Įkraunama...
Įkraunama...

Laikas nubusti ir prisiminti. Visa tiesa

QUOTE(Leksa @ 2016 04 10, 10:45)
ale tai net "tyrima" reikejo atlikti, kad "issiaiskint" kodel kancia egzistuoja?  blink.gif As ir be to galiu atsakyt: nes taip sukurtas pasaulis. O del angelu egzistavimo, tai dar faktas nepatvirtintas. Yra religiju, kur jais netiki.

Žodis tyrimas atspindi tai kad šią sritį tiriu jau 9 metai tyrinėdamas įvairias religijas, filosofijas, tikėjimo sistemas, bei sielos įrašus. O faktas kad pasaulis taip sukurtas nėra tiesa, šiame pasaulyje esanti kančia yra kūrimo klaida, kurią reikia ištaisyti, kad visi galėtume ir vėl gyventi meilėje ir harmonijoje kaip kad ankščiau galėjome.
Atsakyti
O kas ir kaip tas klaidas taisys?

Panasiu teoriju yra daugybe
Tik kam jos reikalingos? Ka gero gali duoti zmonems?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saldainiautoja: 10 balandžio 2016 - 12:14
QUOTE(Leksa @ 2016 04 10, 10:45)
ale tai net "tyrima" reikejo atlikti, kad "issiaiskint" kodel kancia egzistuoja?  blink.gif As ir be to galiu atsakyt: nes taip sukurtas pasaulis. O del angelu egzistavimo, tai dar faktas nepatvirtintas. Yra religiju, kur jais netiki.

nu cia tas tyrimas is bendro issilavinimo stokos, bo jau seniai tas klausimas zmonijos nagrinejamas, bent tiek, kiek mes galim atkast tos praeities, pvz Buda visai tvarkingai sudeliojo sita bukvaliai kancios egzistavimo problema. bet ne tik Buda, jau pries ji buvo besiaiskinanciu. o cia zinai kas bus? sitoj temoj. new age ir samokslo teoriju apsesto zmogaus vidine tragedija. net trolint neidomu.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2016 04 10, 12:07)
nu cia tas tyrimas is bendro issilavinimo stokos, bo jau seniai tas klausimas zmonijos nagrinejamas, bent tiek, kiek mes galim atkast tos praeities, pvz Buda visai tvarkingai sudeliojo sita bukvaliai kancios egzistavimo problema. bet ne tik Buda, jau pries ji buvo besiaiskinanciu. o cia zinai kas bus? sitoj temoj. new age ir samokslo teoriju apsesto zmogaus vidine tragedija. net trolint neidomu.

Tiesiog norėjau pasidalinti savo suvokimais.

"O kas ir kaip tas klaidas taisys?

Panasiu teoriju yra daugybe
Tik kam jos reikalingos? Ka gero gali duoti zmonems?"

Mano tikslas yra pateikti savo požiūrį ir padiskutuoti su žmonėmis ką jie apie tai mano ir ar gali argumentuoti į mano teiginius, nes noriu kad išmoktume susitarti ir galėtume visi kartu pakeisti pasaulį. Dauguma klausimų yra konkrečiai atsakyti mano darbe ir diskusija būtų kur kas turiningesnė, jei galėtume konkrečiai diskutuoti apie mano darbe pateikiamas mintis jį pilnai peržiūrėjus ir padarius iš to asmenines išvadas.
Atsakyti
QUOTE(Donatas Banaitis @ 2016 04 10, 14:16)
Mano tikslas yra pateikti savo požiūrį ir padiskutuoti su žmonėmis ką jie apie tai mano ir ar gali argumentuoti į mano teiginius, nes noriu kad išmoktume susitarti ir galėtume visi kartu pakeisti pasaulį. Dauguma klausimų yra konkrečiai atsakyti mano darbe ir diskusija būtų kur kas turiningesnė, jei galėtume konkrečiai diskutuoti apie mano darbe pateikiamas mintis jį pilnai peržiūrėjus ir padarius iš to asmenines išvadas.

savy va pakeist kazka daugiau. visam gyvenimui uzteks ka veikti
o cia visa pasauli keisti. aciu biggrin.gif

labai specifinis poziurio kampas. i viska zvelgiama tarsi i apgaule, pinkles.
ivairi info savitai interpretuojama.
man butu liudna ir kraupu gyventi su tokiu poziuriu
Atsakyti
QUOTE(Donatas Banaitis @ 2016 04 10, 11:22)
Trumpas apibūdinimas. Siela buvo laisva, dabar yra įkalinta. Dokumentikoje pasakoju kaip tai nutiko.

