Noreciau Jusu paklaust - kiek kartu reikia kontroles? Operuota anais metais, cin 3 in sito, po 3 menesiu kontrole - viskas gerai, po puses metu irgi viskas gerai, tyrima darausi skystoj terpej, Zpv niekas nesiule, is cia suzinojau apie ji, gydausi Antakalnio poliklinikoje. Nepaklausiau kada vel reiketu kontroles, noretusi buti rami. Paprastas Pap nieko nerode kai jau buvo cin 3.
Noreciau Jusu paklaust - kiek kartu reikia kontroles? Operuota anais metais, cin 3 in sito, po 3 menesiu kontrole - viskas gerai, po puses metu irgi viskas gerai, tyrima darausi skystoj terpej, Zpv niekas nesiule, is cia suzinojau apie ji, gydausi Antakalnio poliklinikoje. Nepaklausiau kada vel reiketu kontroles, noretusi buti rami. Paprastas Pap nieko nerode kai jau buvo cin 3.
Taip, kovo menesi darytas Pap, atsakymas - viskas gerai, balandzio menesi dare dvyguba operacija -salino cista ir gimdos polipa, operacijos metu gydytoja paeme biopsija, nes kilo itarymu, na ir cin 3 in sito, tyrimas skystoj terpej patvirtino. O kada turejo daryt jei ne po 3 men? Gal klystu del termino..
Taip, kovo menesi darytas Pap, atsakymas - viskas gerai, balandzio menesi dare dvyguba operacija -salino cista ir gimdos polipa, operacijos metu gydytoja paeme biopsija, nes kilo itarymu, na ir cin 3 in sito, tyrimas skystoj terpej patvirtino. O kada turejo daryt jei ne po 3 men? Gal klystu del termino..
Įprastai pirmą daro po 6 mėn. O tau pakitimus pilnai pašalino? Gal kaip man siekė kraštą dėl to anksčiau tikrino?
Teisingai sakot, reiks pasikonsultuoti su kitu gydytoju
Teisingai sakot, reiks pasikonsultuoti su kitu gydytoju
Jurguciux, primink ar tau biopsiją darė? Jeigu ne, aš prašyčiau biopsijos. Kartais biopsijos metu išgnyba pakitusią vietą ir to užtenka, net visi cin. Be cin2 tikrai nesioperuočiau... Visgi mes visos dar jaunos moterys, ir nieks negarantuoja, kad pakitimai negrįš kažkada. O tada konizuot gali ir nelikt ką. Kas tada? Gimda? Aš tikrai daryčiau viską, kad tik nereikėtų pjaut.
Nebutinai po 6 men.. mane operavo Intaite atsakymo lape buvo parasyta kartoti tepineli po 3 men.. ir daugumai kiek domejausi sako pasikartoti po 3-4 menesiu.
Tai taip, rekomenduoja dažniausiai 4-6 mėn laikotarpy, bet gydytojai dažniausiai sako, kad po pusmečio, kai jau tikrai pilnai sugyję viskas būna. Antros konizacijos irgi nedaro kol 6 mėn nepraeina...
Nedarė biopsijos. Sakė, kad iš tyrimų matosi, jog reikia konizuoti. Dabar jau tikrai važiuosiu pas kitą gydytoją į Klaipėdą. Prieš tai buvau Šiauliuose. Ačiū jums už patarimus
Nebutinai po 6 men.. mane operavo Intaite atsakymo lape buvo parasyta kartoti tepineli po 3 men.. ir daugumai kiek domejausi sako pasikartoti po 3-4 menesiu.
Įdomiai čia..Aš kai paklausiau, ar po 3 mėnesių reiks PAP kartoti, sakė kategoriškai ne, nes tiksliai parodo tik po 6. Bet Elanorai svarbiausia, kad ir po 3 ir po 6 viskas gerai👍
Pilnai pasalino..
Papildyta: