Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (7)

Labai faina spaudos konferencija. thumbup.gif Prancuzas prajuokino pasakes kad per pasirodyma eurovizijoje vilkes stringus. lotuliukas.gif O Donato ausys matyt paraude nes saulej nudege, kaip sake vienam interviu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ner4Leo: 14 balandžio 2016 - 16:18
Retai man taip buna, nu bet prancuzo zavumas wub.gif Toooks charizmatiskas. Prabalsuosiu uz Donny ir ji wub.gif
Atsakyti
Sveikos. Rusas absoliučiai nevertas laimėti. Jo daina niekuo neypatinga, banali ir netgi kažkuo erzinanti. Pats jis kaip vyras gražus, bet nieko daugiau. Charizmos, išskirtinumo aš pas jį visiškai nematau. Tik gražus, nugludintas saldainiukas ant scenos. Va, kai Bilanas laimėjo, tai kitas reikalas buvo. Jis buvo labai geras aktorius, įtaigus, įdomus, energingas, o Lazarevas meh schmoll.gif Pakolkas aš vis dar už armėnę, nors jos pergale jau irgi abejoju. Prancūzas manęs pernelyg nežavi.
Atsakyti
Donatui bus leista svedijoj atlikti savo salto. smile.gif

„Eurovizijos“ režisieriai galutinai patvirtino, kad lietuviui bus leista renginio scenoje atlikti savo įspūdingą ir kiek pavojingą salto, jo pasirodymo metu bus naudojami dūmai ir kiti efektai, kurių reikia D.Montvydo šou.

Dar geresnė žinia – kad atlikėjui bus leista naudoti savo batutą, jo nereikės nuomotis iš konkurso rengėjų, tad jam pavyks sutaupyti nemažai lėšų.

Batutas į Švediją iškeliavo dar vakar – savaitgalį jį D.Montvydas jau galės naudoti savo repeticijose.

Visas straipsnis cia. http://zmones.lrytas...vydo-suolio.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ner4Leo: 14 balandžio 2016 - 17:31
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 14, 14:13)
Pasisakysiu ir aš šia tema. Šiaip man tie visi saldūs berniukai yra šlykštukai, mano antitipas, bet prancūzas mano galva toks nėra. Jis nedaro kažko tokio kaip aš vadinu, virkdančio paaugles. Jis taip natūraliai žaviai dainuoja. Jei jis kils aukštai, aš tik džiaugsiuos smile.gif

as ir drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 04 14, 17:18)
Labai faina spaudos konferencija.  thumbup.gif
--
Prancuzas prajuokino pasakes kad per pasirodyma eurovizijoje vilkes stringus.  lotuliukas.gif

Aha, labai smagi konferencija drinks_cheers.gif O Azerbaidžano atstovė, paklausta, kurį atlikėją pasiimtų su savimi kur nors, mykė mykė, nieko neišstenėjo, kol galų gale iš jos mikrofoną paėmė ir ta liko tokia nesupratus kas čia įvyko, kaip čia liko neatsakius į klausimą biggrin.gif
--
Aš galvojau, kad čia tik man taip pasigirdo blush2.gif biggrin.gif Jau turbūt jį užknisęs šitas klausimas, nes kiek žiūriu interviu vis klausinėja kaip atrodys jo pasirodymas ir jis pats, o jis vis kartoja tą patį "as modern and elegant as possible" ir kad daugiau nieko negali pasakyt biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 04 14, 18:55)
Aha, labai smagi konferencija drinks_cheers.gif O Azerbaidžano atstovė, paklausta, kurį atlikėją pasiimtų su savimi kur nors, mykė mykė, nieko neišstenėjo, kol galų gale iš jos mikrofoną paėmė ir ta liko tokia nesupratus kas čia įvyko, kaip čia liko neatsakius į klausimą biggrin.gif
--
Aš galvojau, kad čia tik man taip pasigirdo blush2.gif  biggrin.gif  Jau turbūt jį užknisęs šitas klausimas, nes kiek žiūriu interviu vis klausinėja kaip atrodys jo pasirodymas ir jis pats, o jis vis kartoja tą patį "as modern and elegant as possible" ir kad daugiau nieko negali pasakyt biggrin.gif

