Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Apus - nesiteisink, nuotrauka gera biggrin.gif jeigu laimėsit, tai prizą gausit dalintis su Gufiu per pusę biggrin.gif
Atsakyti
Ir su mumis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 04 12, 20:14)
Ir su mumis thumbup.gif

Kol kas turim labai rimtu konkurentu biggrin.gif na tikrai mano Kacas nebadauja biggrin.gif pavalgytumet visi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baukidė @ 2016 04 12, 14:43)
Žydryne, kas nutiko?  unsure.gif  kodėl operavo, jeigu nežino, kas yra?  unsure.gif

Naktį prasidėjo skausmai,diagnozavo hematomą ant inksto ir vidinį kraujavimą,galvojo plyšęs inkstas(buvo trauma,bet prieš 2 metus,krito nuo kopėčių iš 4m),kai operavo pamatė,kad neplyšęs,išvalė hematomą,iš kur kraujuoja nerado,nes jau tuo metu nekraujavo.Pridarė krūvą tyrimų(kelias echo,pilvo KT,angiografiją),o hemoglobinas keliom dienom pakyla ir vėl krenta... verysad.gif mistika,nors savijauta dabar ir pagerėjo,neskauda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 12 balandžio 2016 - 19:27
Vajetkau, laikykis unsure.gif Kokiu tik susirgimu nera
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 04 12, 18:32)
Aha, o ryžiai kasdienis maistas? Nes tadums nesuprantu, kaip jiems viduriai nesukieteja, atsiprasau uz atviruma hihihi.gif

Matyt kefyra su slyvom uzsigeria laugh.gif

QUOTE(Baukidė @ 2016 04 12, 19:36)
Kol aš su nuoroda vargstu  biggrin.gif

Mano akim svente wub.gif

QUOTE(žydrynė @ 2016 04 12, 20:23)
Naktį prasidėjo skausmai,diagnozavo hematomą ant inksto ir vidinį kraujavimą,galvojo plyšęs inkstas(buvo trauma,bet prieš 2 metus,krito nuo kopėčių iš 4m),kai operavo pamatė,kad neplyšęs,išvalė hematomą,iš kur kraujuoja nerado,nes jau tuo metu nekraujavo.Pridarė krūvą tyrimų(kelias echo,pilvo KT,angiografiją),o hemoglobinas keliom dienom pakyla ir vėl krenta...  verysad.gif mistika,nors savijauta dabar ir pagerėjo,neskauda

Stiprybes Tau ir Dievo palaimos. Zinau kaip sunku kai savas serga. 25 diena maniski operuos unsure.gif
Atsakyti
kaip baisu kai savi serga, gal baisiau nei ,kad pats laikykis Zydryne console.gif
Kelvio tapai wub.gif
Beje parodziau MB rta karoliuka, sako mazvaikiskas, eik sakau tik.. sako nusipirk raide, sakau nusipirksiu,sako kokia, kaip kokia sakau R, o kodel ne K??? (MB Kestas) sakau o ka K man reiks paskui k... ,Kestas, Kristina (geriausia drauge) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 12 balandžio 2016 - 19:56
Aist tu puikiausia Gide, pasijaiciau lyg lankausi Japonijoj 4u.gif Labai laukiu kitu daliu 4u.gif

Sandra dziugu del mazuliuku 4u.gif
Kelvis koks grazuolis wub.gif Grikio relaksas, ryskiai persidirba katulis rolleyes.gif

Zydryne 4u.gif
Atsakyti
Žydryne, laikykitės su MB 4u.gif Baisu, kai taip nežinoma kas ir kaip blink.gif

Aist, ačiū už pasakojimą!

O mes darom, ko nepadarėm per 4 metus lofte gyvendami biggrin.gif įdėjau šiandien skelbimą, tai šeštadienį ateina apžiūrėti, tai reikia smulkius nebaigtus darbelius padaryt. Tai pasiėmiau penktadienį laisvą dieną biggrin.gif

jei kam cekava, galiu į a.ž atsiųsti skelbimo nuorodą, pavaikščiosit po namus kad nebuvę smile.gif

dalyvaujančioms konkursuose, balsai atiduoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 12 balandžio 2016 - 20:33
Valgyk, nu ar aš tau trugdau??

aš ir be až radau skelbimą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 12 balandžio 2016 - 20:35
QUOTE(busycat @ 2016 04 12, 20:32)
Valgyk, nu ar aš tau trugdau??

aš ir be až radau skelbimą biggrin.gif

pagal katinus ir akvariumus? biggrin.gif
Atsakyti
pagal laiptus biggrin.gif