Įkraunama...
Įkraunama...

SoS zmona negeidzia manes visiskai.

QUOTE(Tony2b @ 2016 04 10, 22:54)
As nieko cia neprasau duoti ar ne.. Tik man labai idomu jai as pradeciau nedaryt to kas man nepatinka kaip cia gaunas jau? Cia butu moteru akimis kaip kerstas ar dar kazkaip panasiai liktum nesuprastas. Moterys gali rinktis ko noreti ko nenoreti man tai visiska nesamone kokia tik gali buti .. Del mylimo zmogaus as viskas pasiryoses padaryti o mano mylimas zmogus renkas ka daryti ko nedaryti ...Ne tikrai ne taip as isivaizduoju viska ..

jūsų šarymas labiau primena skelbimą- ieškau galinčios daugiau.
Ir šiaip neprimena ir iš tolo jog dešimtmetis jau nugulėtas kartu. Kad apskritai gyvenat kartu. Ir būtent jūs. Egoizmas sklinda iš jūsų. aš aš aš. Aš net padedu auginti mūsų vaikus. Ką jūs dar padedate- nueinat į parduotuvę, kojines pasidedat į vietą, kad ji galėtų jas išskalbti ir padžiauti, o ne iš palovės traukioti. Moteriai seksas šeimoje yra visa kas. Su viskuo susiję, su buitimi, su santykiais bendraujant, bet jei ji nulat girdi kad aš padedu padedu, o tu man skolingą lovą- tai nereik stebėtis jog nieko ir neįvyksta.
Atsakyti
QUOTE(Lapkričio aušra @ 2016 04 11, 07:15)
Ir šiaip neprimena ir iš tolo jog dešimtmetis jau nugulėtas kartu. Kad apskritai gyvenat kartu. Ir būtent jūs. Egoizmas sklinda iš jūsų. aš aš aš. Aš net padedu auginti mūsų vaikus. Ką jūs dar padedate- nueinat į parduotuvę, kojines pasidedat į vietą, kad ji galėtų jas išskalbti ir padžiauti, o ne iš palovės traukioti. Moteriai seksas šeimoje yra visa kas. Su viskuo susiję, su buitimi, su santykiais bendraujant, bet jei ji nulat girdi kad aš padedu padedu, o tu man skolingą lovą- tai nereik stebėtis jog nieko ir neįvyksta.

Isukando cia kelios fraze kad " padeda darbais namuose ir augunti vaikus ". Parase tai zmogus uzbegdamas uz akiu, nes tuoj gi butu suestas , neva zmona nuo namu ruosos ir vaiku ant tiek pavargsta , jog sexo nenori .
Atsakyti
QUOTE(Tony2b @ 2016 04 10, 22:33)
Esu sveikas vyras labai mylinti savo zmona ir jos labai geidziu ar tai nenormalu gal as nesveikas ? Visu 110% sveikas tik as nelabai suprantu kaip manes mano zmona gali nenoreti  jauciuosi nemylimas ir nesuprastas nor ji man sako kad ji mane myli kokia ta moteru psihologija bandau labaiu suprasti isgirsdamas kitu zmoniu nuomone ..

Tai gal jusu zmona jusu nemyli? Maza , kad sako, gali buti ir kitaip. Gal gyvena kartu nes jau du vaikai yra ar tiesiog yra prisirisus ir tiek ?
Labai kvaila jusu vietoj butu gerti vaistus nuo sexo nenorejimo. Priezastis visgi kazkokia yra pas ja, jei ji samoningai visa reikala tempia iki vakaro, o vakare atsiranda kitos priezastys del kuriu vel tai neivyksta.
As zinau tokia moteri, kuri irgi savo vyro nenorejo. Nenorejo todel, kad jo tiesiog nemylejo. Tik aisku jam to nesake smile.gif. Pasakodavo, kad vakarais specialiai laika vilkindavo, darbu prisigalvodavo, kad vyras jos prie tv laukdamas tiesiog uzmigdavo : D. Nereikejo jai sexo, bet ir kitu neieskojo. Kai vaikas suaugo -issiskyre. Tai paskui ir meiluziu buvo ir geidziamo sekso su kitu vyru. Va taip va. Gal ir jusu seimoj kazkas panasaus?
Atsakyti
QUOTE(Lapkričio aušra @ 2016 04 11, 07:15)