Ne, nepasigirdo. biggrin.gif Jis ispradziu pasake prancuziskai, paskui tas vedejas paklause kas tai butu tada pasake, kad strings. biggrin.gif Taip ir isivaizdavau ji dainuojanti su zaliai Borato stringais- maudymosi kostiumeliu. lotuliukas.gif Jo azerbaidzane issisuko nuo klausimo. smile.gif O Donatui tai toks neidomus klausimas teko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ner4Leo: 14 balandžio 2016 - 18:13
QUOTE(Ingėnas @ 2016 04 08, 22:36)

ai va, gal tų tikrų vyrų pagal tą vadinamą apibrėžimą (Smurkos  biggrin.gif ), tai jau ne  biggrin.gif , neturiu  biggrin.gif  blush2.gif  Bijau aš kažkaip jų  smile.gif  blush2.gif  blush2.gif

Čia apie kokį apibrėžimą?

Ruso daina man lygiai tokia pat švediška balalaika, kaip ir mūsų Donio - vienodas lygis. Tik ruso pradžia iki priedainio stipresnė. Todėl nesuprantu, kaip vienas reitinguose pirmas, o kitas keliasdešimt kažkelintas? Su vos ne taip pat skambančia daina doh.gif

Kažkas čia sakė, kad Lazarevas didis profas, su patirtimi. Gal. Tik aš apie jį (kaip ir apie Polią pernai) nieko nebuvau girdėjusi, nes nebepažįstu tų jaunosios kartos Rusijos atlikėjų.
Didis Rusijos profas dainuos Švedijos profų sukaltą dainą.
Tikrai norėčiau, kad nuo kitų metų įsigaliotų taisyklė į didžiąją euroviziją atvežti tik savos šalies autorių dainas.

Na, o mano trejetas kol kas toks:

1. Vengrija. Daina arba kabina, arba ne. Mane užkabino ir tiek, o kodėl net negaliu paaiškint.
2. Kroatija. Nes tiesiog paprasta ir gražu. O genialumas kartais tik šiuose dalykuose ir slypi.
3. Olandai. Už skoningą vintažinį skambesį
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 04 14, 19:13)
Ne, nepasigirdo. biggrin.gif Jis ispradziu pasake prancuziskai, paskui tas vedejas paklause kas tai butu tada pasake, kad strings. biggrin.gif Taip ir isivaizdavau ji dainuojanti su zaliai Borato stringais- maudymosi kostiumeliu.  lotuliukas.gif
--
O Donatui tai toks neidomus klausimas teko.

laugh.gif ai, gal geriau tada tegul pasilieka prie elegantiško varianto lotuliukas.gif
---
Aha, turbūt pats neįdomiausias. O tas Izraelio atstovas, tai.. laugh.gif Kai paklausė jo ar žinai, kuriais metais Donny atstovavo Lietuvai Eurovizijoje pirmą kartą, tai tas tik pasivaipė, maždaug - ai, nežinau ir žinot nenoriu irnesakyk.gif biggrin.gif Įdomus toks personažas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 14 balandžio 2016 - 18:51
QUOTE(Smurka @ 2016 04 14, 18:22)
Didis Rusijos profas dainuos Švedijos profų sukaltą dainą.

Kad dainą, kaip ir Gagarinai, kūrė tarptautinė komanda: Graikijos kompozitorius Dimitris Kontopoulos, F.Kirkorovas, teksto autoriai – anglas John Ballard ir švedas Ralph Charlie.
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 04 14, 20:29)
Kad dainą, kaip ir Gagarinai, kūrė tarptautinė komanda: Graikijos kompozitorius Dimitris Kontopoulos, F.Kirkorovas, teksto autoriai – anglas John Ballard ir švedas Ralph Charlie.

Tai va iš kur tas kratinys dainoje gavosi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Sakiau, kad Kirkorovo rankelė jaučiasi...
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 04 14, 20:29)

Vat ir jaučiasi tas kirkoroviškas priedainis doh.gif O pasirodo, tikrai nagus prikišęs. Man ta daina visai nieko iki priedainio.
Atsakyti