Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Parduodame NEW BALANCE 501, 6 vaikiskas dydis (5.5UK, 38.5EU, 24cm), kaina $39.99-10%

user posted image

Cole Haan Women's Pinch Patent Weekender, seashel pink patent spalva, 10 dydis, kaina $29.95 - 30%
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 04 balandžio 2016 - 06:38
Labas rytas 4u.gif

Mergaitės, kada žadate pirkti oldnavy?
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2016 04 04, 08:47)
Labas rytas 4u.gif
Mergaitės, kada žadate pirkti oldnavy?

Sveiki, truksta 30$ iki free ship

Laukiam sio hialurono uzsakymu su papildoma 10% nuolaida
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 04 balandžio 2016 - 08:28
QUOTE(ciurlionis @ 2016 04 03, 18:20)

griebkit megztuka vyrams uz dyka $2.98
[url=http://oldnavy.gap.com/browse/product.do?cid=73809&vid=1&

Ne tą megztinį bekapstydama giliau atradus nusiunčiau, tai pataisau, nes atsiunčiau TALL, tai bijau, kad bus per ilgos rankovės maniškiui (nors 182cm) g.gif Gal geriau L standartas? Gal kas susidūrę su oldnavy vyriškais dydžiais ir gali patarti? 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, junkitės prie ON, mes irgi norime megstuko biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmante: 04 balandžio 2016 - 08:56
JCREW FACTORY 40% Clearance ir free ship viskam
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2016 04 04, 08:36)
Ne tą megztinį bekapstydama giliau atradus nusiunčiau, tai pataisau, nes atsiunčiau TALL, tai bijau, kad bus per ilgos rankovės maniškiui (nors 182cm)  g.gif  Gal geriau L standartas? Gal kas susidūrę su oldnavy vyriškais dydžiais ir gali patarti?  4u.gif

Aš nusiunčiau iš Tall vyrui su kažkur 192 ūgiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2016 04 04, 10:07)
Aš nusiunčiau iš Tall vyrui su kažkur 192 ūgiu  g.gif

Tai gal galima sukeisti užsakymus mano su jūsų, jeigu Jūsų dar nenupirko ir L dydį ėmėte biggrin.gif
Aš tai panaršiau kas dar gero yra, tada nukeliavau prie megztukų ir pasirodo nebe tą nusiunčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2016 04 04, 09:23)
Tai gal galima sukeisti užsakymus mano su jūsų, jeigu Jūsų dar nenupirko ir L dydį ėmėte  biggrin.gif
Aš tai panaršiau kas dar gero yra, tada nukeliavau prie megztukų ir pasirodo nebe tą nusiunčiau  doh.gif

Mano jau su vakarykščiu krepšiuku nupirktas smile.gif
Atsakyti
Mergaitės,gal yra pirkusiu vaikams jodinejimo apranga,liemenes? Pasidalinkite iš kur perkate. Ačiu.
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2016 04 04, 10:23)
Tai gal galima sukeisti užsakymus mano su jūsų, jeigu Jūsų dar nenupirko ir L dydį ėmėte  biggrin.gif
Aš tai panaršiau kas dar gero yra, tada nukeliavau prie megztukų ir pasirodo nebe tą nusiunčiau  doh.gif

Vyras sakė palikti Tall. Geriau užlenkti nei kad pertrumpos bus 4u.gif
Atsakyti