Kipras kažkodėl toliau krenta, užima jau 19 vietą.
Man San Marino daina patinka. Tik ne disco versija, aišku. Nepelnytai kritikuojamas
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 04 16, 11:55)
man irgi visai patinka San Marino. Bent stilius jaučiasi
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 04 16, 08:56)
Tiesa, paklausiau kažkaip netyčiom
švedo dainą. Tai nors iš ištraukos sakiau, kad nesudomino, visai patinka ji man
Ir UK berniokų daina patinka (tegul tik man vienintelei)
Žodžiu, nors perklausiau dar labai mažai dainų, bet jau šį tą nusižiūrėjusi turiu
Žodžiu, nors perklausiau dar labai mažai dainų, bet jau šį tą nusižiūrėjusi turiu
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 04 16, 08:56)
Oi nėra ta Lt tokia paskutinė iš paskutiniųjų.
QUOTE(eglegle @ 2016 04 16, 09:10)
Aš ir nesakau, kad blogai. Bet eiliniai klausytojai kažin, ar įvertins. Daina kelia sentimentus, bet ne visi sentimentalūs.
QUOTE(bananžuvė @ 2016 04 15, 20:50)
Išsitaškė? Man tas trypinėjimas vietoj, o ant galo rėkimas panašus į "Oi, kaip noriu sisiuko. Mamaaaa, kur tuuu?" Nu gal ir išsitaškė 
Man San Marinas tai kaip musu Istvanas su Elada buvo,tik dar blogiau
Moldova tragedija
Montenegro isvis dainos nesuvokiu, kaip ir Gruzijos. Taip, kad labai sutinku su masem
QUOTE(Ingėnas @ 2016 04 16, 16:03)
Tiesa, paklausiau kažkaip netyčiom
švedo dainą. Tai nors iš ištraukos sakiau, kad nesudomino, visai patinka ji man
Man irgi visai patinka UK bernioku daina tokia lengva neipareigojanti.
Naujas interviu su Donatu. http://eurodiena.lt/...viska-ka-galiu/
Choreografija tobulina, vaizdo klipo su kai kam taip nepatinkancia mergina nei pusfinalyje, nei finala neisvysite.
Interviu yra ir atsakymas, kodel jis nedalyvauja tuose euroviziniuose koncertuose- vakareliuose.
Choreografija tobulina, vaizdo klipo su kai kam taip nepatinkancia mergina nei pusfinalyje, nei finala neisvysite.
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 04 16, 17:51)
vaizdo klipo su kai kam taip nepatinkancia mergina nei pusfinalyje, nei finala neisvysite.
Ačiū Dievui...