio jau ir i lauka isbegsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 04 01, 21:02)
tai as nepanikuoju biggrin.gif  suvokiu, kad rezultato po 4 dienu tiketis tikrai nereikia, apsilimas cia dar tik sakyciau, o ne sportas smile.gif
nu ne po kila, bet bent po 200g  biggrin.gif  biggrin.gif 

ai, velniai nemate, nepergyvenu, siaip sneku, bus kaip bus, isvis dziaugiuos kad as savo sikna priverciau ant takelio lipt, man kazkaip ant jo nesunku, stadione begt sunkiau buvo , ar aplink ezera kai begau. cia nusistatau reguliaru greiti, nori begi, nori eini, nepavargsti, tai kiek jegos leidzia, tiek ir varai  ax.gif  ar 30, ar 40min, vis geriau nei nieko smile.gif gamtoj aisku, grynas oras ir t.t., bet matyt kiekvienam savo, reiktu begt i lauka, turbut kasdien atmazkiu rasciau, kad nebegt smile.gif dabar apsilsiu, gal po menesio kokio jau ir i lauka isbegsiu ax.gif

ant takelio lengviau begt, nei lauke, nzn tik kodel. Zymiai daugiau isbegdavau ant jo nei lauke. Nu bet ne esme, svarbu sikna isjudint, matau jau kaip sparciai celiulitas mazeja, vaiksciojimas+begimas gerai naikina ta baisumyna.
Atsakyti