Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 38-ta tema

QUOTE(heditt @ 2016 04 13, 21:37)
Mes nuotuoliniu budu - vienam tyrimui siuntem krauja i turkija, veliau rekomendavo kita tyrima, tik jis atliekamas vokietijoj, tai siuntem ten. Mums tie genetiniai kainavo kaip ivf turkijoj  doh.gif ir visa konsultacija su turku genetiku vyko email, mokejok tik uz tyrimus..

oi kiek reikalų ...nu bet va smagu kad nors už konsultacijas neėmė thumbup.gif
o tai čia jums ką nustatinėjo ? gal galima smulkiau , bet jei nenorite pasakoti atsiprašau kad lendu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, help help.gif gal kas turit, parašykit prašau, Mečėjaus mob.nr. asmenine žinute. Susitariau daryti diagnostinę histeroskopiją, visad kaip laikrodis mm ateidavo, o db sugalvojo sudurniuoti ir anskčiau parsibeldė doh.gif kažin padarytų histero 15 c.d. ar nukelti teks... g.gif Ačiū iš anskto 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Januari @ 2016 04 14, 07:34)
Mergaitės, help  help.gif gal kas turit, parašykit prašau, Mečėjaus mob.nr. asmenine žinute. Susitariau daryti diagnostinę histeroskopiją, visad kaip laikrodis mm ateidavo, o db sugalvojo sudurniuoti ir anskčiau parsibeldė  doh.gif  kažin padarytų histero  15 c.d. ar nukelti teks... g.gif Ačiū iš anskto  4u.gif  wub.gif

Jau turiu smile.gif Ačiū, dar sykį 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos, noriu paklausti jūsų nuomonės ir patarimų 4u.gif.
Kovo antroj pusėj buvom Memorial, ruošėmės daryti IVF, bet sutrukdė, tai kad pas mane rado 2 cistas kairėje kiaušidėje. Viena 2 cm, kita 6 cm. Estradiolis pakilęs, todėl grįžom namo. Beje mėnesinės prasidėjo kokiom 3 dienom anksčiau. Turkų paskyrimu gėriau kontaceptikus. Dabar vėl prasidėjo mėnesinės likus gerti 2 tabletes. Ciklas truko 21 d.
Nulėkiau pasitikrinti pas ginę dėl cistų ir estradiolio. Tai hormono tyrimai normalūs, cistų nėra, bet.. Ginė pirmą ciklo dieną mato du folius, kurie 12 mm. Mastura atrašė, kad negerai taip, bet visiškai nepaaiškino kodėl ir kaip viskas.
Man nesuvokiama, kaip naudojant kontraceptikus, kurie viską slopina, užaugo tokie foliai, ir net pirmą ciklo dieną????? Mano dominuojantis folis visada greitai auga, bet čia iš vis nesuvokiama schmoll.gif.
Kažkokie x-failai su manimi vyksta doh.gif doh.gif.
Ruošdamasi šiam IVF skirtingai nei visada leidausi cikloferoną ir geriau papildus. Negi šia nuo visų šių papildų/vitaminų taip išsiderino viskas?

Gal kuriai kas nors panašaus yra buvę? Prašau pasidalinkit savo patirtimi / įžvalgomis ir pastebėjimais.

