Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisiais

Labas rytas 4u.gif
Šiandien pasisvėriau, tai tikrai dar iš 76 kg neišlipau. Bet pamažu išlipsiu smile.gif Šiandien sportas, bet nežinau ar eisiu, priklausys nuo darbo krūvio.

Dontstop, ką tau vaikystėj su tom daržovėm padarė?? blink.gif

Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 04 19, 10:08)

Dontstop, ką tau vaikystėj su tom daržovėm padarė?? blink.gif

Versdavo valgyt, tai kai pradėjau gyventi savarankiškai, atsisakiau visko, ko nemėgstu, tame tarpe ir daržovių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(trysduvienas @ 2016 04 18, 21:47)
Tytuka, darbo daug, bet aš radau dar vieną variantą, lengvesnį biggrin.gif mano šeimyna labai mėgsta plovą, tai išverdu jo daugiau, o ant rytojaus arba ar kitą dieną į likusį plovą įmaišau kukurūzų ir viska sudedu į papriką (sau dar kokių brokolių, cukinijų įdedu) ir į orkaitę thumbup.gif

na as kai paverdu tas paprikas, buna dar puszales ir odele gerai nenusilupa, tokiais plemais tik. O kai daugiau paverdu, kad jau ta odele gerai lupasi, tada nebestovi ta paprika, subliuskusi buna ir lengvai prakiura doh.gif Sitos technikos ir neina perprast man smile.gif
Uzmaciau nukainuota lledu masinele, tokia mazu gabaritu, turbut paimsiu. Visi trys mano vyrai vasara kasdien juos valgo, tai bus naturalesni, nes kai paskaitau sudeti, nesinori ju valgyt, tu pirktiniu. Automatine ledu masina su saldymo funkcija daug kainuoja, tai pradziai, manau, tiks ir pigesne.
Papildyta:
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 04 19, 09:08)

Šiandien pasisvėriau, tai tikrai dar iš 76 kg neišlipau.

O as laukiu prie sio svorio sugrizt rolleyes.gif tiek pries sventes sveriau, o va, beveik menuo ir dar ner rezultatu. Pasidziaugiu, kad vel isokau i mitybos ritma, buvo kelios dienos lomkiu, bet siandien jau atsigaunu cool.gif
Papildyta:
Verdu sriuba (surinkau visokiu darzoviu likucius: 2 bulves i didesne puse, 4 morkos, 4 cuknijos, 1 brokolis, 2 saukstai saldytu zirneliu, naminis kaulu sultinys, druska) ir dar salia kiaules liezuvi essen.gif
O vakarienei kefyro prisikaupe, tai tas ir bus.
Dar silkes pamarinavau, rytojui. Vienu zodziu, porai dienu priruosiau, traukiu is saldes ir rami galva.
Atsakyti
Per pietus privalgiau nesąmonių unsure.gif tai net bloga, susikaupti negaliu, atrodo, tuo pačiu metu noriu ir miego, ir kokio kroso prabėgti lotuliukas.gif
Taip skaniai pavalgiau blynelių su cukinija, o po to kažkas susišvietė, surijau dar dešros su duona, o ant viršaus - porą vafliukų... Tai žodžiu koncentracija šūdmaisčio kažkokio doh.gif
Rašau čia, kad jausčiau gėdą ir daugiau taip nedaryčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 04 19, 14:02)

Kad tik padetu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 04 19, 15:02)
Per pietus privalgiau nesąmonių unsure.gif  tai net bloga, susikaupti negaliu, atrodo, tuo pačiu metu noriu ir miego, ir kokio kroso prabėgti lotuliukas.gif
Taip skaniai pavalgiau blynelių su cukinija, o po to kažkas susišvietė, surijau dar dešros su duona, o ant viršaus - porą vafliukų... Tai žodžiu koncentracija šūdmaisčio kažkokio doh.gif

Čia ir yra tie craves momentai? g.gif Matyt per silpni pietūs buvo, cukinijos gi kaip agurkai, beveik be kalorijų mastau.gif

O aš šiandien nerealiai skaniai pietavau, seniau jau taip bigsmile.gif Vis skundžiuosi, kaip neskaniai valgau, tai pasigirsiu - gaminau karališkąsias krevetes pagal receptą iš tos pačios knygos, su prieskoniais visokiais, gavosi taip aštrokai, bet žiauriai skanu rolleyes.gif Bet irgi per silpnai, kaip pietum (receptas iš skilties užkandžiai vakarėliams), mažai kalorijų, alkis atėjo momentaliai ... pavakarius stipresnius pasidariau, juolab laukia labai sunki treniruotė vakare showoff.gif
Atsakyti
Per silpnai tikrai matyt buvo, nes užkandžiams apie 10 val. nesuvalgiau obuolio, kurį turėjau. Tai jau prieš pat pietus jaučiausi alkana labai ir matyt kai baigiau valgyt savo blynelius, dar nebuvo sotumo jausmo.
Bet dabar va normaliai jaučiuosi, vakarienei vištiena su daržovėm numatyta smile.gif
Atsakyti
Jau aš irgi šiandien.... ir šokolado, ir pyrago, ir čipsų.... per velykas net nerijau tiek visko, kaip šiandien. Kažkokia nesąmonė doh.gif
Atsakyti
Sveikos, man irgi šiandien valgiadienis doh.gif
O dar dabar orkaitėje kepa mėsos ir bulvių pyragas ir aš nė neplanuoju jo atsisakyt biggrin.gif Bus soti ir riebi vakarienė, sapnuosiu košmarus naktį biggrin.gif
Atsakyti
Atsportavau kaip už tėvynę fitness4.gif
Vakarienei 2 virti kiaušai, salotos iš salotų lapų, ridikėlių ir nat. jogurto, liekninati arbata ir nedidelė nuodėmė - 1 baronka lotuliukas.gif
Dabar sėdžiu kaip lapas smile.gif reik gal pailsėt, tada padirbėsiu truputuką ir jau bac trečiadienis bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar tikėjausi labai rimtos treniruotės, o gi mano trenerė patyrė kojos traumą ir dabar kurį laiką neves stepo, latino šokių, bokso na ir visų kitų judrių, kardio treniruočių verysad.gif Tai buvo statiška treniruotė su svoriais... et, na, visi mes žmonės, ką padarysi...

Šiandien eksperimentuosiu su avižų sausainiais rolleyes.gif Knygoje Supermaistas jie eina kaip pusryčių variantas. Iš tikrųjų bandžiau kepti naminius avižinius sausainius ne kartą ir ne du, dar tais laikais, kai sūnus buvo mažytis ir nesinorėjo duoti jam parduotuvinių su bloga sudėtim. Tiesą sakant, normaliai nesigavo nė karto schmoll.gif , tai žiūrėsim, kas gausis man šiandien bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Dontstop, žiūriu tu rimtai užsiimi su visais knygos receptais, šaunuolė 4u.gif
Po vakar vakarienės šiandien stulbinantis pliusas, ką, reikia vėl mažint tempus biggrin.gif TAs pats per tą patį.
Atsakyti