Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(dives @ 2016 04 17, 10:07)
nesuprantu, kodėl Jūs už tos JMG minties užsikabinot, paklausykit manęs, sakau-kad tiks, jei pirksit eilinius džinsus, o ne kokius cropped tongue.gif

drinks_cheers.gif

Čia panašiai kaip nusiperka žmogus oversized rūbą ir tada nusivilia, nes jis labai labai didintas pasirodo biggrin.gif
Šiuo atveju iš kitos pusės, perka ankle arba cropped modelį ir sako, kad ilgis blogas biggrin.gif nu bet jis toks ir turi būti. Negali ankle modelis būti iki pėdų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 04 17, 13:03)
drinks_cheers.gif

Čia panašiai kaip nusiperka žmogus oversized rūbą ir tada nusivilia, nes jis labai labai didintas pasirodo biggrin.gif
Šiuo atveju iš kitos pusės, perka ankle arba cropped modelį ir sako, kad ilgis blogas biggrin.gif nu bet jis toks ir turi būti. Negali ankle modelis būti iki pėdų biggrin.gif

Tas ankle tai dar nereiškia kad iki 3/4 blauzdų. Kam visų kelnių ilgiai geri ir nėra su tuo susidūrę, atrodo nesąmonė. Kas turi ne itin standartinę figūrą, ilgas kojas trumpą liemenį kirstis klubus, tas kvailas ankle ilgis daro iš tavęs dar didesnę karikatūrą. Todėl nežinant kalbėti galima daug ir šaipytis irgi.
Atsakyti
Gal kam Toyso kodo -10% reikia?
Atsakyti
Gal yra planuojančių užsakinėti iš čia: www.3s-sports.de/
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2016 04 17, 12:39)
Man irgi vieno dar daikto prireike is Gap. Prisijungsiu jei kas rinktu

ir as prie gap prisijungciau is Kauno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 04 17, 12:12)
Tas ankle tai dar nereiškia kad iki 3/4 blauzdų. Kam visų kelnių ilgiai geri ir nėra su tuo susidūrę, atrodo nesąmonė. Kas turi ne itin standartinę figūrą, ilgas kojas trumpą liemenį kirstis klubus, tas kvailas ankle ilgis daro iš tavęs dar didesnę karikatūrą. Todėl nežinant kalbėti galima daug ir šaipytis irgi.

Ne apie tai kalba juk smile.gif kalbam apie GAP kelnių ilgį. Viskas ką norima pasakyt, kad ne ankle modeliai tall ten tikrai ilgi. Yra ir 35", ir 37", ir 38" wink.gif
Atsakyti
QUOTE(friske @ 2016 04 16, 21:31)
Sveikos,
Ne i tema, bet apie pirkinius. Ar kas turit dulkiu siurbli-sluota? Kokie komentarai apie ji?  bigsmile.gif

Superinis dalykas, pirkau, kai laukiausi, kad įprasto tampyt nereikėtų, tai dabar siurbimas yra malonumas biggrin.gif Pamatei trupinį ar dulkę, paėmei, išsiurbei, nei lenktis, nei laidą traukt, nei iš kokio kampo patį siurblį traukt. Tik reikia žiūrėt, kad kuo galingesnis būtų ir pakrauto siurblio veikimo laikas ilgesnis būtų.

QUOTE(-Braskeele @ 2016 04 17, 07:42)

Ir mūsų toks.

QUOTE(Virtualnaja @ 2016 04 17, 08:15)
del gap gal kas parasys smile.gif jei dzinsus nesioju 27-28 , bet reikia ilgu , tai I ka orentuotis ? o siaip geri dzinsai pas juos ? nes niek nesu turejusi niekada sad.gif aciu kas atrasys smile.gif
paklausiu kitaip smile.gif ju tall tiks man ? 178 ugio smile.gif))

Tik nepamirškit, kad gap didinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 04 17, 14:50)
Tik nepamirškit, kad gap didinti smile.gif

Džinsai gal, bet kiti rūbai, tiek vyriški, tiek moteriški ar vaikiški, kuriuos pirkau, atitinka dydį ax.gif
Atsakyti
as labai myliu GAP, tik dydziai ju visko yra loterija. Turiu vienas kelnes, 3 spalvas, ta pati dydi, o realiai visos skirtingos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Dzinsai taip pat. Jei sakote, kad atitinka, tai ne tiesa. Turiu vienus, is kuriu iskritau tikraja to zodzio prasme, o dydis mano.
Vaikiski tas pat. Yra kas tinka, o kas didinta. Mazintu nepasitaike.
Bet kokybe visko man wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 04 17, 15:14)
as labai myliu GAP, tik dydziai ju visko yra loterija. Turiu vienas kelnes, 3 spalvas, ta pati dydi, o realiai visos skirtingos  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Dzinsai taip pat. Jei sakote, kad atitinka, tai ne tiesa. Turiu vienus, is kuriu iskritau tikraja to zodzio prasme, o dydis mano.
Vaikiski tas pat. Yra kas tinka, o kas didinta. Mazintu nepasitaike.
Bet kokybe visko man  wub.gif  wub.gif  wub.gif

kaip as su velvetkem, labai patiko modelis, pirkau ciut ne visu spalvu ir visos skirtingos, bet negaliu pasakyt, kad netiko, tiesiog siek tiek mazesnes nei kitos to paties dydzio
Atsakyti
Gal turit netikusių dydžių velvetukų 122 ir 92 ūgiams? Kaip ir dairinėjuosi.. Gal kas nebenešioja..
Atsakyti
Gal kuri norit prisijungti prie Abercrombie užakymo. Turiu 15% papildomą nuolaidą, galioja ir sale. Nemokamas ship nuo 75Eur
Atsakyti