Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

neisim i lauka, nes tingiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 04 18, 10:59)

zinok idomumo delei noretusi isbandyt lotuliukas.gif

as esu ismeginus tai kokius 500 istveriau su vaikstancia is paskos uodega

QUOTE(smile_at @ 2016 04 18, 13:15)
pietums bus balandeliai, jau laukiu, bet reikia laiko kad praeitu. Po kiek laiko po sporto jus valgot? g.gif

as tai is karto - nusimaudau ir valgau smile.gif
Atsakyti
Smile_at, man gera valanda turi praeiti. Kitaip bloga pasidaro.

Ka padovanoti B mamai jubiliejaus proga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 18, 13:21)

ispudzius smile.gif bilietus i spektakli ar konceta, masaza ...
Atsakyti

bilietus i teatra, kina, masaza g.gif
knyga
ceki i kokia papuosalu ar kosmetikos parduotuve
o siaip tai tu ja geriau pazisti gi
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 04 18, 14:15)

Tai zinoma, kad nereikalingi krastutinumai, bet va kazkas sako, kad siandien blogas oras ir zingsniuot nepavyks

o kuri cia taip sake? tikiuosi ne as, nes rodos blogu oru siandien neisskundziau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 18, 13:20)
neisim i lauka, nes tingiu  ax.gif

O tavo mazius gerai miega namuose? as tai esu kelis kart per lietu tingejus, bet kai pamatau, kad uzmigdyt normaliai nepavyks, tai tingejimas dingsta lotuliukas.gif

QUOTE(qqte @ 2016 04 18, 13:21)
as tai is karto - nusimaudau ir valgau   smile.gif

Oj ne, man per greit blush2.gif

Smile_at,  man gera valanda turi praeiti. Kitaip bloga pasidaro.

Na vat as anksciau kazka lengvo po valandos, o normaliai laukdavau 2 val. Dabar jei lauksiu 2 val, tai mazas laiko tarpas tarp pietu ir vakarienes liks unsure.gif gal po 1,5 valgysiu...

Del dovanos, tai priklauso, koks amzius, kas patinka, kur gyvena ir dar daug kitu dalyku .. Sakyk is ko renkiesi, patarsim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smile_at: 18 balandžio 2016 - 13:30
QUOTE(qqte @ 2016 04 18, 14:23)
bilietus i teatra, kina, masaza  g.gif
knyga
ceki i kokia papuosalu ar kosmetikos parduotuve
o siaip tai tu ja geriau pazisti gi

Tame ir esme, kad nepazistu gerai.
Tik zinau, kad ne pinigus.
Masazai atkrenta. Teatrai, koncertai musu miestuke irgi. Nebent tartis su B, kad nuveztu i kita miesta. Galvosiu...
Atsakyti
o tai pvz jei sportuojat vakare visai, na kokia 19-20val, vistiek po valandos-dvieju dar valgot, net jei dar uz valandos po valgio miegot jau einat pvz?
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 04 18, 13:29)
Oj ne, man per greit  blush2.gif
Na vat as anksciau kazka lengvo po valandos, o normaliai laukdavau 2 val. Dabar jei lauksiu 2 val, tai mazas laiko tarpas tarp pietu ir vakarienes liks  unsure.gif  gal po 1,5 valgysiu...

o kodel laukt reikia po treniruotes nelabai suprantu g.gif
kad pries is kart nevalgyt tai jo suprantu, sunku pavalgius o po to g.gif

man tai norisi is kartp bet as sportuoju arba pietu pertraukos metu arba is karto po darbo, tai jei dar laukciau likciau arba be pietu arba be vakarienes
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 04 18, 13:35)
o tai pvz jei sportuojat vakare visai, na kokia 19-20val, vistiek po valandos-dvieju dar valgot, net jei dar uz valandos po valgio miegot jau einat pvz?

Nu tu duodi, cia gi tema nevalgom po 18 val., tai koks jau skirtumas sportuoji ar ne, leidimo valgyt nebera biggrin.gif

QUOTE(qqte @ 2016 04 18, 13:37)
o kodel laukt reikia po treniruotes nelabai suprantu  g.gif
kad pries is kart nevalgyt tai jo suprantu, sunku pavalgius o po to  g.gif

man tai norisi is kartp bet as sportuoju arba pietu pertraukos metu arba is karto po darbo, tai jei dar laukciau likciau arba be pietu arba be vakarienes

Bijau sumeluot, bet susije kazkaip, kad tas maistas i riebalus jau verciamas, ir po sporto tik baltyminis maistas gerai raumenims atstatyt unsure.gif pataisykit mane, kas zino tiksliai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 04 18, 14:35)

Po begimo valgau.
Po pratimu namie, nea.Nebent kokio kefyro isgeriu.
Atsakyti