Labas rytas.. Apie ka jus cia kartojates as nebelabai suprantu as manau cia puse moteru jau pasenusios nenori juos nieko pavargusios nuo sumauto gyvenimo arba komentuoja gyvendamos vienos .. Atsiprasau uz netoki issireiskima "padedu" as suprantu kad cia mano pareiga nesu as nevala sedintis prie tv keura diena is po darbo ir gerentis alu ar dar kazka panasaus darantis nereikai kojniu mano niekam skalbti as neverciu nieko daryti per prievarta as nepriekabiauju prie savo mylimo zmogaus kas jum yra pensijinio amziaus moterys ka jus galit patarti snekat vejus atsisedusios .. As pirma karta parasiau i foruma kazkeno kito nuomone isgirst nes isgirdau bet isgirdau tai tik pasenusiu bobuciu pletkus jus kisat per prievarta savo gyvenimo patirti.. Nereikia tik juokas ima ..

Galejau viska paprasciau parasyti bandziau placiau tai db prisikabinejat prie zodziu kad sum feministes yra jus tiek tu kojniu jau isplivusios kad manot gyvenimas tik aplink kojnea ir sukasi ir virtuve.

Ne mano zmona to nepatiria turim mes ir skalbykle ir dziovye 3 dienas ji i koledza eina as sedziu su vaikais valgyt retai gaminu nes esu prastas kulinaras rubus savo galiu ir oats issiskalbti nes man tai nesukelia problemu daug ka galiu pats daryti neapkraudamas savo zmonos .. Nereikai cia tu nesamoniu nes jus daugiau kalbat is savo prirties..
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2016 04 11, 07:55)
Tai gal jusu zmona jusu nemyli? Maza , kad sako, gali buti ir kitaip. Gal gyvena kartu nes jau du vaikai yra ar tiesiog yra prisirisus ir tiek ?
Labai kvaila jusu vietoj butu gerti vaistus nuo sexo nenorejimo. Priezastis visgi kazkokia yra pas ja, jei ji samoningai visa reikala tempia iki vakaro, o vakare atsiranda kitos priezastys del kuriu vel tai neivyksta.
As zinau tokia moteri, kuri irgi savo vyro nenorejo. Nenorejo todel, kad jo tiesiog nemylejo. Tik aisku jam to nesake smile.gif. Pasakodavo, kad vakarais specialiai laika vilkindavo, darbu prisigalvodavo, kad vyras jos prie tv laukdamas tiesiog uzmigdavo : D. Nereikejo jai sexo, bet ir kitu neieskojo. Kai vaikas suaugo -issiskyre. Tai paskui ir meiluziu buvo ir geidziamo sekso su kitu vyru. Va taip va. Gal ir jusu seimoj kazkas panasaus?

Sunku pasakyti kas ten toj galveleje knibzda nezinosi cia jau.. Nes kartais as pradedu mastyti kad ji manes nemyli vengia daug kartu jos prasiau kad atvirai pasakytu kas yra gal nemyl manes ar panasiai bet bieko neisgirsdavau kaip nebenusisnekek ar kazka panasaus..
Atsakyti
QUOTE(Tony2b @ 2016 04 11, 08:47)
Labas rytas.. Apie ka jus cia kartojates as nebelabai suprantu as manau cia puse moteru jau pasenusios nenori juos nieko pavargusios nuo sumauto gyvenimo arba komentuoja gyvendamos vienos .. Atsiprasau uz netoki issireiskima "padedu" as suprantu kad cia mano pareiga nesu as nevala sedintis prie tv keura diena is po darbo ir gerentis alu ar dar kazka panasaus darantis nereikai kojniu mano niekam skalbti as neverciu nieko daryti per prievarta as nepriekabiauju prie savo mylimo zmogaus kas jum yra pensijinio amziaus moterys ka jus galit patarti snekat vejus atsisedusios .. As pirma karta parasiau i foruma kazkeno kito nuomone isgirst nes isgirdau bet isgirdau tai tik pasenusiu bobuciu pletkus jus kisat per prievarta savo gyvenimo patirti.. Nereikia tik juokas ima ..

Galejau viska paprasciau parasyti bandziau placiau tai db prisikabinejat prie zodziu kad sum feministes yra jus tiek tu kojniu jau isplivusios kad manot gyvenimas tik aplink kojnea ir sukasi ir virtuve.

