QUOTE(ataka26 @ 2016 04 29, 09:50)
Lygus padad traumuoja sanarius ir nugara, tada tiesiog saukiesi antkaulių uždegimo, achilo problemų , keliukų uždegimo ir skausmo , bei nugaros. Kietas padas antra blogybė, galimos pasėkmės kaip ir su conversu ir inkariuku padu, bet švelnina atotranka geriau
nu nereik taip kategoriškai, aš achilą ir klubą išigydžiau lygiu padu. Netiko man aukštakulniai, išbandžiau visokiausių, varė mane į skausmus. Dabar tik lygiu padu, net 2mm skirtumas tarp kulno ir pirštų man visiškai netinka. Daugumai tinka tie aukštakulniai, bet nedrisčiau sakyt, kad visiems.
QUOTE(m'estima @ 2016 04 29, 10:00)
Ten tikrai ne pradedantieji

Tai vadinama intervaliniu bėgimu - puikus būdas riebalams deginti
intervalinis bėgimas per varžybas?

šiaip gal mintis ir idomi, niekad negirdėjau, kad kas taip bėgtų. Bet šiaip ir nesugalvoju, kodėl būtinai tai yra blogai, gal kažkam visai veikia
Papildyta:
QUOTE(ataka26 @ 2016 04 29, 10:22)
O aš esu mačiusi visokių stebuklų ir kai po 2km žmonės nepaskaičiavę savo jėgų ir jau eina ir veme ir veido spalva mėlynai raudona, į masinius bėgimus žmonės kai kurie ateina dėl mados, nepasiruošę ir pervertine savo jėgas
o kaip jie sugalvoja į varžybas ateit? taip gyveni gyveni, nebėgioji, ir bac į bėgimo varžybas vieną dieną? nu sunku man patikėt...
čia kaip aš atsikelčiau kurį rytą ir į kokį open water triatloną užsiregistruočiau, kad ant dviračio 2 metus nesėdėjau, o plaukt tik varlyte plaukioju

nu nelabai gal realu tokią nesamonę daryt