Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Kokie mieli snukuciai wub.gif
Atsakyti
Martyna - kokie mieli miegaliai wub.gif
Atsakyti
Nu, tada dar biski blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nu labai super miegaliai thumbup.gif Graziai suguldyti, dulkes nupustos biggrin.gif
Atsakyti
Martyna, tai prisistatykit mirksiukas.gif Kas tokie iš kur, kiek amžiaus, kokie vardai? Vienas gal meškėnukas, ar tik panašus ? Kodėl klausėt apie vadas, kiba laukiat kačiukų ?
Atsakyti
Kažkada seniau buvau užsukus, ir vėl dingus. Ryžas tai Kivis, bendravardis kito katino šitos temos. Išgelbėtas nuo valkatavimo. Jam apie 2 metus. Didelis žvėris, tai meino meškėnė Meshka, draugė ryžam. Jai lapkriti bus 2. Kačiukų nelaukiu. Šiaip smalsu buvo. Abu kastruoti smile.gif
Atsakyti
Martyna jau buvo prisistaciusi, Sarpas ir Ciortas tai ciucikai, o katinu vardu nepamenu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 04 14, 15:24)

Vetriuk, persalai, kad gerkle persti? g.gif  biggrin.gif

Zinia ko persti rolleyes.gif O Tu miegok, miegok ramiai, turedama omeny, kad Vetriukas negaluoja tongue.gif bigsmile.gif angel_not.gif
Atsakyti
Pripuciau baliona graziausiu palinkejimui Vetrai ir paleidau, gaudyk 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MartynaPapartyna @ 2016 04 14, 16:07)
O čia, kad visai nebūtumėm ne į temą.  [url=http://www.radikal.ru][img]http:

Vo koki groziai wub.gif Ryziukas koks mielas. Snukutis man jo labai labai wub.gif
Atsakyti
Turbūt nepasakojau kaip Mesha sumedžiojo paukštuką. Nors ir aš pati nežinau. Tiesiog iš kito kambario pasigirdo keisti garsai, bėgu žiūrėt kas ten nutiko ir Meshkos žabtuose pamatau paukštuką, aš šaukt kad paleistų. Paleido, paukštukas gyvas ir sveikas buvo gražintas i laisvę. O viskas įvyko per plastikinį langą atidarytą į viršų. Kaip ji per mažą plyšelį paukštuką į vidų prisiviliojo mistika.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 04 14, 16:58)
Pripuciau baliona graziausiu palinkejimui Vetrai ir paleidau, gaudyk 4u.gif  biggrin.gif

wub.gif Aciukas, Tu tiklas dlaugas oro_buckis.gif
Papildyta:
Zylute wub.gif Panasia as istraukiau Vaskai is nasru, uzpraeitais metais. Tai turejau net pridaryt katina tulike, nes tokie karo suksniai sklido per duris blink.gif doh.gif Paukstukas isgyveno, katinas nurimo. O iskrido per pusiau pravira plastikini langa.
Atsakyti