Ne mano zmona to nepatiria turim mes ir skalbykle ir dziovye 3 dienas ji i koledza eina as sedziu su vaikais valgyt retai gaminu nes esu prastas kulinaras rubus savo galiu ir oats issiskalbti nes man tai nesukelia problemu daug ka galiu pats daryti neapkraudamas savo zmonos .. Nereikai cia tu nesamoniu nes jus daugiau kalbat is savo prirties..

biggrin.gif absoliuciai chamiskas bendravimo stilius. Izeidimai moterims liejasi laisvai. Netikiu, kad zmogus taip bendraujantis ir iskart puolantis forume, namuose sugeba bendrauti normaliai, isklausyti zmonos nuomone, argumentus, isijausti i jos padeti. Nieko keisto, kad su zmona nesugebate susisneketi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 11 balandžio 2016 - 08:55
QUOTE(Tony2b @ 2016 04 11, 08:47)

O kas jos gali parasyti? Daugumai ju tiesiog kitas zmogus vienodai. Jos neskiria meiles ir geismo, todel joms uzeina praeina.

bet neziurint skirtumu jos moterys ir mastymas panasus ir jos turi kazka bendro su tavaja. Todel vertinga suprasti, kad ir toki ekstremalu poziuri. Taviske kol kas nera ciniska, tai bando laviruot tarp prigimties ir dvasiniu vertybiu.

"Tai gal jusu zmona jusu nemyli? "

Dar cia topas. Prie "Noriu nenoriu" zaidimu dar prisideda zaidimas "myliu -jau nemyliu".

O kur po to vaikus det? Aisku galima i sulini, atgal juk nesukisi. Juk yra tokia svarbi priezastis - "AS JAU NEBEMYLIU". O kad myleti tai DARBAS jos apie tai negirdejo. Joms meile tai kai drugeliai pilve.

Todel siulau kol dar zmona nedegradavo susiradus panasiu draugiu - bendrauti ir bendrauti. Tik gal stengtis per emocine puse - papasakot kaip blogai jautiesi, paklaust ka daryt.
Trumpai - maziau konkreciu noru, daugiau emocines problemas dalintis.

Tada ji jausis del to atsakinga ir imsis veiksmu. Vyrai nelabai sugeba emocijomis dalintis - teks ismokti. Tai galingas ginklas
Atsakyti
QUOTE(Tony2b @ 2016 04 10, 19:36)
Ir va kaip gali nenoreti sexo as niekaip nesuprantu gal ji frigidiska ar kazkas panasaus ..

nenusisnekek. Prie ko cia koks frigidiskumas??? 4-5 kartai per savaite ir man per daug butu. Va kartas ir gana, gal ir jai gana. Ar karto per menesi. Jos tokie poreikiai. O kitos moters gal poreikiai butu 5 kart per diena, bet tada nereiks, kad tu frigidiskas, nes maziau nori.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 04 10, 21:38)
O vyras neturi rupintis zmonos poreikiais? Jeigu jai naturaliai reikia 1 karta per savaite, tai nebutina i tai atsizvelgti? Moteris turi  versti save "is meiles". Gal vyras suprasdamas zmonos poreiki retam seksui, gali is meiles jos neversti uzsiimti, kiekviena karta, kai jis to nori?

As, beje, nesutinku, kad pas moteris noras kitoks. Pas kiekviena zmogu tas noras kitoks.

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 04 11, 08:54)
biggrin.gif absoliuciai chamiskas bendravimo stilius. Izeidimai moterims liejasi laisvai. Netikiu, kad zmogus taip bendraujantis ir iskart puolantis forume, namuose sugeba bendrauti normaliai, isklausyti zmonos nuomone, argumentus, isijausti i jos padeti. Nieko keisto, kad su zmona nesugebate susisneketi.  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 04 11, 08:58)
"Tai gal jusu zmona jusu nemyli? "

Dar cia topas. Prie "Noriu nenoriu" zaidimu dar prisideda zaidimas "myliu -jau nemyliu".

Ir kame gi topas?
Jei jus mylites su vyrais kad tik savo aistra patenkint - tai jums gal ir topas biggrin.gif.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 04 11, 08:58)

Todel siulau kol dar zmona nedegradavo susiradus panasiu draugiu - bendrauti ir bendrauti. Tik gal stengtis per emocine puse - papasakot kaip blogai jautiesi, paklaust ka daryt.
Trumpai - maziau konkreciu noru, daugiau emocines problemas dalintis.