Siela ir dabar yra laisva. Nusiraminkit. 4u.gif

QUOTE(Donatas Banaitis @ 2016 04 10, 13:06)
O faktas kad pasaulis taip sukurtas nėra tiesa, šiame pasaulyje esanti kančia yra kūrimo klaida, kurią reikia ištaisyti, kad visi galėtume ir vėl gyventi meilėje ir harmonijoje kaip kad ankščiau galėjome.

Pakeiskit savo mintis ir gyvensite meilėje ir harmonijoje. mirksiukas.gif Į ką kreipiate dėmesį, tą ir turite savo gyvenime (Traukos dėsnis). devil.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2016 04 10, 16:23)
Siela ir dabar yra laisva. Nusiraminkit. 4u.gif
Pakeiskit savo mintis ir gyvensite meilėje ir harmonijoje. mirksiukas.gif  Į ką kreipiate dėmesį, tą ir turite savo gyvenime (Traukos dėsnis). devil.gif

Sutinku, už tai ir renkuosi meilę.

"Siela ir dabar yra laisva. Nusiraminkit"

Jei būtų laisva galėčiau laisvai keliauti po visatą kada panorėjęs, kaip kad galėjau anškčiau. Dabar vis tik esu tik šioje planetoje, kaip ir visi kiti.

"savy va pakeist kazka daugiau. visam gyvenimui uzteks ka veikti"

Dirbu ties tuo kasdien.

Ačiū už komentarus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatas Banaitis: 10 balandžio 2016 - 16:31
ir kokia dabar to tyrimo esme? Tikslas koks? Sau, tai suprantu, suzinot norejai, o kitiems is tavo tyrimo rezultatu kas? Religija kokia nauja zadi skleist ar del ko cia taip?
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2016 04 10, 17:36)
ir kokia dabar to tyrimo esme? Tikslas koks? Sau, tai suprantu, suzinot norejai, o kitiems is tavo tyrimo rezultatu kas? Religija kokia nauja zadi skleist ar del ko cia taip?

Noriu kad pasaulis pradėtų gyventi taikoje bei harmonijoje.

Ačiū už klausimą
Atsakyti
QUOTE(Donatas Banaitis @ 2016 04 10, 17:43)
Noriu kad pasaulis pradėtų gyventi taikoje bei harmonijoje. 

Ačiū už klausimą

lotuliukas.gif na, bet ir naivus tu. Ir tiki, kad nuo to staiga zmones nustos kariaut, pavydet ir t.t.? Gi ne vaikas (gal) esi. Turetum zinoti, kad per visa zmonijos istorija buvo ir bus visos zmogiskos nelaimes. Ir jokia religija cia nepades. Jokia. Jokie "tyrimai", itikinejimai, prasymai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2016 04 10, 17:47)
lotuliukas.gif na, bet ir naivus tu.

Gal aš ir naivus, bet tai yra pasaulio vaizdas kurį noriu matyti, todėl ties tuo dirbu, kad tai pasiekti. Kažkas pasaulyje kelia chaosą, o kažkas turi viską nuraminti. Tikiuosi greitai tų chaosininkų sumažės iki tiek, kad meilė ir pagarba vienas kitam, bus dominuojantys jausmai šiame pasaulyje.

Ačiū už komentarą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatas Banaitis: 10 balandžio 2016 - 18:10
QUOTE(Donatas Banaitis @ 2016 04 10, 12:06)
Žodis tyrimas atspindi tai kad šią sritį tiriu jau 9 metai tyrinėdamas įvairias religijas, filosofijas, tikėjimo sistemas, bei sielos įrašus. O faktas kad pasaulis taip sukurtas nėra tiesa, šiame pasaulyje esanti kančia yra kūrimo klaida, kurią reikia ištaisyti, kad visi galėtume ir vėl gyventi meilėje ir harmonijoje kaip kad ankščiau galėjome.

O kas už tai jums moka? gal ir aš noriu patyrinėti g.gif
Atsakyti