Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(Jurga75 @ 2016 04 26, 15:42)
Sveiki,noreciau cc kremo atsiliepimu. 4u.gif

Kai turėjau prieš kokius metus, patiko, lengvai pamaskuodavo, sulygindavo spalvą, oda mano riebesnė, tai įkyriai neblizgėjo. Dar patinka, kad turi spf.
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2016 04 26, 16:53)

Kaip tie colourpop lupdaziai, blizgesiai? Nesausina lupu? Tolygiai pasidengia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 04 26, 20:19)
QUOTE(illuminated @ 2016 04 26, 16:53)

Kaip tie colourpop lupdaziai, blizgesiai? Nesausina lupu? Tolygiai pasidengia? 4u.gif

Turiu 5 berods spalvas is Ultra Matte linijos, dabar pirkau Ultra Satin, tai cia kitokie, ju dar nebandziau, bet girdejau, kad kai kurioms patogiau jauciasi ant lupu, nes nera matiniai, bet trumpiau laikosi. O is Ultra Matte man tik Succulent spalva nepatiko - netolygiai dengiasi, trupa, nors spalva labai grazi. Dar Midi toks vidutiniskas, spalva vel labai grazi, bet labai nuo lupu bukles priklauso, kaip atrodys. O kitais (Trap, Solow, Bumble) labai patenkinta - dengiasi gan nesunkiai (geriausia, kad ir pacios lupos butu kuo geresnes bukles), as kruopstesniam efektui su sepeteliu tepu nedideli kieki. Labaiiiii matiniai, atrodo kaip dazas ant lupu, man toks efektas labai patinka ir nesijaucia, kad labai sausintu (stengiuosi lupas nuolat balzamais tept), laikosi ir labai normaliai. Vienintelis minusas, kad valgant gali spalva siek tiek netolygiai nueit, ypac su ryskesnem spalvom. Ir patrupet gali. Bet siaip tai patinka man kaip uz tokia kaina thumbup.gif

O paprasti issukami lupdaziai tai super, turiu 3 spalvas ir negaleciau sugalvot ne vieno priekaisto, labai lengvai tepasi, kreminiai, lupu bent man nesausina nei kiek drinks_cheers.gif
Atsakyti
Morphe šepetėliai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Gin**: 27 balandžio 2016 - 09:53
QUOTE(**Gin** @ 2016 04 27, 09:51)
Morphe šepetėliai

Kaip patinka? Verta demesi kreipt i juos?
Atsakyti
QUOTE(*Mieloji* @ 2016 04 21, 19:56)
Norėčiau atsiliepimų apie šiuos smile.gif

Na dabar jau galiu parasyt atsiliepimus - isbandziau beveik viska 4u.gif

Avril tusas pradarytas nepilna savaite ir turbut nebuvo nei dienos, kad jo nenaudociau, o po to kitu tusu uzbaigciau dazymasi. Avril pradzioj lipino ir sunkiau issukuot kitu tusu buvo, bet siandien pasidaziau tik Avril ir labai patenkinta esu thumbup.gif 2 sluoksniai padaze ryskiai, blakstienos tankios, storos, juodos, o bendras vaizdas tikrai nera naturalus wub.gif Gal tik tvarkingumo labiau noretusi (lyg nevisai vienoj eilej visos blakstienos, galiukai siek tiek kas sau), bet manau, kad pageres dar tusas. Blogiausiu atveju kito tuso sepeteliu prabraukt galima.

Andalou kolkas viena kauke bandziau - "instant clarity ". Produkto daug buvo, tai taip riebiai pasidenge. Tekstura labai smagi, tokia orine kaip isplaktos kaukes. Oda svelni liko, tai man to ir pakanka.