Dėkoju iš anksto 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 04 14, 10:10)
Merginos, noriu paklausti jūsų nuomonės ir patarimų 4u.gif.
Kovo antroj pusėj buvom Memorial, ruošėmės daryti IVF, bet sutrukdė, tai kad pas mane rado 2 cistas kairėje kiaušidėje. Viena 2 cm, kita 6 cm. Estradiolis pakilęs, todėl grįžom namo. Beje mėnesinės prasidėjo kokiom 3 dienom anksčiau. Turkų paskyrimu gėriau kontaceptikus. Dabar vėl prasidėjo mėnesinės likus gerti 2 tabletes. Ciklas truko 21 d.
Nulėkiau pasitikrinti pas ginę dėl cistų ir estradiolio. Tai hormono tyrimai normalūs, cistų nėra, bet.. Ginė pirmą ciklo dieną mato du folius, kurie 12 mm. Mastura atrašė, kad negerai taip, bet visiškai nepaaiškino kodėl ir kaip viskas.
Man nesuvokiama, kaip naudojant kontraceptikus, kurie viską slopina, užaugo tokie foliai, ir net pirmą ciklo dieną????? Mano dominuojantis folis visada greitai auga, bet čia iš vis nesuvokiama schmoll.gif.
Kažkokie x-failai su manimi vyksta doh.gif  doh.gif.
Ruošdamasi šiam IVF skirtingai nei visada leidausi cikloferoną ir geriau papildus. Negi šia nuo visų šių papildų/vitaminų taip išsiderino viskas? 

Gal kuriai kas nors panašaus yra buvę? Prašau pasidalinkit savo patirtimi / įžvalgomis ir pastebėjimais.

Dėkoju iš anksto 4u.gif.

Na matai geriant kontraceptikus, tai cia jokia pirma ciklo diena, nes juos geriant cikliskumas nuo vaistu. Gal netinka kontraceptikai, per mazos dozes? Nes foliu is viso neturetu buti, cia jie jau tokios geru 5-7 dienu dydzio:(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriuleliuku: 14 balandžio 2016 - 10:20
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 04 13, 09:44)
Sveikos mergyte 4u.gif siandien uzmaciau vienam uzsienio forume, kad vit.D stoka itakoja mazejanti AMH g.gif , Nagi kaip pas jus su vit.D? Pas mane jo trukumas ir AMH zemas g.gif

http://margaretwerth...tility-vitamin/
Cia straisnis jeigu kam idomu bus.
Papildyta:
g.gif velnia tau ji rasys sms biggrin.gif gi is LT sms ir gi bus ne pigu.bent jau skambint buvo apie 7lt

Na va, gavau atsakymą: pas mane vitaminas D 42,82 kas reiškia nepakankamumą. Optimalus kiekis 90-100. Priminsiu mano AMH 0,68. Tai kaip ir ryšys yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 04 14, 11:20)
Na matai geriant kontraceptikus, tai cia jokia pirma ciklo diena, nes juos geriant cikliskumas nuo vaistu. Gal netinka kontraceptikai, per mazos dozes? Nes foliu is viso neturetu buti, cia jie jau tokios geru 5-7 dienu dydzio:(

Jei ciklą reikia pradėti skaičiuoti nuo pirmos kontraceptikų tabletės, tai mano gaunasi dar trumpesnis. Ne 21 ciklo diena, o 19 dienų. Kontaceptikus pradėjau gerti 3 ciklo dieną.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 04 14, 12:35)
Jei ciklą reikia pradėti skaičiuoti nuo pirmos kontraceptikų tabletės, tai mano gaunasi dar trumpesnis. Ne 21 ciklo diena, o 19 dienų. Kontaceptikus pradėjau gerti 3 ciklo dieną.

Taip, man sake, kad 1-aja kontraceptine tablete turiu isgerti pirma menesiniu diena (kraujavimo) ir tai jau skaitosi 1-oji ciklo diena. Siandien man 10 c.d., o vis dar gausu rudu tamsiu isskyru ir jos niekaip nesiliauja... sad.gif Bet galvoju, gal cia organizmas taip pratinasi prie ju? Siaip neskauda, pilvas neispustas, bet toks truputi spaudimo jausmas pilvo apacioje .
Man israse Lindynette 75/20 mg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergyte_82: 14 balandžio 2016 - 11:48
QUOTE(gvatemala @ 2016 04 14, 08:31)
Na va, gavau atsakymą: pas mane vitaminas D 42,82 kas reiškia nepakankamumą. Optimalus kiekis 90-100. Priminsiu mano AMH 0,68. Tai kaip ir ryšys yra  g.gif

