Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Sveikos 4u.gif

Užstrigau ir aš - svoris tas pats 84,8 kg.

04.19 raudona , kažkoks virusas pagavo ir mane, tai judėjimo neliko beveik. Rytais šalta ir bijau dar labiau įsisirgti, tai darban vietoj ėjimo pėškom, važiuoju su mašina. Namie irgi sportuot jau visai nelieka jėgų
Atsakyti
Laba diena,
Kaip ir žadėjau priduodu pliusą doh.gif pikta. Nesusitvarkau su maistu
Nuotaikos nera net kazkaip. Oras nekoks.
Rytoj einu i echoskopa, bijau, nervas ima....
ateisiu rytoj su ziniom ir paziureti i lentele.
Smagaus vakaro visoms! 4u.gif
Atsakyti
pamiršau parašyt-svoris 60,00 ... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos.

wicked, neprisiduosi svorio? smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Jau man tapo tradicija priduoti svorį ketvirtadieniais. Trečiadieniais vis pamirštu. O sveriuosi aš iki šiol visada antradieniais (toks įprotis atsirado nuo pirmo nėštumo, nes antradieniais savo savaites skaičiuodavau).
Mano svoris 78,5
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 04 21, 09:21)
wicked, neprisiduosi svorio?  smile.gif

nepykit, neprisiduosiu šią savaitę... bandau susidėliot savo mintis, nes jau matau, kad pasidarė palaida bala - gulu ir keliuosi su mintim apie kg ir kaip juos numesti, bandau persiprogramuot mintis, paleist tas svarstykles nors keletui dienų... nesisverti... žinau, kad atnešiu pliusą kitą kartą, bet lai...

spotuot sportuoju - programą vykdau cool.gif
vandenį geriu cool.gif
su maistu nesusitvarkau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 04 21, 09:47)
nepykit, neprisiduosiu šią savaitę... bandau susidėliot savo mintis, nes jau matau, kad pasidarė palaida bala - gulu ir keliuosi su mintim apie kg ir kaip juos numesti, bandau persiprogramuot mintis, paleist tas svarstykles nors keletui dienų... nesisverti... žinau, kad atnešiu pliusą kitą kartą, bet lai...

Viskas gerai, tik galvoju, gal pamiršai mirksiukas.gif
Papildyta:
LENTELĖ

user posted image

first.gif hilde

second.gif airv

third.gif R's..

Lyg ir nepridariau klaidų, jei ką, sakykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 04 21, 09:53)
Viskas gerai, tik galvoju, gal pamiršai  mirksiukas.gif

ne, nepamiršau... sąmoningai cool.gif

kur Tu dingus iš temos? kuom užsiėmus? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

20d zalia thumbup.gif
O kas turi itakos tokiam nepraporcingam svoriu metimui? As susidariusi plana, kad numesciau max po 0,5 kg per savaite. Laikausi jo vienodai, kaloriju nevirsiju ir per mazai nesuvartoju, skiriasi kasdien gal kokiom 50 kcal plius minus, fizinis aktyvumas irgi vienodas. Bet svoris tai stovi vietoje, tai krenta beprotiskai pvz siandien pas mane dar -0,4kg nuo vakarykscio svorio g.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Vakar 04.20 žalia.

Kaip smagu, kad vakar minusą pridaviau. Galvojau kad pokyčio nebuvo arba max -100 g ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 04 21, 09:56)

kur Tu dingus iš temos? kuom užsiėmus? bigsmile.gif

Prie savo projekto darbuojuosi ir bandau kuo greičiau perskaityt dvi knygas, nes skolintos ir reikia gražint. Prie viso to dar prisideda apmąstymai apie gyvenimo esmę ir prasmę, apie tai, ko aš noriu iš gyvenimo, nes jaučiu, kad dabartinė situacija mane jau dusina.. Žodžiu, praeis laugh.gif

QUOTE(airv @ 2016 04 21, 10:02)
Labas rytas,

20d zalia  thumbup.gif
O kas turi itakos tokiam nepraporcingam svoriu metimui? As susidariusi plana, kad numesciau max po 0,5 kg per savaite. Laikausi jo vienodai, kaloriju nevirsiju ir per mazai nesuvartoju, skiriasi kasdien gal kokiom 50 kcal plius minus, fizinis aktyvumas irgi vienodas.  Bet svoris tai stovi vietoje, tai krenta beprotiskai pvz siandien pas mane dar -0,4kg nuo vakarykscio svorio  g.gif

Mėnulio fazės, hormonai, ciklas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 04 21, 10:12)
Žodžiu, praeis laugh.gif

taip, praeis, visada praeina - man jau praeidinėja cool.gif bet daug negero suvalgiau iki to laugh.gif
Atsakyti