Nature's Gate savaiminis nustebino thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Iki siol megstamiausias Caribbean Solutions tokio tipo savaiminis buvo, bet jis out of stock tuo metu buvo, tai pirkau Nature's Gate. Atsiliepimuose kai kas rase, kad nemate efekto, bet pagrinde visi rase, kad idegis pasimato po dienos. As tepiausi vakare ir iskart maciau rezultata. Zodziu, nusiprausiau, nusisveiciau ir pirmiausiai kaip iprastai paprastu kremu pasitepiau, o tada sita losjona tepiau. Tekstura lyg vos zeline, tepasi lengvai, susigeria akimirksniu, o ir skirtuma iskart pamaciau. Efektas matomas, bet naturalus. Pats losjonas man bekvapis, nors ant pakuotes kazka citrus raso. As labai balta esu ir dazniausiai net vasara nelabai idegu (na ir nesistengiu), tik praeita vasara daug laive buvau, tai gerokai nurudus buvau. Zodziu, po pirmo issitepimo efekta pamaciau. Su Caribbean Solutions palaukt tekdavo kol iseyskes rudumas. Kita diena ir sveiciau lengvai oda, ir maudziausi, bet idegis nenusiplove ne kiek, bet vistiek dar antrakart tepiausi savaimini. Efektas mane tenkino ir po vieno karto, dabar dar tamsesne esu. Net draugas pastebejo, kad matosi idegis ir naturaliai atrodo. Manau pasarysiu 1-2 dienu pertrauka ir tada tepsiuosiu, nes man idegio reikia savaitgaliui, bet nenoriu but nenaturaliai ruda. O siaip lyginant su Caribbean Solutions sakyciau Nature's Gate man labiau patinka, nes tamsesnis efektas ir greiciau pasimato, o CS svelniau tas idegis dengiasi. Plius NG pakuote patogesne, o CS reikia is indelio imt, tai man nelabai tas patinka.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 04 27, 16:26)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2016 04 27, 13:37)
Kaip patinka? Verta demesi kreipt i juos?

Man labai patinka, ypač didysis, tobulas thumbup.gif Du šepetėlius bandžiau surasti tinkamus skystai pudrai, nepatiko kaip dengia, bet šis super. Šereliai labai švelnūs, nepaima daug produkto, pati šerelių forma gera ir puikiai išsklaido. Kiti du šepetėliai kontūravimui ir maskavimui, highlighter'iui taip pat puikūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2016 04 26, 17:39)
Kai turėjau prieš kokius metus, patiko, lengvai pamaskuodavo, sulygindavo spalvą, oda mano riebesnė, tai įkyriai neblizgėjo. Dar patinka, kad turi spf.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Gin** @ 2016 04 28, 12:04)
Man labai patinka, ypač didysis, tobulas  thumbup.gif Du šepetėlius bandžiau surasti tinkamus skystai pudrai, nepatiko kaip dengia, bet šis super. Šereliai labai švelnūs, nepaima daug produkto, pati šerelių forma gera ir puikiai išsklaido. Kiti du šepetėliai kontūravimui ir maskavimui, highlighter'iui taip pat puikūs smile.gif

Iš kur gauti tą didelį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Gin** @ 2016 04 28, 14:04)
Man labai patinka, ypač didysis, tobulas  thumbup.gif Du šepetėlius bandžiau surasti tinkamus skystai pudrai, nepatiko kaip dengia, bet šis super. Šereliai labai švelnūs, nepaima daug produkto, pati šerelių forma gera ir puikiai išsklaido. Kiti du šepetėliai kontūravimui ir maskavimui, highlighter'iui taip pat puikūs smile.gif

drinks_cheers.gif Tas dydysis tikrai tobulas, jau gan ilgai jį turiu, daug kartų plautas, nesišeria nė kiek.
O su juo visos pudros man daug gražiau atrodo wub.gif Daaaug labiau nei Sigma patinka man biggrin.gif

Mačiau jų yra BeautyBay.com: http://www.beautybay...uxebufferbrush/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bu_bu: 28 balandžio 2016 - 19:03
QUOTE(Estela_ @ 2016 04 28, 18:12)
Iš kur gauti tą didelį?  4u.gif

As pirkau per tarpininke is Morphe puslapio. :-)

QUOTE(bu_bu @ 2016 04 28, 20:03)
drinks_cheers.gif Tas dydysis tikrai tobulas, jau gan ilgai jį turiu, daug kartų plautas, nesišeria nė kiek.
O su juo visos pudros man daug gražiau atrodo  wub.gif Daaaug labiau nei Sigma patinka :-D

drinks_cheers.gif puikiai dengia,taip dziaugiuos kad ji turiu. Rinkausi taip pat tarp Sigmos ir Morphe, bet pastarasis labiau suzavejo youtube paziurejus. :-)
Atsakyti