QUOTE(Tony2b @ 2016 04 11, 11:49)
Zinot ka jus senos surukusios bobos paklausykit kaip jus kalbat gaila amn jusu vyru jie turetu butinlabai nelaimingi ir uzguiti jusu stiprybes ir nesupratingumo .. Pacios cia mane chamu vadinat ir po to sakot kad as kazkoks demonas namie nes su jumis kalbu taip gaila amn jusu nesu as joks chamas ir niekada nebuvau...
kaimynės vyras irgi extrimo norėjo. Žiauriai. Moteriškė dabar su ramentais vaikšto, mes visi šypsomės, garsiai į akis nežvengiam. Jaunikiui blogiau- jis jau visma gyvenimui pasiextrymino, va taip nevykusiai nusprūdo.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 04 11, 11:53)

man patiko tas naujadaras "surukusios".
Sakai, kad cia moterys vyrais nusivylusios, bet tu atkreipk demesio, kad visos cia rasancios komentarus, atsakineja tau konkreciai, nesikreipia i visa vyru gimine, daugiskaita nesneka "jus, seni diedai", visos vyru gimines nezemina ir epitetais neapdovanoja. Tu tuo tarpu atsakinedamas i viena komentara kreipiesi daugiskaita i moteru gimine. Tai kas cia nusivyles?

Ir butent tavo elgesys forume yra chamiskas. Tarkime, kad turi kokia tai suskilusia asmenybe ir atsisukes i zmona atsiverti i supratinga ir atidu vyra. Tik stebint tavo reakcijas i komentarus, panasu, kad visi turi sokti pagal tamstos dudele, o kas nesoka, tai yra "surukusi pensininke".
surukusios, tai čia senadaras, dar iš smetoninės Lietuvos, babytė taip sakydavo.
Bet aš va svarstau apie realias jo galimybes. Jei jis sėdi namie, fizinio krūvio mažai. Norėttai jis gal ir nori- bet taip sėdint ant tos prostatos, tai yra didelis klausimas kiek jis realiai gali, kiek jis apskritai sugeba. Toks juodas įtarimas, kad ne kaži kiek, jei taip kiekvieną įsivaizduojamą atsistojimą reikia pultis realizuot.