Įkraunama...
Įkraunama...

SoS zmona negeidzia manes visiskai.

Sveikos mamos ir ne tik,

Labai prasau pasidalinti savo patirtim isgyvenimais gal man tai pades labiau suprasti kodel taip buna.
Gyvenam jau netoli 10 metu kartu man tai buvo meile is 1 zvilgsnio ir pas mane niekas nepasikeite iki dabar as ja vis dar labai myliu ji man labai grazi jos kunas nuostabus labai sexualus. Mes turim 2 vaikucius ir kaip ir atrodo viskas eina normali eiga po biski judam i prieki lipdome savo gyvenima kartu.
Tik sex gyvenimas manes netenkina visiskai jis nuo pat pradziu buvo nekoks kartais man atrodydavo kad ji tai daro visiskai to nenoredama kai as ja bandydavau paliesti ji vis traukdavosi ir traukdavo mano rankas nuo saves atrodydavo kad sexo noriu tik as vienas ir glostinedavau buciudavau ja ir stengdavausi sudaryti jo palankesnes salygas sexui kai mes pradedavom myletis nebeatrodydavo kad hi nenori sex matydavau kaip jai gera ir su orgazmu viskas ok ps ja netgi labai ok.Ji pastojo laukemes berniuko 7-8 menesius jokio sex na bet as supratau tai viskas normalu.Gime sunus cia 5 metai atgal jau jai ka.. Tada aplamai musu givenime buvo dideli pokyciai 1 vaikas abu rupinomes ir tikrai taip nebuvo kad as nepadeciu rupinomes abu kiek galejom kadangi mano darbas susijes su pc as dirbu namie man nereikia keltis angsti vazioti i darba ir grysti vakare mano darbo grafikas visiskai laisvas kada noriu tada dirbu. Sex gyvenimas nepasikeite as jos noredavau labai ji menes nelabai,ji per 10 m ant pirstu galima suskaiciuo kiek kartu prode kad nori sex. Jausdavau kvailai kai ateidavau pas ja glostinedavau ja buciudavau ir t.t o ji nieko nenoredavo jausdavausi atstumtas ir visiskai nesuprastas ir taip labai daznai. Po sunaus gimimo praejus 6 menesiam ji pastojo 2 karta laukemes dukeytes, no sex 9 menesiai. Nu va turim 2 vaikucius pore sunus 4,5 metai dukryte 3,5 del savo vaikiciu esu visiskai patenkintas jie nuostabus myliu juos labai.
Prasidejo rutininis gyvenimas abiem 2 vaikuciai dar pametinukai as visa laik beveik namie ir tikrai kada galiu tada padedu nes reiki dar ir matereline padetim pasirrupinti nes dabar esam jau 4.
Sexualinis gyvenimas nepagerejo viskas tesesi ir tesesi as bandziau aiskintis viska 100 milijonu kartu ir piktuoju ir ne.. Ji mane pastato i laukimo padieti as vis laukiu laukiu ir laukiu kol ji nores sexo visaip bandau ja merginti bet niekas nevyksta nebezinau ka daryti sexo noriu beproto ir kai ji visa grazi ir nuostabi dar vaikstineja aplink isvis varo is proto. Ir kai bandau prieiti prie jos ji man atsako ne arba vis randa kokiu kitu priezasciu kodel ne arba laukim vakaro tik kai vakaras ateina vel kazkas buna negerai arba as bunu pavarges arba dar kasnors.. Nenoriu myletis visa gyvenima toj pacioj lovoj tokiu paciu laiku tai zudo mane noriu aistros noriu sexo noriu myletis visur tik ne lovoj nes dazniausiai kai jau daina viskas iki sexo vistiek viskas turi buti pagal ja jai tas nepatinka ji to nenori ji to nedarys nes jai tas nepatinka ir taip toliau as jau pavargau ka man daryti as nesu baisus manau eau vertas kad kazkas ir manes noretu. Daznai bunu blogos nuotaikos nes man teuksta sexo nesu manijakas tik man jo visai mazai. As net daigtus buvau susikroves bandziau kalbetis ne karta kaip ir sakiau bet visvien tas pats. Eau istikimas savo zmonai 1 milijonu procentu nekada jos neisdaviau nes istikimybe man labai svarbus dalykas.Bet taip kankintis as nebegaliu nes tai jau tapo kankyne ir esu atsidures visiskoje aklaveteje nebezinau kaip man elgtis.
Atsakyti
tavo moteriai tiesiog reikia sekso maziau nei tau. Skiriasi poreikiai, kas dar neaisku g.gif ir jokie glostymai cia nepades.

P.S. o kiek kartu per savaite/diena tu noretum?
Atsakyti
vyrukas įtikėjęs, akd normalu nėštumo metu nesimylėti doh.gif (nebent ten nėštumai rizikingi buvo..).
O išeitis yra. Tiesa tokia, akd ji NEPASIKEIS. Nors ant galvos stovėk. Vadinasi, arba susitaikai su tuo ir vegetuoji, arba išeini ir ieškai visko viename. Kitų išeičių nėra.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2016 04 10, 17:30)
tavo moteriai tiesiog reikia sekso maziau nei tau. Skiriasi poreikiai, kas dar neaisku  g.gif ir jokie glostymai cia nepades.

P.S. o kiek kartu per savaite/diena tu noretum?

😊 Noreti gali daug nu bent jau 4-5 kartus i savaite butu normalu mano manymu .. Ok maziau tai maziau .. Bet dievas mus taip sukure gal nevienodai visus bet cia ne kazkos dirbtinis dalykas jungtuko niekur nera kad dabar as nenoriu o as nenoriu isjungiam jungtukus ir viskas bus ok juk nepasakysi sau sisiok biski maziau arba panasiai..
Papildyta:
QUOTE(BurmeSS @ 2016 04 10, 17:35)
vyrukas įtikėjęs, akd normalu nėštumo metu nesimylėti  doh.gif (nebent ten nėštumai rizikingi buvo..).
O išeitis yra. Tiesa tokia, akd ji NEPASIKEIS. Nors ant galvos stovėk. Vadinasi, arba susitaikai su tuo ir vegetuoji, arba išeini ir ieškai visko viename. Kitų išeičių nėra.

Myliu seima savo per daug jau nueita kad taip paprastai "ciau paka" ir viskas gal yra kokiu vaistu katrie sita nora slopina..
Atsakyti
QUOTE(Tony2b @ 2016 04 10, 18:28)
😊 Noreti gali daug nu bent jau 4-5 kartus i savaite butu normalu mano manymu .. Ok maziau tai maziau .. Bet dievas mus taip sukure gal nevienodai visus bet cia ne kazkos dirbtinis dalykas jungtuko niekur nera kad dabar as nenoriu o as nenoriu isjungiam jungtukus ir viskas bus ok juk nepasakysi sau sisiok biski maziau arba panasiai..
Papildyta:
Myliu seima savo per daug jau nueita kad taip paprastai "ciau paka" ir viskas gal yra kokiu vaistu katrie sita nora slopina..

vajetau... pirma, manau istorija išgalvota kokio nors paauglio. Antra, jei istorija būtų tikra, tai galiu pasakyti, kad jos orgazmai greičiausiai yra suvaidinti. Jei taip jau ji juos pasiektų, tai ir sekso labiau norėtų. Kai su savo ex jų neturėjau, tai ir sekso nereikėjo, kai atsirado tas, su kuriuo buvo orgazmai, tai ir seksos kelis kart per dieną norėjau. trečia, nors seksas man ne priešas, bet lovoje yra patogiausia, vienintelė vieta, kur gali visiškai atsipalaiduoti ir mėgautis. neįsivaizduoju kaip galima pasiekti ką nors kaip nors nepatogiai stovint ar sėdint ar dar kažką darant doh.gif
Atsakyti

Mano poziuriu, kartu gyvenant jau n metu, 4-5 kartai i savaite yra daug. Man asmeniskai tiek nereikia. O jus rasote BENT 4-5 kartus per savaite. biggrin.gif

p.s. Is jusu pirmojo posto uzstrigo vienas momentas. Kaip jus padedate zmonai su vaikais. Su keksu cia nesusije, tik zinokite, jus ne padedate savo zmonai, o tiesiog auginate savo vaikus. Cia nera pagalba zmonai, o jusu pareiga. Jeigu ka.
Papildyta:
QUOTE(mona.mona @ 2016 04 10, 18:33)
vajetau... pirma, manau istorija išgalvota kokio nors paauglio. Antra, jei istorija būtų tikra, tai galiu pasakyti, kad jos orgazmai greičiausiai yra suvaidinti. Jei taip jau ji juos pasiektų, tai ir sekso labiau norėtų. Kai su savo ex jų neturėjau, tai ir sekso nereikėjo, kai atsirado tas, su kuriuo buvo orgazmai, tai ir seksos kelis kart per dieną norėjau. trečia, nors seksas man ne priešas, bet lovoje yra patogiausia, vienintelė vieta, kur gali visiškai atsipalaiduoti ir mėgautis. neįsivaizduoju kaip galima pasiekti ką nors kaip nors nepatogiai stovint ar sėdint ar dar kažką darant  doh.gif

net jei moteris pasiekia O, tai nebutinai ji nores ta daryti kasdien. Cia faktas.

Del to O pasiekimo kur nors trinantis ant girgzdancio stalo, tai as pritariu. Man atrodo tokios vietos labiau egzotika, bet jokiu budu nenoreciau, kad tai butu kasdienybe. Tikrai yra sunku atsipalaiduoti kai koja atremta i koki nors ten vazona. biggrin.gif Mane blasko mintys apie tai, kad sulauzysim baldus, numesim telika ir pan.
Papildyta:

Zmones turi skirtingus poreikius. Jusu zmona nenori taip daznai kaip norite jus. Jokie vaistai cia ne prie ko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 10 balandžio 2016 - 18:35
iš tiesų egzotika yra labai šaldantis dalykas. tikrai daug pašalinių minčių, ir šiaip nu dažniausia jos kelia juoką. Tam yra lova, kur tikrai gali pabūti. Jei jūsų pasiūlymai dažnai yra tokie su egzotiniu atspalviu, tai neįkvepia. Moteriai sexo metu retai kuriai aštrių pojūčių trūksta.
Atsakyti
QUOTE(mona.mona @ 2016 04 10, 18:33)
vajetau... pirma, manau istorija išgalvota kokio nors paauglio. Antra, jei istorija būtų tikra, tai galiu pasakyti, kad jos orgazmai greičiausiai yra suvaidinti. Jei taip jau ji juos pasiektų, tai ir sekso labiau norėtų. Kai su savo ex jų neturėjau, tai ir sekso nereikėjo, kai atsirado tas, su kuriuo buvo orgazmai, tai ir seksos kelis kart per dieną norėjau. trečia, nors seksas man ne priešas, bet lovoje yra patogiausia, vienintelė vieta, kur gali visiškai atsipalaiduoti ir mėgautis. neįsivaizduoju kaip galima pasiekti ką nors kaip nors nepatogiai stovint ar sėdint ar dar kažką darant  doh.gif

Brangioji istorija yra visiskai tikra man 32 metai zmonai 28 ir as nesu jau tas pauglys .. Turiu ka veikti tikrai patikek 😃 Tik noriu labiau suprasti moyeris todel ir klausiu ju patarimo. Tik va to as irgi nesuprantu del orgazmo ji tikrai ji patiria ir net kelis ar netgi 3 per viena karta ir as tikrai tikiu kad jis nesuvaidintas .. Matau gi juk nesu visiskas medis katras nieko nesupranta .. Tik as irgi nesuprantu orgazmas tai naturalus malonumas nereikia cia daug aiskinti kas draugauja su juo tas zino .. Ir va kaip gali nenoreti sexo as niekaip nesuprantu gal ji frigidiska ar kazkas panasaus ..
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 04 10, 18:40)
p.s. Is jusu pirmojo posto uzstrigo vienas momentas. Kaip jus padedate zmonai su vaikais. Su keksu cia nesusije, tik zinokite, jus ne padedate savo zmonai, o tiesiog auginate savo vaikus. Cia nera pagalba zmonai, o jusu pareiga. Jeigu ka.

Sveikos,

Tai net labai susije su "keksu". Rupintis zmona ir vaikais tai aisku pareiga.
Bet zmonos PAREIGA rupintis vyro seksualiniais poreikias.

Yra visokiu zmoniu, daug moteru mano, kad jos turi "noreti myletis", o daug vyru mano, kad jie jie turi "noret padet". Jei noro nera tai ir nereikia nieko daryt!

" Ir va kaip gali nenoreti sexo as niekaip nesuprantu"

Pas moteris noras kitoks. Jis gali but ir ne taip tiesiogiai isreikstas. Ir gali buti nedidelis. Versti kita zmogu "noreti" tai jau rafinuota prievarta.

Paprasciau atrasti su zmona emocini supratima, kad tau jo reikia. Tai ji tiesiog suteiks ji is meiles.

Bet tai nera paprasta, nes moterys prisiklaususios visokiu nesamoningu teoriju dabar.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 04 10, 21:35)
Sveikos,

Tai net labai susije su "keksu". Rupintis zmona ir vaikais tai aisku pareiga.
Bet zmonos PAREIGA rupintis vyro seksualiniais poreikias.

Yra visokiu zmoniu, daug moteru mano, kad jos turi "noreti myletis", o daug vyru mano, kad jie jie turi "noret padet". Jei noro nera tai ir nereikia nieko daryt!
" Ir va kaip gali nenoreti sexo as niekaip nesuprantu"

Pas moteris noras kitoks. Jis gali but ir ne taip tiesiogiai isreikstas. Ir gali buti nedidelis. Versti kita zmogu "noreti" tai jau rafinuota prievarta.

Paprasciau atrasti su zmona emocini supratima, kad tau jo reikia. Tai ji tiesiog suteiks ji is meiles.

Bet tai nera paprasta, nes moterys prisiklaususios visokiu nesamoningu teoriju dabar.

O vyras neturi rupintis zmonos poreikiais? Jeigu jai naturaliai reikia 1 karta per savaite, tai nebutina i tai atsizvelgti? Moteris turi versti save "is meiles". Gal vyras suprasdamas zmonos poreiki retam seksui, gali is meiles jos neversti uzsiimti, kiekviena karta, kai jis to nori?

As, beje, nesutinku, kad pas moteris noras kitoks. Pas kiekviena zmogu tas noras kitoks.
Atsakyti
QUOTE(Tony2b @ 2016 04 10, 19:36)
Brangioji istorija yra visiskai tikra man 32 metai zmonai 28 ir as nesu jau tas pauglys .. Turiu ka veikti tikrai patikek 😃 Tik noriu labiau suprasti moyeris todel ir klausiu ju patarimo. Tik va to as irgi nesuprantu del orgazmo ji tikrai ji patiria ir net kelis ar netgi 3 per viena karta ir as tikrai tikiu kad jis nesuvaidintas .. Matau gi juk nesu visiskas medis katras nieko nesupranta .. Tik as irgi nesuprantu orgazmas tai naturalus malonumas  nereikia cia daug aiskinti kas draugauja su juo tas zino .. Ir va kaip gali nenoreti sexo as niekaip nesuprantu gal ji frigidiska ar kazkas panasaus ..

pirma, tai aš tau ne brangioji. antra, vis tiek rašai ne kaip tokio amžiaus vyriškis. daugiau į šią temą nelysiu, neturiu ko pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 04 10, 21:38)
O vyras neturi rupintis zmonos poreikiais? Jeigu jai naturaliai reikia 1 karta per savaite, tai nebutina i tai atsizvelgti? Moteris turi  versti save "is meiles". Gal vyras suprasdamas zmonos poreiki retam seksui, gali is meiles jos neversti uzsiimti, kiekviena karta, kai jis to nori?

Gal nereikia nesamoniu? Vyro poreikis tingeti, ziureti TV ar sedeti prie kompo, poreikis laika leisti su draugais?
Jei taip mastysim - tai toli nuvaziuosim, nes per savo poreikius kito zmogaus nematysim.

Zmonos poreikis seksui karta i savaite ar menesi tai gal greiciau trokstamas dalykas, o vyrui seksas tai FIZIOLOGINIS poreikis. Ar tai sunku suvokti skirtuma.

Poreikis karta i pora savaiciu maloniai pasedet restorane paskanaut delikatesu yra poreikis, o poreikis bent karta i diena pavalgyti irgi poreikis bet jie nevienodo svarbumo.

Todel ju nemaisykite i viena, nes atrodo keistai. Aisku galima pasantazuoti: "Jei man nesurasi kokio idomaus restorano tai aplamai sedesi needes nes as alkio nejauciu.

Bet tai jau santykiai ne tarp artimu zmoniu

Papildyta:
gal yra kokiu vaistu katrie sita nora slopina..

Taip yra, bet pries juos vartojant reikia gerai pagalvot.

As vartoju juos del visai kitu reikalu. Bet poveikis aiskus, nors kiekvienam skirtingas.
Atsakyti