4u.gif labai laukiau tavo pasisakymo, ar tai patvirtins itarimus ar ne blush2.gif Vadinasi rysys tarp to yra..tik ka tokiu atveju daryt? Kaip pakelt ta vit.D pastovei gerti ji bet jeigu jis sunkiai kyla g.gif

Dar noriu paklausti,gal kuri lanketes Vln pas homeopata Antana Januskeviciu? Sakau gal kokiu naturaliu zirniuku uzduotu pagerint visai sitai sistemai ir tuo tarpu imunitetui g.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 04 14, 10:10)
Kažkokie x-failai su manimi vyksta doh.gif  doh.gif.

Na tikrai kažkokia mistika...gal kontraceptinėse buvo itin mažas hormomų kiekis g.gif o gal ginė ką nors pakomentavo?

QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 04 14, 12:21)
Kaip pakelt ta vit.D pastovei gerti ji bet jeigu jis sunkiai kyla g.gif

Vit. D tyrimo nesu dariusi, bet endokrinologės patarimu geriu Vitamine D3 B.O.N 1 ml geriamąjį tirpalą po 1 ampolę kas tris mėnesius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 04 14, 12:21)
4u.gif labai laukiau tavo pasisakymo, ar tai patvirtins itarimus ar ne blush2.gif Vadinasi rysys tarp to yra..tik ka tokiu atveju daryt? Kaip pakelt ta vit.D pastovei gerti ji bet jeigu jis sunkiai kyla g.gif

Dar noriu paklausti,gal kuri lanketes Vln pas homeopata Antana Januskeviciu? Sakau gal kokiu naturaliu zirniuku uzduotu pagerint visai sitai sistemai ir tuo tarpu imunitetui g.gif

Nors as pas Antana Januskeviciu nesilankiau, bet girdejau ne kokiu atsiliepimu apie ji, net per laida ji rode, kaip jis apgaudineja zmones ir ima didziulius pinigus.
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2016 04 14, 11:31)
Na va, gavau atsakymą: pas mane vitaminas D 42,82 kas reiškia nepakankamumą. Optimalus kiekis 90-100. Priminsiu mano AMH 0,68. Tai kaip ir ryšys yra  g.gif

Kaip vit d konkrečiai veikia amh nepasakysiu.bet kad jis yra labai svarbus tai yra faktas. Daug tyrimų pridaryta kad su vit d norma pastojimo procentai didesni
Bet jei pasikelsit vit d ir kad amh padidės abejoju. Na aš galvočiau kad gal geresnė kokybė kiaušialąstės bus o gal amh ne taip sparčiai kris...
Žinau ne vieną merginą kurios vit d norma ir net daugiau bet amh žemas. Tad kaip įtakoja konkrečiai ta amh tai nelabai aišku.

Mano prieš du metus vit d buvo apie 30-40, norma nuo 75 amh buvo 1.8 pernai vit d buvo apie 70-80 amh 1.2
Jis krenta vienoms lėčiau kitoms ne taip lėtai...
Aš asmeniškai vit d kėliau iki normos beveik 3 metus...nekilo jis man nors tu ką... kas tris mėn ampulės geriau. Šalia to kasdien geriamus, čiulpiamus, lašinamus naudojau ir saulė soliariumai...bet kai pradėjau žuvų taukus kartu gerti pagaliau pradėjo kilti. tad dabar pagaliau jau net viršutinė norma.
Vit d labai svarbus vaisingumui tiek vyrams tiek moterims. Kaip ir folinė tad nepagailėkite nei sau nei vyrams 4u.gif

Tik vit d būtina issitirti kad neperdozuoti. Nes tada dar negeriau nei trūkumas smile.gif
Gal dėl to tose Afrikose toks tas gimstamumas didelis tiek saulės jie turi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 14 balandžio 2016 - 13:22