Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(busycat @ 2016 04 13, 13:02)
Magnun, galim planuot atostogus, ateik i fb thumbup.gif

Valioooo thumbup.gif ataisiu vakare į FB o tai savo žemu civilizacijos lygiu neatsimenu FB prisijungimų ir iš telefono neprisijungiu blush2.gif po darbo turiu vizitą pas mūsų keliauninkę smile.gif (gal Aist mane pasitiks ne darbine apranga o kimono apsirengusi rolleyes.gif ) tai kai parsirasiu namo, iškart prisistatysiu smile.gif Daba tai jau tikrai gailiuosi, kad dunčiai burnoje auga ir negalėsiu visko Aist išsiklausinėti biggrin.gif
Atsakyti
aš tai išsisaugosiu Sakes receptą biggrin.gif

Magnuna, tai gal išmok kalbėti ne per burną biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 13 balandžio 2016 - 13:22
Labas dienas į pusę temos atėjus biggrin.gif

Busy, regis radau Tutuko siūlų, bandysiu šiandien padaryti,jei spalva man patiks.

Užpuolė gi mane "metų gaminio" virusas, ir iš gautų Vėtros siūlų va ką baigiu padaryti blush2.gif

user posted image

user posted image

Megsiu dar į šonus, kad stačiakampis būtų. Bus Ievai ant naujos lovytės pledas-lovatiesė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2016 04 13, 13:20)
Magnuna, tai gal išmok kalbėti ne per burną  biggrin.gif

Net ir neklausiu kokį variantą pasiūlytum biggrin.gif
Ruste - kokia grožybė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 04 13, 14:17)
Daba tai jau tikrai gailiuosi, kad dunčiai burnoje auga ir negalėsiu visko Aist išsiklausinėti  biggrin.gif

Aik jau, nereiks tau kalbėt, Aist viską tik pasakos pasakos, vietomis per kokį projektorių ar tv foto skaidres rodys, tu tik isižiojus klausysi biggrin.gif
Atsakyti
Aist thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Nužiūrėjau ir aš Šponkiaus loftą blush2.gif Bet, spėju, tradicinį butą lengviau parduoti nei loftą blush2.gif Mano nuomone, jis tinkamas tik porai be vaikų, nes su vaikais reikia uždarų kambarių ax.gif Šponkiau, o kaip su šiluma pas jus? Kadangi aukštos lubos, tai tikriausiai daug reikia šildyti, kad namie būtų pakankamai šilta? rolleyes.gif

Weronica, aš dabar jau irgi prieš paskolas blush2.gif Savo gyvenime jau turėjau jas bent dvi - su viena išlošėm, su kita prakišom blush2.gif biggrin.gif Aišku, nespjaunu į šulinį, bet nebenorėčiau daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 13 balandžio 2016 - 13:53
Weronica - jeigu Aist man kelionės įspūdžius pasakos ir dar rodys tai tikrai išsižiojusi klausysiuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2016 04 13, 13:43)
Nužiūrėjau ir aš Šponkiaus loftą  blush2.gif Bet, spėju, tradicinį butą lengviau parduoti nei loftą  blush2.gif Mano nuomone, jis tinkamas tik porai be vaikų, nes su vaikais reikia uždarų kambarių  ax.gif Šponkiau, o kaip su šiluma pas jus? Kadangi aukštos lubos, tai tikriausiai daug reikia šildyti, kad namie būtų pakankamai šilta?  rolleyes.gif

nu žinok nemanau, nes butų daug, o loftų pasiūla mažesnė, per 2 dienas jau sutarta, kad šeštadienį 4 ateis apžiūrėti, o kai mb padravinėjo butą naujos statybos namę, susidomėjimas buvo tikrai mažesnis. plius ateina apžiūrėti vienas kuris ieško netradicinių patalpų, nes turi savo klientų ratą.
o lofte tikrai šlta, net per šilta kartais būna, nes langus mb statė kur į pasyvius namus deda, 6 ar kiek tai ten kamerų langus. Jau kai ir šildymas atjungtas, po namus vaikštom trumpom rankovėm, tik jau kai vienoj vietoj ilgai sėdi tada, kažką dar užsimeti.
Atsakyti
Ruste acius dideliausias 4u.gif Tute su Oliu prades ruosti lauktuves thumbup.gif

Labai grazus darbelis drinks_cheers.gif Prisiminiau Vilkros grazia lovatiese, Vilkra ar pataisei?
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 04 13, 15:29)

Labai grazus darbelis drinks_cheers.gif Prisiminiau Vilkros grazia lovatiese, Vilkra ar pataisei?

Taisau eigoje.. Siuvu siuvu- matau-reik permegzti- permezgu dantis sukandusi ir vėl siuvu- tikrai nedaug beliko biggrin.gif na ir žinoma- siūlų galiukų slapstymas
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 04 13, 14:35)
Taisau eigoje.. Siuvu siuvu- matau-reik permegzti- permezgu dantis sukandusi ir vėl siuvu- tikrai nedaug beliko biggrin.gif na ir žinoma- siūlų galiukų  slapstymas

Linkiu kuo greiciau uzbaigti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 04 13, 14:35)
Taisau eigoje.. Siuvu siuvu- matau-reik permegzti- permezgu dantis sukandusi ir vėl siuvu- tikrai nedaug beliko biggrin.gif na ir žinoma- siūlų galiukų  slapstymas

Šitas va labiausiai erzinantis darbas...mano lovatiesė ne tokia graži kaip tavo daroma, kaimiška tokia labiau, bet galiukų bus irgi...
Atsakyti