Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(pagyvenus @ 2016 05 03, 08:37)
Gal kas iš kauniečių turėtų atliekamą vieną daigą aukštaūgį, smulkiais (slyvos, ne sarbento dydžio  smile.gif ) pomidoriukais? Galiu nupirkti arba keisti. Susodinus suinventorizuosiu, bet turėtų likti tornado hibridas, lietuviškų rutulių, skarių atliekamų daigų. Dar turiu agurkų hibridų likusių, tik nedidukai jie.

Gal nori miadovaja kaplia? Nedideli geltoni
Papildyta:
QUOTE(pagyvenus @ 2016 05 03, 08:37)
Gal kas iš kauniečių turėtų atliekamą vieną daigą aukštaūgį, smulkiais (slyvos, ne sarbento dydžio  smile.gif ) pomidoriukais? Galiu nupirkti arba keisti. Susodinus suinventorizuosiu, bet turėtų likti tornado hibridas, lietuviškų rutulių, skarių atliekamų daigų. Dar turiu agurkų hibridų likusių, tik nedidukai jie.

Atsakyti
QUOTE(girene @ 2016 05 03, 10:47)

Noriu wub.gif

Paaugink dar keletą dienelių 4u.gif Susodinsiu ir atsiųsiu tau savo likučių sąrašiuką žinute. Nedaug rūšių turiu, bet gal ką išsirinksi patikusio.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2016 05 03, 08:49)
o kodel taip ilgai lauksit? Nepranesa salnu jau, nors... visko gali buti, as tai savo kelis netilpusius gal siandien i lauka sodinsiu biggrin.gif O kur planavau i lauka sodinti, zemaugius, tai sejau kovo pabaigoj, dar gali ir vazoneliuose pabuti laisvai. Kam taip anksti laukinukus seti, kad jau zydi  g.gif

Gal ir nelauksiu... nebus kur dingt biggrin.gif
Aš pakankamai vėlai juos sodinau. Mama sodino anksčiau nei aš,tai pas ją daigiukai žymiai mažesni ir net nesiruošia žydėt dar.. pas mane labai patinka ta palangė turbūt biggrin.gif saulė kaitri nuo ryto iki vakaro, nes tokia vieta, kad visą dieną saulei sukantis,tas langas apšviestas smile.gif nesitikėjau,kad taip bujos smile.gif)
Atsakyti
Mergaites -prasau pagalbos,nes ikeliau koja i siltnami pirma kart gyvenime.Siltnamis 3×4m,vienoj pusej noriu pasodinti pomidorus.Gal kas patars kiek reikia man daigu pasodinti ir svarbiausia -gal kas pasiulys daigu pardavimui? As Kaune,bet galiu ir siustis. Absoliuciai nieko neismanau apie rusis,l.prasau pagalbos -ir kada tuos daigus sodinti?aciu l.kas pades.
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2016 05 03, 13:00)
Mergaites -prasau pagalbos,nes ikeliau koja i siltnami pirma kart gyvenime.Siltnamis 3×4m,vienoj pusej noriu pasodinti pomidorus.Gal kas patars kiek reikia man daigu pasodinti ir svarbiausia -gal kas pasiulys daigu pardavimui? As Kaune,bet galiu ir siustis. Absoliuciai nieko neismanau apie rusis,l.prasau pagalbos -ir kada tuos daigus sodinti?aciu l.kas pades.

sunkoka pomidorų auginimo pradžiamokslį į vieną žinutę sutalpinti g.gif
pirmam puslapy daug info
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 03 gegužės 2016 - 13:06

Pažiūrėk pirmą puslapį,jei nesuprasi kažko,mergaitės paaiškins,ten labai daug informacijos.Atkreipk dėmesį į ŪPO patarimus thumbup.gif
Oi PALADĖ aplenkė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurute66: 03 gegužės 2016 - 13:08

na, pas mus 3 ant 8, tai vienoj pusej telpa 23 daigai, dalinkit pusiau, panasiai 11-12 daigu.Bet, jei pas jus takelis vienas, per viduri, gal daugiau sutalpinsit, mano du takeliai, tai siauresne lysve gaunasi. Auginu aukstaugius, prie sienos stengiuosi sodinti zemesnius( apie 150-180m aukscio), prie tako aukstus, kurie auga ir virs 2m. bet nevisada taip gaunasi, nes aukstu daugiau, nei zemesniu.
Atsakyti

Kaune daigus pardavimui siūlo "Perkame-parduodame" skyriuje, visai neblogos veislės surašytos
Atsakyti
Aciu uz patarimus !ypac zikas1970 uz konkretuma☺
Atsakyti
Pomidorai susodinti šiltnamy. Agurkai irgi. Liko paprikos, bet su šitom dar luktelsiu. Kol kas dar parsinešu jas vakarais.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 05 03, 09:41)
pati neauginau, bet susižinojau iš auginusios - 2 m, auginami būtinai keliais stiebais

Ačiū
Atsakyti
Klausykite, man kilo šiandien toks klausimas. Po to kai orai atšilo, nakčiai aš jų nebedengiu. Bet kažko jie pas mane nenori suklestėt ir tokie mėlyni visi. Tai gal visgi reikia dengti???? Pvz. šiandien naktį bus 8.
Atsakyti