Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(Benicio @ 2016 04 22, 16:30)
Žiūrinėjau tokias. Bet jei taikau į ekologiškumą, tai jos kaip ir nelabai? Ar tinka iki kol pomidorai pasirodys?

Turiu tokias, bet jei atvirai man jos schmoll.gif Man labiau barstomos arba laistomos patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2016 04 22, 16:34)
Man labiau barstomos arba laistomos patinka  ax.gif

O kokias konkrečiai naudojat?

Atsakyti
Ar dar kas turit pomidorus palike siltnamy? Dali saviskiu pries kelias dienas vel isnesiau i siltnami nes nenormaliai istyso i namus parnesti. Per silta namuos. Dabar klausimas ar sia nakti dengsit , sildysit ? Galvoju ar tempt tepalini i siltnami ar 0 laipsniu negresminga.
Atsakyti
QUOTE(vasare02 @ 2016 04 22, 16:56)
Galvoju ar tempt tepalini i siltnami ar 0 laipsniu negresminga.

Šiąnakt planuoju šildyti su šildytuvu, nes parnešti jau nebegaliu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, pomidorų mylėtojos smile.gif Kaip senai buvau čia užsukusi. Jūsų daigai tiesiog nuostabūs. Ką jūs jiems darote, kad taip puikiai auga? bigsmile.gif Po katino išdaigų mano daigai, kaip ir sakėte, atsigavo. Tik stiebai kur kas laibesni, negu jūsų. Štai įdedu nuotrauką. Vieną kartą persodinau, bet netręšiau nei karto. Namuose pakankamai šilta, gal todėl lėčiau auga? Gal dienai išnešti į šiltnamį o naktį parsinešti? Bet ar nebus šoko tada dėl temperatūrų didelio skirtumo? Patarkite. g.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vasare02 @ 2016 04 22, 16:56)
Dabar klausimas ar sia nakti dengsit , sildysit ? Galvoju ar tempt tepalini i siltnami ar 0 laipsniu negresminga.

žiūrint, kaip ten pas jus paprastai būna. Pas mus jei žada nulį, tai tikrų tikriausiai bus kokie minus penki.
Papildyta:
QUOTE(<...Neringa...> @ 2016 04 22, 18:30)
Gal dienai išnešti į šiltnamį o naktį parsinešti?

aha, jei tik turite galimybę, būtinai taip ir darykite. Jei nebus šalnų, galite ir nakčiai palikti.
Atsakyti
Kaip suprast per šilta namuose? Kokia tinkama daigams temperatūra?
Atsakyti
O ziuriu ir mano nuodemingas vardas paminetas .Taigi Bbulgarija siemet pasiturbino ir isirenge shalasha ,isdidziai vadinama shiltnamiu .Tokios baisios budos dar gyvenime neturejau ,beto pirmas derlius ten vasario menesi nusalo .Dabar vel is naujo zydi ,na pilnom goserem dar nevalgom. Bet braskes tai pilnom jau .
Na va pasigyriau .Kas dar cia ai ,off topic -rozes jau zydi .
Tai tiek ,pas mus irgi saltoka tik +20 ,o nakti krinta zemiau +10.Skaitos jau globalinis atsalimas .
Bet prieteliai fb skundziasi kad baigia superglue ispirkt zieminiams batams iki Lietuviskos ziemos pabaigos davezti . Teigia , kad jokio pavasario kol kas gimtineje nenusimato .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 22 balandžio 2016 - 19:00
QUOTE(Acqua Alta @ 2016 04 22, 19:58)
Taigi Bbulgarija siemet pasiturbino ir isirenge shalasha ,isdidziai vadinama shiltnamiu

tai dabar derlius ištisus metus bus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2016 04 22, 16:48)
O kokias konkrečiai naudojat?

Schultz pomidorams smile.gif
QUOTE(Acqua Alta @ 2016 04 22, 19:58)
Taigi Bbulgarija siemet pasiturbino ir isirenge shalasha ,isdidziai vadinama shiltnamiu .Tokios baisios budos dar gyvenime neturejau

Oi gerulė thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2016 04 22, 18:58)
O ziuriu ir mano nuodemingas vardas paminetas .Taigi Bbulgarija siemet pasiturbino ir isirenge shalasha ,isdidziai vadinama shiltnamiu .Tokios baisios budos dar gyvenime neturejau ,beto pirmas derlius ten vasario menesi nusalo .Dabar vel is naujo zydi ,na pilnom goserem dar nevalgom. Bet braskes tai pilnom jau .
Na va pasigyriau .Kas dar cia ai ,off topic -rozes jau zydi .
Tai tiek ,pas mus irgi saltoka tik +20 ,o nakti krinta zemiau +10.Skaitos jau globalinis atsalimas .
Bet prieteliai fb skundziasi kad baigia superglue ispirkt zieminiams batams iki Lietuviskos ziemos pabaigos davezti . Teigia , kad jokio pavasario kol kas gimtineje nenusimato .

Pernai atnešei čia Tlacolulų (Kutlų) bacilą ax.gif šiais metais kuom iš koto versi čia visas???
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2016 04 22, 18:42)
Kaip suprast per šilta namuose? Kokia tinkama daigams temperatūra?

Pas mus namie +23, daigams per silta- tysta valandom....siltnamy kad ir tokia temperatura butu, bet sviesos daugiau.
Atsakyti