QUOTE(*Mieloji* @ 2016 04 21, 19:56)
Norėčiau atsiliepimų apie šiuos
Na dabar jau galiu parasyt atsiliepimus - isbandziau beveik viska
Avril tusas pradarytas nepilna savaite ir turbut nebuvo nei dienos, kad jo nenaudociau, o po to kitu tusu uzbaigciau dazymasi. Avril pradzioj lipino ir sunkiau issukuot kitu tusu buvo, bet siandien pasidaziau tik Avril ir labai patenkinta esu

2 sluoksniai padaze ryskiai, blakstienos tankios, storos, juodos, o bendras vaizdas tikrai nera naturalus

Gal tik tvarkingumo labiau noretusi (lyg nevisai vienoj eilej visos blakstienos, galiukai siek tiek kas sau), bet manau, kad pageres dar tusas. Blogiausiu atveju kito tuso sepeteliu prabraukt galima.
Andalou kolkas viena kauke bandziau - "instant clarity ". Produkto daug buvo, tai taip riebiai pasidenge. Tekstura labai smagi, tokia orine kaip isplaktos kaukes. Oda svelni liko, tai man to ir pakanka.
Nature's Gate savaiminis nustebino

Iki siol megstamiausias Caribbean Solutions tokio tipo savaiminis buvo, bet jis out of stock tuo metu buvo, tai pirkau Nature's Gate. Atsiliepimuose kai kas rase, kad nemate efekto, bet pagrinde visi rase, kad idegis pasimato po dienos. As tepiausi vakare ir iskart maciau rezultata. Zodziu, nusiprausiau, nusisveiciau ir pirmiausiai kaip iprastai paprastu kremu pasitepiau, o tada sita losjona tepiau. Tekstura lyg vos zeline, tepasi lengvai, susigeria akimirksniu, o ir skirtuma iskart pamaciau. Efektas matomas, bet naturalus. Pats losjonas man bekvapis, nors ant pakuotes kazka citrus raso. As labai balta esu ir dazniausiai net vasara nelabai idegu (na ir nesistengiu), tik praeita vasara daug laive buvau, tai gerokai nurudus buvau. Zodziu, po pirmo issitepimo efekta pamaciau. Su Caribbean Solutions palaukt tekdavo kol iseyskes rudumas. Kita diena ir sveiciau lengvai oda, ir maudziausi, bet idegis nenusiplove ne kiek, bet vistiek dar antrakart tepiausi savaimini. Efektas mane tenkino ir po vieno karto, dabar dar tamsesne esu. Net draugas pastebejo, kad matosi idegis ir naturaliai atrodo. Manau pasarysiu 1-2 dienu pertrauka ir tada tepsiuosiu, nes man idegio reikia savaitgaliui, bet nenoriu but nenaturaliai ruda. O siaip lyginant su Caribbean Solutions sakyciau Nature's Gate man labiau patinka, nes tamsesnis efektas ir greiciau pasimato, o CS svelniau tas idegis dengiasi. Plius NG pakuote patogesne, o CS reikia is indelio imt, tai man nelabai tas patinka.