Panos kas ten esat ar greitu laiku busit gal matėt kiek kainuoja supinti mergaitems afrikietişkas kasytes? Abieju plaukai iki liemens idomu labiau apsimoka lt pinti ar tr????
QUOTE(Udrius @ 2016 04 23, 18:13)
ta prasme lektuvo?
Taip.sutartyje nematau gryzimo valandu.
Norejau paklausti, gal kas zino, ar galima keisti rezervuotos ir jau apmoketos aiksteles ,Vilniaus oro uoste, data? per isankstinius isigyta kelione, bet galvoju pasikeisti data, tai kaip su aikstele bus?

QUOTE(pal_mė @ 2016 04 23, 19:47)
Sveiki
aš dėl ekskursijų. O kur rasti tą Mustafą, pačioje Alanijoje, nueiti, biurą jis ten turi...?skambint nėra prasmės, visvien gyvai reik susitikti. Kaip patarsit, ačiū 

As bunant Turkuose jam i fb parasiau, kad noriu tokios ir tokios eskursijos ta ir ta diena....
Is vakaro atvaziavo i mano viesbuti, susitikom ir apmokejau
QUOTE(Kristalė* @ 2016 04 23, 19:30)
As bunant Turkuose jam i fb parasiau, kad noriu tokios ir tokios eskursijos ta ir ta diena....
Sveiki gal kuri turite kokiu atsiliepimu apie MERYAN viesbuti.
QUOTE(Jūja @ 2016 04 23, 19:47)
labukas
kiek teko vaziuot i Side, ten lygus kelias, serpantinu nera, is tikruju juros nesimato

paskutiniais metais tai veze ne su dideliu autobusu, o su mikru tokiu fainu, nes matyt nesusirinko zmoniu i Side

QUOTE(Udrius @ 2016 04 23, 16:06)
miniobuisas ~ 140 eur, sorry nepastebejau pranesimo. Pinigus, jei atsisakai pervezimo, grazina ir novaturas.
O grazina todel, kad pervezima imi ne is novaturo/ tezturo bet is kitos firmos. Vienintele beda - diena priues gryzima reikia pasiziureti paemimo laika is viesbucio internete. Cia nieko stebuklingo, taip zmones keliauja tiek Graikijoje, tiek Ispanijoje
O grazina todel, kad pervezima imi ne is novaturo/ tezturo bet is kitos firmos. Vienintele beda - diena priues gryzima reikia pasiziureti paemimo laika is viesbucio internete. Cia nieko stebuklingo, taip zmones keliauja tiek Graikijoje, tiek Ispanijoje
na as Sofatravel uzklausiau, atrase, kad nieko negrazins

QUOTE(Safaris! @ 2016 04 23, 19:32)
pernai buvome. Kas domina?
Del pervezimu. Jei lektuvas is turku kyla 13.25, tai +- kelita pasiima is viesbucio?
Ačiū atsakiusioms. Labai man nejauku važiuot serpentinais. Užteko jau egipto. Važiavom į Mozės kalną naktį,tai ant kiekvieno posukio nubusdavau

QUOTE(Safaris! @ 2016 04 23, 20:32)
Pernai buvome, viskas patiko. Buvome su vaikas 5m ir 6m . Viesbutis tikrai geras, maitinimas taip pat.