Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 08 15, 17:47)
Aha, turejau omeny, kad biri su svytejimu. Man ji patinka, bet jauciu per karscius (dabar karsciai po 30 virsaus ir dregme nenormali) man presuota smagesne, nes net mano oda pasiriebaluoja/prakaituoja. sad.png Va siandien Biria pasidaIau ir jau blizgoka atrodo, nes oras is proto vedantis... Biri man ziema ar vesesniu oru smagi.

O Illuminating lyg biski kitokia, ne mineraline su spf 15... Ji lyg vienos spalvos tik yra, tai daugiau kaip highlighteris gal..

Pasiilgau as jos, reiks kartot! biggrin30x30.png
Atsakyti
Mano paskutiniai is iherbo:
Hialiurono serumas (isbandysiu si, nes noriu biski pakeist.. nes is amazon jau 2 buteliukus sunaudojau superinio hialiurono, bet truputi reik pertrauka padaryt )
Ir pabandysiu paakiu gelinius padelius.. 60vnt.. nedidele kaina. Isbandysiu smile30x30.png
http://uk.iherb.com/...0-Patches/69148
user posted image
user posted image
Atsakyti
Įsigijau dažančią plaukų kaukę. Nedrąsu naudoti user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 08 16, 20:32)
Įsigijau dažančią plaukų kaukę. Nedrąsu naudoti

Jeigu plaukai nedažyti, tai dažančios kaukės neturėtų stipriai paimti ir neilgai laikyti smile30x30.png
Aš ant nedažytų naudoju, tai paima tik vienu tonu ir laiko iki kito plovimo. Žodžiu tam kartui bigsmile.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bu_bu: 16 rugpjūčio 2016 - 18:51
QUOTE(Malena @ 2016 08 16, 19:32)
Įsigijau dažančią plaukų kaukę. Nedrąsu naudoti user posted image

user posted image

kur ir kiek? smile30x30.png
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 07 11, 20:27)
Idomu bus tavo nuomone apie ji 4u.png As ji naudoju ir patenkinta eau, bet pudrai man didesnio noretusi (maciau n video apie ji pries pirkdama, bet vistiek kitaip isivaizdavau). Bet as ipratus pamaskuot pudra mazu sepeteliu, o paskui per visa veida pidra dengt dideliu sepeteliu, tai sitas man zenkliai per mazas visam veidui. Nors ipratus prie formos geras jis pamaskavimui, nes del formos lengva prieit aplink nosi ir pan.

Man šis O WOW šepetėlis pudrai labai patinka: nesugeria produkto, tolygiai ir gražiai paskirsto, aišku, kol kas neploviau, bet kol kas nereikia. Šereliai švelnūs, malonūs. Pirkau specialiai skystai pudrai, nes visas priemones skystai pudrai tepti jau išmečiau. Man patinka, kad jis nėra didelis, nes lengvai gali tepti ir palei nosį. Puikus produktas, žiūrėsiu, kokia nuomonė bus po plovimo. Aš dažniausiai SM pasižiūriu kas ką naudoja ir atsiliepimus smile30x30.png
Atsakyti
Nature's Arga kondicionierius - kaukė plaukams
user posted image

Weleda citrusinis kūno prausiklis (BioSaloj už pusę kainos)
user posted image

Oro di Spello intim. prausiklis (n'tasis)
user posted image

Everyday Minerals pudra Semi Matte 0W (Pirkau pirmą kartą, šio gamintojo, ir per šviesią nusipirkau.... Dabar maisau su BellaPiere (Ivory), kuri man šiek tiek tamsoka buvo. Bandysiu tamsesnį atspalvį pirkti, tik nžn ar imti 1 ar 2 (N/W). Prieš tai naudojau Bare Minerals Fair tai man idealiai tiko atspalvis, dėl to ir EM toki šviesų ėmiau.
Nepatinka tik pakuotė, toks įspūdis, kad pudros labai daug pripresuota ir neįmanoma iškratyti, turėjau šiek tiek į kitą indelį persiberti, kad galėčiau naudoti, ir maišyti su ta tamsesne. Būčiau labai dėkinga, jei kas patartų su tais atspalviais 4u.png
user posted image