WTF???
Kazkoks neaiskus ir nerislus patarimas. Tik siaip idomu pasidare kam jis skirtas : autoriui ar jo zmonai ?
Ir ko ta zmona turetu degraduoti ?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2016 04 11, 09:21)
Ir kame gi topas?
Jei jus mylites su vyrais kad tik savo aistra patenkint - tai jums gal ir topas biggrin.gif.

1. Myliuosi su zmona, o ne su vyrais. Neturiu su anais patirties - atleiskit.

2. Yra skirtumas tarp meiles ir mylejimosi. Galima myletis ir nesimylet. Tai veiksmo pavadinimas. O meile tai dvasines busenos pavadinimas.

Jauna seima, du vaikai. Zmona tiesiog neturi teises nemylet. Juk ja ne prievarta kas istekino. Taip zmogaus galimybes kartais ribotos tvarkyti savo jausmus, bet tada reiktu autoriui pasiaiskinti, gal ir jam reikia pasikeisti, gal kai kas atstumia?

Pajauciau kazkoki vienpusiska supratima autoriaus pozicijoje. Reiktu jam pradet ne nuo sekso, bet aplamai nuo santykiu. Dabar tai paprasta vyriska schema: "dirbu rupinuosi", "noriu sekso", "zmona irgi patiria O".
O gal zmona jauciasi vienisa, gal jai truksta tiesiog artumo, kad ja suprastu pasikalbetu. Rupintusi, kad ji jaustusi laiminga.

Schemos "dirbu pasirupino o tu duok kekso" neturetu pakakti jausmingai jaunai moteriai. Idomu, ar autorius ta tema pasiruoses butu ka daryti?

O gal kaip zmona: "nesuprantu tai ir problemos nera"
Tiesiog mintys, kad atskleisti nauju galimybiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 11 balandžio 2016 - 09:36
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 04 11, 09:35)
Jauna seima, du vaikai. Zmona tiesiog neturi teises nemylet. Juk ja ne prievarta kas istekino. Taip zmogaus galimybes kartais ribotos tvarkyti savo jausmus, bet tada reiktu autoriui pasiaiskinti, gal ir jam reikia pasikeisti, gal kai kas atstumia?

Kodėl neturi teisės nemylėti? Turi. Tai nėra konstanta.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2016 04 11, 09:40)
Kodėl neturi teisės nemylėti?  Turi. Tai nėra konstanta.

Kai kurios mano, kad ir vaiku mylet nebutina. Pilna realiu istoriju.

Yra meile savaime. Gerai jei taip.
Bet daznai tenka tai kurti ir puoselet.
Nes nieko nedarant praeina net savaime atsirade grazus dalykai.

tai nera konstanta, bet to negalima palikti savieigai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 04 11, 09:35)
1. Myliuosi su zmona, o ne su vyrais. Neturiu su anais patirties - atleiskit.

2. Yra skirtumas tarp meiles ir mylejimosi. Galima myletis ir nesimylet. Tai veiksmo pavadinimas. O meile tai dvasines busenos pavadinimas.

Pajauciau kazkoki vienpusiska supratima autoriaus pozicijoje. Reiktu jam pradet ne nuo sekso, bet aplamai nuo santykiu. Dabar tai paprasta vyriska schema: "dirbu rupinuosi", "noriu sekso", "zmona irgi patiria O".
O gal zmona jauciasi vienisa, gal jai truksta tiesiog artumo, kad ja suprastu pasikalbetu. Rupintusi, kad ji jaustusi laiminga.

Schemos "dirbu pasirupino o tu duok kekso" neturetu pakakti jausmingai jaunai moteriai. Idomu, ar autorius ta tema pasiruoses butu ka daryti?

O gal kaip zmona: "nesuprantu tai ir problemos nera"
Tiesiog mintys, kad atskleisti nauju galimybiu

Atsiprasau, pagal nica pagalvojau kad jus moteris.
2. Aisku, yra skirtumas tarp meiles ur mylejimosi. Bet pvz niekada negulciau su zmogum , kuriam nejausciau siltu jausmu.

Man pvz jau akis raizo autoriaus tonas. Negrazu cua prisijungus iskart taip drabstytis ant moteru. Gal ir namuose taip ant savo zmonos pavaro - tai tada jo , paskui ne tik sexo nesinoretu, bet ir apkabinimu smile.gif.
Bet jei jau autorius yra demesingas ir svelnus savo zmonai , tai ko ta zmona per 10 bendru gyvenimo metu negali pasakyti kad jai ten kazko truksta, truksta artumo ir jauciasi vienisa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 11 balandžio 2016 - 09:50