neisim i lauka, nes tingiu

QUOTE(Frofesorė @ 2016 04 18, 10:59)
as esu ismeginus tai kokius 500 istveriau su vaikstancia is paskos uodega
QUOTE(smile_at @ 2016 04 18, 13:15)
pietums bus balandeliai, jau laukiu, bet reikia laiko kad praeitu. Po kiek laiko po sporto jus valgot? 

as tai is karto - nusimaudau ir valgau

QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 18, 13:21)
ispudzius

bilietus i teatra, kina, masaza

knyga
ceki i kokia papuosalu ar kosmetikos parduotuve
o siaip tai tu ja geriau pazisti gi
QUOTE(smile_at @ 2016 04 18, 14:15)
Tai zinoma, kad nereikalingi krastutinumai, bet va kazkas sako, kad siandien blogas oras ir zingsniuot nepavyks
o kuri cia taip sake? tikiuosi ne as, nes rodos blogu oru siandien neisskundziau

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 18, 13:20)
O tavo mazius gerai miega namuose? as tai esu kelis kart per lietu tingejus, bet kai pamatau, kad uzmigdyt normaliai nepavyks, tai tingejimas dingsta

QUOTE(qqte @ 2016 04 18, 13:21)
Oj ne, man per greit

Smile_at, man gera valanda turi praeiti. Kitaip bloga pasidaro.
Ka padovanoti B mamai jubiliejaus proga?
Ka padovanoti B mamai jubiliejaus proga?

Na vat as anksciau kazka lengvo po valandos, o normaliai laukdavau 2 val. Dabar jei lauksiu 2 val, tai mazas laiko tarpas tarp pietu ir vakarienes liks

Del dovanos, tai priklauso, koks amzius, kas patinka, kur gyvena ir dar daug kitu dalyku .. Sakyk is ko renkiesi, patarsim

QUOTE(qqte @ 2016 04 18, 14:23)
bilietus i teatra, kina, masaza
knyga

knyga
Tame ir esme, kad nepazistu gerai.
Tik zinau, kad ne pinigus.
Masazai atkrenta. Teatrai, koncertai musu miestuke irgi. Nebent tartis su B, kad nuveztu i kita miesta. Galvosiu...
o tai pvz jei sportuojat vakare visai, na kokia 19-20val, vistiek po valandos-dvieju dar valgot, net jei dar uz valandos po valgio miegot jau einat pvz?
QUOTE(smile_at @ 2016 04 18, 13:29)
Oj ne, man per greit
Na vat as anksciau kazka lengvo po valandos, o normaliai laukdavau 2 val. Dabar jei lauksiu 2 val, tai mazas laiko tarpas tarp pietu ir vakarienes liks
gal po 1,5 valgysiu...

o kodel laukt reikia po treniruotes nelabai suprantu

kad pries is kart nevalgyt tai jo suprantu, sunku pavalgius o po to

man tai norisi is kartp bet as sportuoju arba pietu pertraukos metu arba is karto po darbo, tai jei dar laukciau likciau arba be pietu arba be vakarienes
QUOTE(Frofesorė @ 2016 04 18, 13:35)
o tai pvz jei sportuojat vakare visai, na kokia 19-20val, vistiek po valandos-dvieju dar valgot, net jei dar uz valandos po valgio miegot jau einat pvz?
Nu tu duodi, cia gi tema nevalgom po 18 val., tai koks jau skirtumas sportuoji ar ne, leidimo valgyt nebera

QUOTE(qqte @ 2016 04 18, 13:37)
o kodel laukt reikia po treniruotes nelabai suprantu
man tai norisi is kartp bet as sportuoju arba pietu pertraukos metu arba is karto po darbo, tai jei dar laukciau likciau arba be pietu arba be vakarienes

Bijau sumeluot, bet susije kazkaip, kad tas maistas i riebalus jau verciamas, ir po sporto tik baltyminis maistas gerai raumenims atstatyt

QUOTE(Frofesorė @ 2016 04 18, 14:35)
Po begimo valgau.
Po pratimu namie, nea.Nebent kokio kefyro isgeriu.