Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(kerija @ 2016 04 19, 14:41)
Kada vykstate?
Mes jau 2 kart jame buvome ir siemet vyksim treciakart. Siaip del ivairoves planavome jau i koki kita vaziuoti, bet  labai priimtina kaina pasiule, tai siemt dar nekeisim. Mus jis visiskai tenkina, dukrytei jau mazu baseiniuku nereikia, o didelis yra sildomas, arba ir vidinis didziulis sildomas tinka, jei oras prastesnis.   Mes vykstam 05.07

Mes birželio pradžioje blush2.gif
Kiek priimtina jei ne paslaptis? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ADA: 19 balandžio 2016 - 14:07
QUOTE(ADA @ 2016 04 19, 14:20)
Nu va kiek sužinosiu smile.gif
Smalsu - kiek kainuoja (kainavo)  bigsmile.gif

zinau, kad daug, nes mums 4 atrode laaaabai daug biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Indare,2016 04 19, 06:16]
Ačiū už atsakymą. Yra galimybė keisti į Insula Club HV1, jis irgi kaip 5* dabar. Šitas būtų dar pigiau nei insula resort spa 5*. Visai šeimai (2suaug.+6m.+1m.) liepai 880 eurų savaitė UAI. Man tai čia labai pigu atrodo, ir dėl kainos labai gundo virš 300 eurų pigiau nei Saphir 4*, o pažiūrėjus aprašymus, tai labai panašus pasirodė... Prabangos kažkokios tikrai nesitikim, tiesiog norisi, kad tvarkingas būtų, skanus maistas, ir vaikams šiek tiek veiklos..

Jei i domi mano nuomone, tai mes pasirinkom Club Insula hv - liepa dviems savaitems. Kaip tikri lietuviai norejom labai gerai ir pigiai biggrin.gif Tai musu agente siule saphir arba club insula ( agentes brolis buves abiejose) tai sake super ir ten ir ten. Aisku pirmenybe Saphir ,bet kaina 300 eu brangiau.Tai masciau masciau...ir sumasciau : alkani nebusim, gal saphir daugiau ivairoves pasiulys, bet ai...jei kambarys standart, tai ten nieko blatno, o vila superior, kuri man butu super - dar brangiau. Pliusas - teritorija, bet mano vaikas neislipa is vandens, tai jo uzteks ir Insuloje. Beje, apie Insula resort agente net neuzsimine, nors kaina panasi. Atsiprasau,Saphir gerbeju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dloj: 19 balandžio 2016 - 14:13
[quote=dloj,2016 04 19, 15:12]
[quote=Indare,2016 04 19, 06:16]
Ačiū už atsakymą. Yra galimybė keisti į Insula Club HV1, jis irgi kaip 5* dabar. Šitas būtų dar pigiau nei insula resort spa 5*. Visai šeimai (2suaug.+6m.+1m.) liepai 880 eurų savaitė UAI. Man tai čia labai pigu atrodo, ir dėl kainos labai gundo virš 300 eurų pigiau nei Saphir 4*, o pažiūrėjus aprašymus, tai labai panašus pasirodė... Prabangos kažkokios tikrai nesitikim, tiesiog norisi, kad tvarkingas būtų, skanus maistas, ir vaikams šiek tiek veiklos..

Jei i domi mano nuomone, tai mes pasirinkom Club Insula hv - liepa dviems savaitems. Kaip tikri lietuviai norejom labai gerai ir pigiai biggrin.gif Tai musu agente siule saphir arba club insula ( agentes brolis buves abiejose) tai sake super ir ten ir ten. Aisku pirmenybe Saphir ,bet kaina 300 eu brangiau.Tai masciau masciau...ir sumasciau : alkani nebusim, gal saphir daugiau ivairoves pasiulys, bet ai...jei kambarys standart, tai ten nieko blatno, o vila superior, kuri man butu super - dar brangiau. Pliusas - teritorija, bet mano vaikas neislipa is vandens, tai jo uzteks ir Insuloje. Beje, apie Insula resort agente net neuzsimine, nors kaina panasi. Atsiprasau,Saphir gerbeju 4u.gif
[/quote]

