Labas rytas
Aš jau po 4 stiklinių vandens, puodelio kavos, ir dabar garuoja šalia mėtų arbata
Pusryčiams buvo kiaušinis su krabų lazdelėm, sūriu, majonezu ir rieke juodos duonos.
Kažkaip šiandien esu pilna energijos
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 04 14, 09:47)
Sakau MB kodėl man niekas iki šiol negalėjot pasakyt kad tu esi stora, nėėsk
Dabar taip sakai, o jeigu tada tau kas nors taip būtų pasakęs, manau būtum įsižeidus ir sakytum "Kaip galima taip sakyt žmogui į akis"
Nu gi kaip žinot, su sportu aš nelabai draugauju, net ne tai kad nelabai, o visiškai

Tai atradau tokį dalykėlį, kaip ir ne sportas, bet vistiek judesys - 5 Tibeto pratimai

Prisiskaičiau teigiamų atsiliepimų, o ir užtrunka ji pasiekus maksimalų pratimų kiekį apie 20 minučių, man tinkama pasirodė. Šiandien buvo antra diena

Aišku dalis įtaigos matyt, bet tikrai kiek daug energijos atsirado, ir nuotaika gera

O didžausias pliusas, kad atsivėrė akys, oj oj kokia aš užsisėdėjus ir sumedėjus, jaučiu kiekvieną kūno raumenėlį, nors sakau, čia labiau kaip joga ar tempimai, o ne intensyvus sportas

Bandysiu išsijudint, nes žada gi lankstumą, stangrumą, emocijų stabilizavimą, net pms lengvina

Tiesa, visna sąlyga yra, juos reikia daryti kasdien, va čia ir yra didžiausias iššūkis