Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(Estela_ @ 2016 08 05, 21:19)

Pamėgtas n- tasis deo

user posted image

ir aš tokį pirmą kartą pirkau šiandien. Nuolaida visokiausiems, o būtent šį paskutinį pasiėmiau. Gal laikys. Mano pažastukai keisti - jie "pripranta" prie deziko. Pirmą kartą naudojant gerai laiko, o jei n-ąjį tokį patį perku nebelaiko.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 08 06, 19:05)
ir aš tokį pirmą kartą pirkau šiandien. Nuolaida visokiausiems, o būtent šį paskutinį pasiėmiau. Gal laikys. Mano pažastukai keisti - jie "pripranta" prie deziko. Pirmą kartą naudojant gerai laiko, o jei n-ąjį tokį patį perku nebelaiko.

Žinokit ir man būna pripranta bet šį jau daugiau nei pusmetį naudoju ir niekad nenuvylė smile.gif man šis laiko geriau (ilgiau) nei toks pats tik su alavijais
Papildyta:
QUOTE(Noir couture @ 2016 08 06, 08:19)
Apie Leonor Greyl seruma: puikus. Neriebina, paformuoja. Mano plaukams (besigarbanojantys sausokais galais) pats geriausias bandytas variantas is tokio tipo priemoniu. Bet kokiu oru plaukai savo vietoje.

Gal esat daugiau Greyl priemonių bandžius, kurios vertos dėmesio pasirodė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noir couture @ 2016 08 06, 08:19)
Apie Leonor Greyl seruma: puikus. Neriebina, paformuoja. Mano plaukams (besigarbanojantys sausokais galais) pats geriausias bandytas variantas is tokio tipo priemoniu. Bet kokiu oru plaukai savo vietoje.

Prisidesiu prie pagyru-man sis serumas nerealus, jau kelinta karta kartoju smile.gif
Atsakyti
Clinique skaistalai
user posted image

user posted image

user posted image

Tik mano Honey and Milk skonio ir kvapo
user posted image

Pieštuko (kreidelės) ir lainerio duetas
user posted image

Trečias iš dešinės blizgesys
user posted image

Abu
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2016 08 06, 19:16)

Gal esat daugiau Greyl priemonių bandžius, kurios vertos dėmesio pasirodė?  smile30x30.png

Naudojau sampuna su bananais. Tik niekaip nepamenu kokiam plaukui jis, lyg purinantis saknis ir nesausinantis galu. Irgi labai tiko patiko. Kaina ner maza, bet manau vistiek kartosiu.
Alieju pries plovima turejau, tai tas nieko ypatingo.
Atsakyti
Flo. iš kur perkates KIKO? smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Noir couture @ 2016 08 06, 09:19)

O mano visiskai priesinga nuomone. Prisiskaicius geru atsiliepimu nusipirkau ir mano vidutinio storumo posausiems besipuciantiems galams nedare nieko gero visiskai. Pinigai dideli palyginus i bala, tai sukandus dantis po 6 paspaudimus sunaudojau, kad kuo greiciau pabaigt ir pamirst.
Atsakyti
QUOTE(Noir couture @ 2016 08 01, 20:25)

Noresiu atsiliepimo apie poveiki. Dekoju.
Atsakyti
QUOTE(amalta @ 2016 08 08, 09:15)
Flo. iš kur perkates KIKO? smile30x30.png

Atostogavau Italijoj. Bet parduotuvių radau ir Austrijoj, ir Lenkijoj (Varšuvoj)
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 08 rugpjūčio 2016 - 12:37
QUOTE(dominica @ 2016 07 28, 14:45)
bu_bu, o lumene cc kremo nebandet? man jis tobulas, kazin kaip su it cosmetics butu palyginus smile30x30.png

Nusipirkau Lumene, tai galiu pasakyt, kad Lumene man DAUG labiau už IT patinka ir spalva tobula, ne per šviesi kaip ano biggrin30x30.png

Ačiū! biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2016 08 08, 09:06)
Noresiu atsiliepimo apie poveiki. Dekoju.

Toks visai nieko. Galu nesausina, nevisada balzamo reikia, bet nuo saknu nepriploja. 8-9balai is desimties :-) karta per savaite valancio sampuno norisi, lyg ko butu susikaupe ant odos, nors neriebina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noir couture: 08 rugpjūčio 2016 - 21:24