Ačiū už atsakymąsmile.gif Kuriuo laiku skrisite liepą?
Atsakyti
QUOTE(Indare @ 2016 04 19, 12:17)
Ačiū už atsakymąsmile.gif Kuriuo laiku skrisite liepą?

liepos 4d. , beje su sesiameciu taip pat smile.gif O jus kada?
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2016 04 19, 15:06)
Mes birželio pradžioje  blush2.gif
Kiek priimtina jei ne paslaptis?  ax.gif  4u.gif

Tiksliai nebepasakysiu, nes mums dar agentas išminusavo nuostolius dėl neįvykusios ankstesnės kelionės, bet, atrodo, 1600 už 8naktis 3 žmonėms.

QUOTE(knopke* @ 2016 04 19, 15:11)
zinau, kad daug, nes mums 4 atrode laaaabai daug biggrin.gif

Mes pirmąkąrt, prieš 6 metus, kaip buvom, paklausėm dėl pavėsinės, tai pasakė 100 dol. už 1 dieną. Bet aš jau ir nepamenu, ar žmogui, ar už visą pavėsinęlotuliukas.gif Bet, įtariu, kad žmogui, nes, jei visa pavėsinė, tai ne taip ir baisu būtų buvę, o tada mes visa šeima, 5 žmonės buvom.
Atsakyti
QUOTE(dloj @ 2016 04 19, 15:19)
liepos 4d. , beje su sesiameciu taip pat  smile.gif O jus kada?

Į saphir turim rugpjūčio 17d. O jei keistume į Insula, tai pigiausios datos 06-29, 07-26, 08-02. Mums data šiaip nėra svarbi, galime bet kada skristi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indare @ 2016 04 19, 12:50)
Į saphir turim rugpjūčio 17d. O jei keistume į Insula, tai pigiausios datos 06-29, 07-26, 08-02. Mums data šiaip nėra svarbi, galime bet kada skristi smile.gif

Nemaciau kainu liepos galui, rugpjuciui, bet 06.29 ziauriai gera kaina. Stebejau kainas nuo vasario, tokiomis net nekvepejo biggrin.gif Bet ,deja, negaliu siai datai. Jei atsiras tokiu kainu liepos paciai pradziai keisiu sutarti.
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2016 04 19, 15:19)
Tiksliai nebepasakysiu, nes mums dar agentas išminusavo nuostolius dėl neįvykusios ankstesnės kelionės, bet, atrodo, 1600 už 8naktis 3 žmonėms.
Mes pirmąkąrt, prieš 6 metus, kaip buvom, paklausėm dėl pavėsinės, tai pasakė 100 dol. už 1 dieną. Bet aš jau ir nepamenu, ar žmogui, ar už visą pavėsinęlotuliukas.gif Bet, įtariu, kad žmogui, nes, jei visa pavėsinė, tai ne taip ir baisu būtų buvę, o tada mes visa šeima, 5 žmonės buvom.

Mes už 9 nakvynes (2+2) (5 m ir 11 m.) - 2290
Atsakyti
Labas vakaras is Tekirovos:)
Oras fantastiskas (apie 27-29), artimiausiom dienom zada panasiai. Jura 20 (galima maudytis necypiant), baseinai panasiai. Tahtali beveik nutirpes.
Rixos premium dirba, aqua parkas veikia. Tiesa dirba dar ne visi a la carte (svarbiausia sea food veikia biggrin.gif ), taip pat dar turbut nebus vakariniu programu. Zmoniu palyginus nedaug, bet gyvent galima smile.gif
Placiau, kai grisim smile.gif
O bendrai - kaifuojam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intes: 19 balandžio 2016 - 17:15
QUOTE(Intes @ 2016 04 19, 18:13)
Oras fantastiskas (apie 27-29), artimiausiom dienom zada panasiai. Jura 20 (galima maudytis necypiant), baseinai panasiai. Tahtali beveik nutirpes.
Rixos premium dirba, aqua parkas veikia. Tiesa dirba dar ne visi a la carte (svarbiausia sea food veikia biggrin.gif ), taip pat dar turbut nebus vakariniu programu. Zmoniu palyginus nedaug, bet gyvent galima smile.gif

wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Intes @ 2016 04 19, 18:13)

smile.gif thumbup.gif
Atsakyti