Visos foto iš interneto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika_puika: 17 rugpjūčio 2016 - 20:43
QUOTE(zuika_puika @ 2016 08 17, 21:38)
Everyday Minerals pudra Semi Matte 0W (Pirkau pirmą kartą, šio gamintojo, ir per šviesią nusipirkau.... Dabar maisau su BellaPiere (Ivory), kuri man šiek tiek tamsoka buvo. Bandysiu tamsesnį atspalvį pirkti, tik nžn ar  imti 1 ar 2 (N/W). Prieš tai naudojau Bare Minerals Fair tai man idealiai tiko atspalvis, dėl to ir EM toki šviesų ėmiau.
Nepatinka tik pakuotė, toks įspūdis, kad pudros labai daug pripresuota ir neįmanoma iškratyti, turėjau šiek tiek į kitą indelį persiberti, kad galėčiau naudoti, ir maišyti su ta tamsesne. Būčiau labai dėkinga, jei kas patartų su tais atspalviais  4u.png

As is BM turejau 'fairly light neutral', tai man EM 2N ar 3N jis atitinka. Siulyciau tau imt 2N - jis labai sviesus, bet kaip suprantu tu sviesesne uz mane, tai bus geras. Man 3N praktiskai idealus mano odos tonui.

O del pakuotes pritariu - po pertraukos nusipirkau EM pudra, tai vargau su kratymu. Bet as isvis sieteli nuemiau ir taip dazausi, nes uzsiknisimas kratyt....
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2016 08 17, 22:38)
Everyday Minerals pudra Semi Matte 0W (Pirkau pirmą kartą, šio gamintojo, ir per šviesią nusipirkau.... Dabar maisau su BellaPiere (Ivory), kuri man šiek tiek tamsoka buvo. Bandysiu tamsesnį atspalvį pirkti, tik nžn ar  imti 1 ar 2 (N/W). Prieš tai naudojau Bare Minerals Fair tai man idealiai tiko atspalvis, dėl to ir EM toki šviesų ėmiau.
Nepatinka tik pakuotė, toks įspūdis, kad pudros labai daug pripresuota ir neįmanoma iškratyti, turėjau šiek tiek į kitą indelį persiberti, kad galėčiau naudoti, ir maišyti su ta tamsesne. Būčiau labai dėkinga, jei kas patartų su tais atspalviais   4u.png

Man BM labiausiai tiko Fairy Light, o EM seniau naudojau Semi Matte Light Neutral, dabar pasikeitus spalvų kodams užsisakiau Semi Matte 2N Light. Turėčiau šiandien/ryt gaut jau, tai galėsiu pranešt kaip atspalvis 4u.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bu_bu: 18 rugpjūčio 2016 - 08:19
QUOTE(zuika_puika @ 2016 08 17, 20:38)
Everyday Minerals pudra Semi Matte 0W

Aš galvoju pirkt tą pačią spalvą.. O jūs baltaodė? : ) man reikia labai šviesios su vos gelsvu/ neutraliu atspalviu... BM nesu turėjus bet Fair man atrodo kreidos baltumo.. net neatrodo kad EM OW galėtų būti šviesesnė...

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 18 rugpjūčio 2016 - 10:17
Estela kur pirkot sepetelius? 4u.png
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2016 08 16, 19:50)
Jeigu plaukai nedažyti, tai dažančios kaukės neturėtų stipriai paimti ir neilgai laikyti smile30x30.png
Aš ant nedažytų naudoju, tai paima tik vienu tonu ir laiko iki kito plovimo. Žodžiu tam kartui  bigsmile.png

Dažyti. Mano baimės kiek kitokios - kad neturėtų raudonumo atspalvio. Ir kad drėgni plaukai nepradėtų dažyti rankšluosčių, chalatų ir šviesių rūbų. Taip pat labai svarbu spalvos tolygumas.

QUOTE(Vitulka @ 2016 08 16, 21:13)
kur ir kiek? smile30x30.png

Iš Drogo už čykikąuser posted image

Kaip tau Lumene CC? Netamsus šviesiausias user posted image
Atsakyti