QUOTE(trysduvienas @ 2016 04 18, 21:47)
Tytuka, darbo daug, bet aš radau dar vieną variantą, lengvesnį

mano šeimyna labai mėgsta plovą, tai išverdu jo daugiau, o ant rytojaus arba ar kitą dieną į likusį plovą įmaišau kukurūzų ir viska sudedu į papriką (sau dar kokių brokolių, cukinijų įdedu) ir į orkaitę
na as kai paverdu tas paprikas, buna dar puszales ir odele gerai nenusilupa, tokiais plemais tik. O kai daugiau paverdu, kad jau ta odele gerai lupasi, tada nebestovi ta paprika, subliuskusi buna ir lengvai prakiura

Sitos technikos ir neina perprast man
Uzmaciau nukainuota lledu masinele, tokia mazu gabaritu, turbut paimsiu. Visi trys mano vyrai vasara kasdien juos valgo, tai bus naturalesni, nes kai paskaitau sudeti, nesinori ju valgyt, tu pirktiniu. Automatine ledu masina su saldymo funkcija daug kainuoja, tai pradziai, manau, tiks ir pigesne.
Papildyta:
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 04 19, 09:08)
Šiandien pasisvėriau, tai tikrai dar iš 76 kg neišlipau.
O as laukiu prie sio svorio sugrizt

tiek pries sventes sveriau, o va, beveik menuo ir dar ner rezultatu. Pasidziaugiu, kad vel isokau i mitybos ritma, buvo kelios dienos lomkiu, bet siandien jau atsigaunu
Papildyta:
Verdu sriuba (surinkau visokiu darzoviu likucius: 2 bulves i didesne puse, 4 morkos, 4 cuknijos, 1 brokolis, 2 saukstai saldytu zirneliu, naminis kaulu sultinys, druska) ir dar salia kiaules liezuvi
O vakarienei kefyro prisikaupe, tai tas ir bus.
Dar silkes pamarinavau, rytojui. Vienu zodziu, porai dienu priruosiau, traukiu is saldes ir rami galva.