Šiaip nėra sunkus, tik pradžioj perliukus rašybos klaidų kopijuodavausi į failiuką, bet pamačiau, kad jau nebestebina ir per ilgai pašalinį darbą daryčiau Labiausiai nepatinkanti darbo dalis, tai darbas su FB puslapiais man priskirtais, bet ir pagrindinis darbas toks kartais mechaninis, kad akys labai dažnai pradeda merktis
Kepta orkaitėje, įi keturias dalis išilgai padalinta morka, briuselio kopustai padalinti ketvirtadali. Iškepta nepilnumoje, kaip čia pasakyt - aldente turbūt. Krauni į lėkštę, užbarstai druskės, pipiro, truputį turėjau česnako granulių, apšlakščiau granatų padažu ir suiedžiau net užsimerkus kap skanu
Kepta orkaitėje, įi keturias dalis išilgai padalinta morka, briuselio kopustai padalinti ketvirtadali. Iškepta nepilnumoje, kaip čia pasakyt - aldente turbūt. Krauni į lėkštę, užbarstai druskės, pipiro, truputį turėjau česnako granulių, apšlakščiau granatų padažu ir suiedžiau net užsimerkus kap skanu
Labu Apus ka tempsiu? Aist labai pasakojimas patiko, o recepta tai ir as darysiu kai suprasiu as irgi uzsiemus daba nerimais, readau namie pradetas servetkas, atsiveziau sakau mazu kada dakalsiu, tai kalu, tik va ta pirmoji ryskiai mazesne uz dabartines Busy o kaip atrodo tas granatu padazas meginau cia ieskot tai va ka ismete cia