Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (7)

Statymuose San Marinas užima 40 vietą. 41 – Gruzija, 42 – Moldavija, 43- Montenegro. Matyt, San Marinui atstovą rinko ta pati komisija, kuri Gagarinai nedavė nė vieno balo smile.gif
Kipras kažkodėl toliau krenta, užima jau 19 vietą.
Atsakyti
Man San Marino daina patinka. Tik ne disco versija, aišku. Nepelnytai kritikuojamas schmoll.gif
Atsakyti
kad graži daina San Marino
ir Moldovos grazi

bet sakau mano skonis iškrypęs
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 04 16, 11:55)
Man San Marino daina patinka. Nepelnytai kritikuojamas schmoll.gif

man irgi visai patinka San Marino. Bent stilius jaučiasi
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 04 16, 08:56)
Taip, kaip LT visus metus irnesakyk.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 16 balandžio 2016 - 13:46
Tiesa, paklausiau kažkaip netyčiom smile.gif švedo dainą. Tai nors iš ištraukos sakiau, kad nesudomino, visai patinka ji man bigsmile.gif

Ir UK berniokų daina patinka (tegul tik man vienintelei) smile.gif

Žodžiu, nors perklausiau dar labai mažai dainų, bet jau šį tą nusižiūrėjusi turiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 04 16, 08:56)
Taip, kaip LT visus metus irnesakyk.gif

Oi nėra ta Lt tokia paskutinė iš paskutiniųjų.

QUOTE(eglegle @ 2016 04 16, 09:10)
San Marinas turi jaustis puikiai! Tai cia jie...anie... nesupranta tikro meno  didis.gif

Aš ir nesakau, kad blogai. Bet eiliniai klausytojai kažin, ar įvertins. Daina kelia sentimentus, bet ne visi sentimentalūs. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2016 04 15, 20:50)
Išsitaškė? Man tas trypinėjimas vietoj, o ant galo rėkimas panašus į "Oi, kaip noriu sisiuko. Mamaaaa, kur tuuu?" Nu gal ir išsitaškė mastau.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif Na palyginimas, kaip pirstu i aki. biggrin.gif
Atsakyti
Man San Marinas tai kaip musu Istvanas su Elada buvo,tik dar blogiau doh.gif Moldova tragedija doh.gif Montenegro isvis dainos nesuvokiu, kaip ir Gruzijos. Taip, kad labai sutinku su masem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 04 16, 16:03)
Tiesa, paklausiau kažkaip netyčiom  smile.gif  švedo dainą. Tai nors iš ištraukos sakiau, kad nesudomino, visai patinka ji man  bigsmile.gif

Ir UK berniokų daina patinka (tegul tik man vienintelei)  smile.gif

Žodžiu, nors perklausiau dar labai mažai dainų, bet jau šį tą nusižiūrėjusi turiu  thumbup.gif

Man irgi visai patinka UK bernioku daina tokia lengva neipareigojanti. smile.gif Kaip Zvonkus tikriausiai pasakytu keturiu taktu ar natu. smile.gif
Atsakyti
Naujas interviu su Donatu. http://eurodiena.lt/...viska-ka-galiu/
Choreografija tobulina, vaizdo klipo su kai kam taip nepatinkancia mergina nei pusfinalyje, nei finala neisvysite. smile.gif Interviu yra ir atsakymas, kodel jis nedalyvauja tuose euroviziniuose koncertuose- vakareliuose. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 04 16, 17:51)
vaizdo klipo su kai kam taip nepatinkancia mergina nei pusfinalyje, nei finala neisvysite. smile.gif

Ačiū Dievui... blush2.gif
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=JHMUYe48P2o
Prancūzas dainuoja ispanės dainą. smile.gif
Atsakyti