Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

n-toji Urban Decay pudra Ultra Definition Powder Foundation, spalva Light Neutral
user posted image

The Balm seseliai Batter Up, spalva Moonshot
user posted image

foto is interneto
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2016 05 07, 23:59)
n-toji Urban Decay pudra Ultra Definition Powder Foundation, spalva Light Neutral

Kodėl n-toji? Kuo patinka?
Atsakyti
QUOTE(*Mieloji* @ 2016 05 08, 00:08)
Kodėl n-toji? Kuo patinka?
labai patinka konsistencija. Beveik iki pabaigos bruzinu, ir nesutrupa gabalais (o jei gabaliukas ir iskrenta, tai likusi pudra vistiek nesutrupa iskart i n daleliu). Ant veido svelniai pasidengia. Matiskumo nelaiko super ilgai (bet man niekas nelaiko..), bet siaip esu labai patenkinta. Dengiu sepeteliu; o jei kazkur pakeliui reikia pasitaisyti, ar jei noriu stipresnio maskavimo - su prideta kempinele thumbup.gif .

Siaip norejau isbandyti Too Faced pudra, itariu kad ji panasi g.gif , bet kazkaip nebelabai kur yra pirkti jos Europoj internetu... unsure.gif
Atsakyti
Wet brush ombre serijos flirt.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noir couture: 08 gegužės 2016 - 12:59
Fair to medium tanneris. pirma karta gyvenime naudosiu self tan, biski bijau, bet koju mano balumas akina, tai reik kazka daryt kad jau lauke +28
user posted image
jau antras toks pats. tobula strelyte pasidaryt labai lengva su juo, laikos puikiai. juodas mano
user posted image
duske vasarine
user posted image
thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2016 05 08, 17:29)
Fair to medium tanneris. pirma karta gyvenime naudosiu self tan, biski bijau, bet koju mano balumas akina, tai reik kazka daryt kad jau lauke +28

Aš irgi neseniai šitą pasiėmiau. Dėl tos pačios priežasties lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noir couture @ 2016 05 08, 12:37)

Ir kaip ? Ar pirmą kartą naudojat, kiek išlieka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2016 05 08, 18:10)
Ir kaip ? Ar pirmą kartą naudojat, kiek išlieka?  smile.gif

Pirma karta nusidaziau. Vilciu dideliu neturiu, man visi dazai blogai laikosi doh.gif
Atsakyti
Guerlain Aqua tonikas, serumas ir kremas
user posted image
user posted image
user posted image
foto skolintos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lumi: 09 gegužės 2016 - 06:25
Tikriausiai tuos būsiu išbandžiusi visus Acure šampūnus ir kondicionierius biggrin.gif Kol kas labiausiai patinka lemongrass žalioje pakuotėje ir Pure Mint mėlynoje. Turiu riebius plaukus, tai džiaugiuosi, jog šaknys mažiau riebaluojasi, plaukai puresni, pačiu plaukų galiukai neišsausėja. Super smile.gif

user posted image
Atsakyti