Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

Pakeltos lysvės
Gal kas žinote, ar Lenkijoje galima nusipirkti pigiau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2016 04 17, 08:56)
o kokie cia baldai paaugliams? nes vaikams tai zinau...  g.gif

Reikia lovu 90×200 arba 100×200.Kad tilptu vaikučiai biggrin.gif 14 m .ir 13 m.Gal aš ten ne taip pavadinau smile.gif
Nes kai dažnai rašau vaikams,per paieška randa mažas su grotelemis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(San'ka @ 2016 04 17, 16:13)
Reikia lovu 90×200 arba 100×200.Kad tilptu vaikučiai  biggrin.gif 14 m .ir 13 m.Gal aš ten ne taip pavadinau  smile.gif
Nes kai dažnai rašau vaikams,per paieška randa mažas su grotelemis  blush2.gif

g.gif jei i tokiu savoka ieina tokios, kur padarytos tipo kaip masinytes, laivai ir pan., tai gatvej Raja, parduotuve Krystian, tokiu maciau pries metus. Bet paaugliui, tai ko gero nelabai jau patiktu......
Atsakyti
Dekui atsakiusioms, perskaiciau sia ir sena tema, bet va kur orkaite issirinkti neradau. Kokia kava lenkuose renkates?Lygmens +- Prodomo - Dallmayr ?
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2016 04 17, 18:09)
g.gif jei i tokiu savoka ieina tokios, kur padarytos tipo kaip masinytes, laivai ir pan., tai gatvej Raja, parduotuve Krystian, tokiu maciau pries metus. Bet paaugliui, tai ko gero nelabai jau patiktu......

Ačiū .Apsižvalgisime vietoje. smile.gif Ne tai pirksim LT.
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2016 04 17, 15:02)
Pakeltos lysvės
Gal kas žinote, ar Lenkijoje galima nusipirkti pigiau? 4u.gif

Mane ir domina nes cia pas mus kainos tai doh.gif
Neveltui laidoje reklamuojasi. Jauciu niekas neperka lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kas perkat sporto papildus suvalkuose?
Atsakyti
Sveiki
Turiu klausimuka. Gal kur prie Suvalku yra sodinuku centrai kur galima roziu ar panasiu augaliuku nupirkt ?
Dar domina ir mulcas. Gal kas nesenai pirkot?
Aciu uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(skarpas @ 2016 04 18, 19:32)
gal kas perkat sporto papildus suvalkuose?

Kur Tesco parduotuvė tam centre yra sporto papildų pardotuvėlė smile.gif man biškelį mažokas pasirodė pasirinkimas, neradau ko norėjau....daugiau nžn kur randasi Suvalkuose papildai
Atsakyti
Merginos labai reikia pagalbos ,gal kur ir rašėt bet dabar nerandu, rytoj važiuojam iki Suvalkų ,kur butų galima grįžtant pavalgyti tos jų sriubos -fliaki ar panašiai vadinasi ,važiuojam iš Kauno,Ačiū
Atsakyti
Gal kas galetu padeti, ieskome kur geriausiai butu galima nusipirkti profiliu, OBI zinom. Gal paskutiniu metu kas pirko?
Atsakyti
[quote=Karosė,2016 04 19, 12:12]
tu fliaku kiekvienas save gerbiantis kabako šefas itraukia i valgiarašti biggrin.gif ,manau visur rasit,šiaudiniu stogu po kaire prieš suvalkus "wilczy głód" ten valgem paskutini kart ir galiu pasakyt,kad skanu,tik kad pačiam kabake kvapas nekoks schmoll.gif
Atsakyti