Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Po šiai dienai nei 5,nei tuo labiau daugiau km nenubėgu nepaėjusi schmoll.gif Nematau bėdos tame.
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 02, 10:52)
kad nebegu greitai, nu man peilis begimas, bet toks ir tikslas istverme padidint  cool.gif
nzn kas yra greitas begimas biggrin.gif mane taip pamoke begiot, po truputi mazinant ejimo laika ir skaiciu ejimu tai taip ir darau. Taip istverme dideja ir riebalas geriau dega, nei kad nubegciau kilometra ir namo smile.gif

Koks km/val greitis?
Papildyta:
QUOTE(Barbaškė @ 2016 04 02, 10:54)
Po šiai dienai nei 5,nei tuo labiau daugiau km nenubėgu nepaėjusi  schmoll.gif  Nematau bėdos tame.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Kas kaip gali, tas taip bėga.
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 04 02, 09:54)
Po šiai dienai nei 5,nei tuo labiau daugiau km nenubėgu nepaėjusi  schmoll.gif  Nematau bėdos tame.

drinks_cheers.gif manau dar ilgai su ejimu begsiu, bet svarbu begt

QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 02, 09:55)
Koks km/val greitis?

06:28 min/km, speju letai, mokykloj lyg pamenu per 4min kilometra begdavom smile.gif as aisku niekad netilpdavau i laika biggrin.gif

dar snd eisim vaiksciot, daaaug, nuodeme namie tokiu oru kirmyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaliuke29: 02 balandžio 2016 - 10:01
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 02, 10:59)
drinks_cheers.gif manau dar ilgai su ejimu begsiu, bet svarbu begt 
06:28 min/km, speju letai, mokykloj lyg pamenu per 4min kilometra begdavom smile.gif as aisku niekad netilpdavau i laika biggrin.gif

blink.gif blink.gif 4 min? nieko sau blink.gif
Aš per 5,25 esu skuodusi 10 km ir tai buvo karsta.gif

Spaliuke, labai normalus greitis smile.gif Sakyčiau bėgimas prie ramesnių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 02, 11:03)
blink.gif  blink.gif 4 min? nieko sau blink.gif
Aš per 5,25 esu skuodusi 10 km ir tai buvo karsta.gif

Spaliuke, labai normalus greitis  smile.gif Sakyčiau bėgimas prie ramesnių smile.gif

O man atrodo didelis, aš bėgu apie 6:50 greičiu ir be jokių sustojimų išvarau 5km smile.gif biški lėčiau bet ilgiau ir toliau thumbup.gif ir širdžiai ramiau smile.gif
Atsakyti
lentele thumbup.gif thumbup.gif aciu spaliuke 4u.gif

as begimo be ejimo irgi niekaip neisivaiduoju smile.gif

Nota, kiek tu isbegi nesustodama? idomu, nes tu cia is musu turbut dabar ilgiausia beganti. as neisivaizduoju saves 10km nubegusios, jauciu jau po kokiu 6-7 nebegciau, o guleciau ant to begimo takelio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 04 02, 10:19)
lentele thumbup.gif  thumbup.gif  aciu spaliuke 4u.gif

as begimo be ejimo irgi niekaip neisivaiduoju smile.gif 

Nota, kiek tu isbegi nesustodama? idomu, nes tu cia is musu turbut dabar ilgiausia beganti. as neisivaizduoju saves 10km nubegusios, jauciu jau po kokiu 6-7 nebegciau, o guleciau ant to begimo takelio lotuliukas.gif

NoTa saunuole wub.gif
as po 5km jau guleciau krumuose biggrin.gif einu pazet kiek as jau laiko begioju biggrin.gif kovo 13 pirma kart isbegau biggrin.gif nubegau 1,38km, nu yra pazanga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaliuke29: 02 balandžio 2016 - 10:23
QUOTE(agnieeeska @ 2016 04 02, 11:16)
O man atrodo didelis, aš bėgu apie 6:50 greičiu ir be jokių sustojimų išvarau 5km smile.gif  biški lėčiau bet ilgiau ir toliau thumbup.gif ir širdžiai ramiau smile.gif

Kiekvienam individualiai mirksiukas.gif
Aš beveik 15 km paskutinį bėjimą bėgau su 6,26 smile.gif Ir kuo puikiausiai jaučiausi.
O kitą kartą 8 km 7,15 ir kojos kaip švinas.

Dėl ko sutinku, tai kad širdžiai ramiau drinks_cheers.gif Nors nematavus pulso neaišku ar jis užkyla iki kritinės ribos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Frofesorė @ 2016 04 02, 11:19)

Aš nestoju visai. Jei sunku lėtinu tik tempą. Didžiausias atstumas kurį esu išbėgus 15,3 km
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 02, 10:26)

Aš nestoju visai. Jei sunku lėtinu tik tempą. Didžiausias atstumas kurį esu išbėgus 15,3 km

nuo pat pradzios be ejimu begi?
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 02, 11:26)

oj, ne taip paklausiau turbut, ta prasme tu begi istisai ar ir prasieini, kai sunku? jei prasieini, tai kiek ilgiausia isbegi, kol prasieit jau norisi?
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 02, 11:27)
nuo pat pradzios be ejimu begi?

Oi ne smile.gif KAip Jūs gerai apie mane galvojat biggrin.gif Stodavau tikrai nemažai biggrin.gif
Pradėjau bėgti liepos 1 dieną. Liepos 23 d 7,4 km nubėgau be sustojimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 02, 10:38)
Pradėjau bėgti liepos 1 dieną. Liepos 23 d 7,4 km nubėgau be sustojimų  smile.gif

o dieve bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti