QUOTE(Lapkričio aušra @ 2016 04 11, 07:15)
jūsų šarymas labiau primena skelbimą- ieškau galinčios daugiau.
Ir šiaip neprimena ir iš tolo jog dešimtmetis jau nugulėtas kartu. Kad apskritai gyvenat kartu. Ir būtent jūs. Egoizmas sklinda iš jūsų. aš aš aš. Aš net padedu auginti mūsų vaikus. Ką jūs dar padedate- nueinat į parduotuvę, kojines pasidedat į vietą, kad ji galėtų jas išskalbti ir padžiauti, o ne iš palovės traukioti. Moteriai seksas šeimoje yra visa kas. Su viskuo susiję, su buitimi, su santykiais bendraujant, bet jei ji nulat girdi kad aš padedu padedu, o tu man skolingą lovą- tai nereik stebėtis jog nieko ir neįvyksta.
Labas rytas.. Apie ka jus cia kartojates as nebelabai suprantu as manau cia puse moteru jau pasenusios nenori juos nieko pavargusios nuo sumauto gyvenimo arba komentuoja gyvendamos vienos .. Atsiprasau uz netoki issireiskima "padedu" as suprantu kad cia mano pareiga nesu as nevala sedintis prie tv keura diena is po darbo ir gerentis alu ar dar kazka panasaus darantis nereikai kojniu mano niekam skalbti as neverciu nieko daryti per prievarta as nepriekabiauju prie savo mylimo zmogaus kas jum yra pensijinio amziaus moterys ka jus galit patarti snekat vejus atsisedusios .. As pirma karta parasiau i foruma kazkeno kito nuomone isgirst nes isgirdau bet isgirdau tai tik pasenusiu bobuciu pletkus jus kisat per prievarta savo gyvenimo patirti.. Nereikia tik juokas ima ..
Galejau viska paprasciau parasyti bandziau placiau tai db prisikabinejat prie zodziu kad sum feministes yra jus tiek tu kojniu jau isplivusios kad manot gyvenimas tik aplink kojnea ir sukasi ir virtuve.
Ne mano zmona to nepatiria turim mes ir skalbykle ir dziovye 3 dienas ji i koledza eina as sedziu su vaikais valgyt retai gaminu nes esu prastas kulinaras rubus savo galiu ir oats issiskalbti nes man tai nesukelia problemu daug ka galiu pats daryti neapkraudamas savo zmonos .. Nereikai cia tu nesamoniu nes jus daugiau kalbat is savo prirties..
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2016 04 11, 07:55)
Tai gal jusu zmona jusu nemyli? Maza , kad sako, gali buti ir kitaip. Gal gyvena kartu nes jau du vaikai yra ar tiesiog yra prisirisus ir tiek ?
Labai kvaila jusu vietoj butu gerti vaistus nuo sexo nenorejimo. Priezastis visgi kazkokia yra pas ja, jei ji samoningai visa reikala tempia iki vakaro, o vakare atsiranda kitos priezastys del kuriu vel tai neivyksta.
As zinau tokia moteri, kuri irgi savo vyro nenorejo. Nenorejo todel, kad jo tiesiog nemylejo. Tik aisku jam to nesake

. Pasakodavo, kad vakarais specialiai laika vilkindavo, darbu prisigalvodavo, kad vyras jos prie tv laukdamas tiesiog uzmigdavo : D. Nereikejo jai sexo, bet ir kitu neieskojo. Kai vaikas suaugo -issiskyre. Tai paskui ir meiluziu buvo ir geidziamo sekso su kitu vyru. Va taip va. Gal ir jusu seimoj kazkas panasaus?
Sunku pasakyti kas ten toj galveleje knibzda nezinosi cia jau.. Nes kartais as pradedu mastyti kad ji manes nemyli vengia daug kartu jos prasiau kad atvirai pasakytu kas yra gal nemyl manes ar panasiai bet bieko neisgirsdavau kaip nebenusisnekek ar kazka panasaus..