Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie skiepus 3

aha, nuobodoka tapo be kackac agitaciju...vis monotonijos inesdavo anot to kauno mero lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau jai darbe užrišo priėjimą prie forumo biggrin.gif Nes akivaizdžiai jame per daug laiko praleisdavo.
Atsakyti
Ohoho. bigsmile.gif Kažkas manęs, o kažkas sąmokslo teorijų pasiilgo. Ramiai nesigyvena? biggrin.gif
Atsakyti
Neseniai naršiau šeimos albumą ir radau labai liūdną pokario laikų nuotrauką: mažo kūdikio laidotuvės. verysad.gif Pokario laiku mirė ne tik mano tėvo mažas broliukas, bet ir trys maži jo pusbroliukai...Negi norime sugrįžti į tuos laikus, kai dar nebuvo efektyvaus vaikų skiepijimo ir kūdikis nuo bet kokios infekcinės ligos dažnai numirdavo?Stebiuosi kai kurių mamų drąsa nesiepyti savo vaikų.
Atsakyti
QUOTE(Lybera @ 2016 06 02, 15:57)
Neseniai naršiau šeimos albumą ir radau labai liūdną pokario laikų nuotrauką: mažo kūdikio laidotuvės.  verysad.gif  Pokario laiku mirė ne tik mano tėvo mažas broliukas, bet ir trys maži jo pusbroliukai...Negi norime sugrįžti į tuos laikus, kai dar nebuvo efektyvaus vaikų skiepijimo ir kūdikis nuo bet kokios infekcinės ligos dažnai numirdavo?Stebiuosi kai kurių mamų drąsa nesiepyti savo vaikų.

Keisti man tokie postai..

Jei jau rasot, tai rasykit ne tik ta fakta, kad mire. Neparaset nuo ko mire, jei nuo ligos, tai kokios? Ar apskritai siuo metu egzistuoja skiepai nuo tu ligu, kuriu mire?
As atvirksciai, stebiuosi mamu drasa, kurios ramia sirdimi skiepyja vaikus ir rizikuoja ju sveikata.
Atsakyti
QUOTE(Mantė' @ 2016 06 02, 15:06)
As atvirksciai, stebiuosi mamu drasa, kurios ramia sirdimi skiepyja vaikus ir rizikuoja ju sveikata.

Žinant skiepijimų apimtis, keista, kaip čia nuo tos skiepų "rizikos" per kelis šimtmečius žmonija dar neišmirė...
Atsakyti
QUOTE(Lybera @ 2016 06 02, 16:57)
Negi norime sugrįžti į tuos laikus, kai dar nebuvo efektyvaus vaikų skiepijimo ir kūdikis nuo bet kokios infekcinės ligos dažnai numirdavo?Stebiuosi kai kurių mamų drąsa nesiepyti savo vaikų.

BUTENT 4u.gif nebuvo, ne efektyvaus vaiku skiepijimo, bet nebuvo efektyvaus gydymo ir efektyviu higienos salygu wink.gif nes ir siais laikais niekas neskiepija nuo BET KOKIOS infekcines ligos - tai kur jos dingo ir kodel dabar vaikai nebemirsta nuo bet kokios infekcines ligos, jei skiepijama vos nuo keliu????
Atsakyti
http://www.alfa.lt/s...mti-i-darzelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantė' @ 2016 06 02, 15:06)
As atvirksciai, stebiuosi mamu drasa, kurios ramia sirdimi skiepyja vaikus ir rizikuoja ju sveikata.


O aš stebiuosi mamų drąsa, kurios nebijo neskiepyti savo vaikų.
Mano dukrą neseniai skiepijau, gavo du dūrius.Ir žadu rudenį dar skiepyti kitais mokamais skiepais, kurie nėra kompensuojami.

QUOTE(kiskius @ 2016 06 02, 21:34)
BUTENT  4u.gif  nebuvo, ne efektyvaus vaiku skiepijimo, bet nebuvo efektyvaus gydymo ir efektyviu higienos salygu wink.gif nes ir siais laikais niekas neskiepija nuo BET KOKIOS infekcines ligos - tai kur jos dingo ir kodel dabar vaikai nebemirsta nuo bet kokios infekcines ligos, jei skiepijama vos nuo keliu????


Deja, vaikai nuo infekcinių ligų, nuo kurių yra skiepas, pasitaiko, kad ir dabar numiršta, net jei medicina yra smarkiai pažengusi į priekį.Dabar tingiu googlinti, bet internete skaičiau straipsnį, kaip Ispanijoje mirė vaikais nepamenu nuo kurios infekcinės ligos, nuo kurios yra skiepas.Tas miręs vaikas buvo neskiepytas ir iš antivaxerių šeimos.
Prieš porą mėnesių buvau įkėlusi straipsnį anglų kalba, kaip Australijoje vos nenumirė vaikas nuo stabligės, buvo per plauką nuo mirties.
Tikrai manote, kad apsaugoti vaikus nuo infekcinių ligų užtenka tik "efektyvių higienos sąlygų"? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lybera: 12 liepos 2016 - 16:21
O kas dėl "efektyvių higienos sąlygų", tai netikiu, kad mano a.a. seneliai ir kiti giminaičiai, net gyvendami atokiame Žemaitijos kaime pokario metu, nežinojo kaip laikytis higienos.
Per daug steriliai auginti vaikus dabartinėmis sąlygomis irgi nėra gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lybera: 12 liepos 2016 - 16:41
QUOTE(Mantė' @ 2016 06 02, 15:06)
Ar apskritai siuo metu egzistuoja skiepai nuo tu ligu, kuriu mire?



Jei paskaitytum senus metrikus, kad ir kitų mirusių kūdikų, tai rastum, kad senovėje kūdikiai mirdavo, pvz., nuo tymų.Nuo tymų dabar jau 40 metų kaip skiepijama.
Atsakyti
Šeši žmonės iš 20 šiemet susirgusiųjų kokliušu buvo neskiepyti arba jų imunizacijos būklė nežinoma.

http://kauno.diena.l...i-pernai-761304
Atsakyti