QUOTE(Book2u @ 2016 04 11, 17:44)
Sveikos sveikos,
gummy bear - šaunuolė!!!
O aš visdar procese, šiandieną 10 stimuliacijos diena, gaunu gonalio 275, luverio 75 ir cetrotide ir tikisi išimti keturis folikulus...
Šneka, kad punkcija bus šeštadienį, tad dar nemažai liko...
Mieloji, na bet jei bus keturi meilus ir kibus stipruoliai, tai gal ir uzteks, ka?

O gal iki sestadienio ir daugiau isaugins
QUOTE(gvatemala @ 2016 04 11, 19:53)
Geros žinios

po savaitėlės tikimės jų dar geresnių
Jei ne paslaptis, kodėl nenorėjai 2? Nes aš jau mintyse dėlioju argumentus, kodėl noriu 2
Mane gasdina mintis apie daugiavaisi nestuma ir del jo kylancia rizika

O dar man labai patinka skaiciai

Ikelus blastocista, yra 3-7% tikimybe, kad ji pasidalins. Ikelus dvi blastutes, nestumo tikimybe padideja 15%, o daugiavaisio nestumo tikimybe padideja 50%. Dar pas mus giminej labai daug dvyniu, mano mama irgi is dvynuku. Be to, prof. Semra sake, kad jei nepastosiu su geros kokybes blastute, reiketu laparoskopija daryti (tai kam 'gadinti' dvi blastutes, kai yra 'jei'). Ir dar kelias priezastis turiu. Tai viska sudejau ir sugalvojau, kad man vienos gana.
QUOTE(Lalabamba @ 2016 04 11, 18:08)
Su pupienės statusu!

Ramių laukimo dienų
QUOTE(siaures meskute @ 2016 04 11, 19:57)
Kaip nuostabu

ramaus pupsėjimo kumštukai suspausti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 04 11, 20:23)
Gummy, kaip smagu

Kuo gražiausių skaičiukų
QUOTE(-Murke- @ 2016 04 11, 21:40)
Saunu

kuo grazesniu skaiciuku dabar
QUOTE(Januari @ 2016 04 12, 08:56)
Kokie šaunuoliai visi šaunuoliai

Ramaus laukimo iki didelių HCG skaičiukų
Labai aciu, mergaites

Jus nuostabios

Esu labai dekinga visoms uz informacija ir uz palaikyma. Ir nesvarbu, koks bus rezultatas, zinau, kad visu jusu, rasiusiu ir rasanciu deka issirinkau geriausia klinika su puikiais gydytojais, su jusu pagalba ir pasidalintomis ziniomis visas procesas buvo aiskus ir sklandus. O kur dar emocinis palaikymas! Neikainojama!! Tikrai nuosirdziai dekinga