QUOTE(gvatemala @ 2016 04 14, 11:31)
Na va, gavau atsakymą: pas mane vitaminas D 42,82 kas reiškia nepakankamumą. Optimalus kiekis 90-100. Priminsiu mano AMH 0,68. Tai kaip ir ryšys yra
Kaip vit d konkrečiai veikia amh nepasakysiu.bet kad jis yra labai svarbus tai yra faktas. Daug tyrimų pridaryta kad su vit d norma pastojimo procentai didesni
Bet jei pasikelsit vit d ir kad amh padidės abejoju. Na aš galvočiau kad gal geresnė kokybė kiaušialąstės bus o gal amh ne taip sparčiai kris...
Žinau ne vieną merginą kurios vit d norma ir net daugiau bet amh žemas. Tad kaip įtakoja konkrečiai ta amh tai nelabai aišku.
Mano prieš du metus vit d buvo apie 30-40, norma nuo 75 amh buvo 1.8 pernai vit d buvo apie 70-80 amh 1.2
Jis krenta vienoms lėčiau kitoms ne taip lėtai...
Aš asmeniškai vit d kėliau iki normos beveik 3 metus...nekilo jis man nors tu ką... kas tris mėn ampulės geriau. Šalia to kasdien geriamus, čiulpiamus, lašinamus naudojau ir saulė soliariumai...bet kai pradėjau žuvų taukus kartu gerti pagaliau pradėjo kilti. tad dabar pagaliau jau net viršutinė norma.
Vit d labai svarbus vaisingumui tiek vyrams tiek moterims. Kaip ir folinė tad nepagailėkite nei sau nei vyrams
Tik vit d būtina issitirti kad neperdozuoti. Nes tada dar negeriau nei trūkumas
Gal dėl to tose Afrikose toks tas gimstamumas didelis tiek saulės jie turi
Jeigu gali apie tai svajoti, vadinasi, gali ir padaryti. Waltas Disney