Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(Dumsė @ 2016 05 08, 12:19)
Toro
user posted image
Grub's Mistery Green

Gražūs vaizdai wub.gif Aš dar tik žiedais džiaugiuosi smile.gif Žydinčių jau daug: Sensej, Budionovka, Velmoža, Chaplinas, German Strawberry red ir orange. Užvakar paskutinius pasodinau, užmulčiavau ir savaitei palikau ramybėje.
Promyk
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2016 05 09, 09:23)
palikom duris ir stoglangius pravirus . kazi nesusus  g.gif

Pas mane šiandien kaimynė duris atidarys, o nuo rytojaus tik automatinis stoglangis dirbs, bet tikiuosi, kad nesušus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riolita.: 09 gegužės 2016 - 11:12
Kam negaila pasidalinkite, ką dėjot sodindamos į duobutes?
Atsakyti
QUOTE(pecilija @ 2016 05 09, 12:03)

pelenai ir kompostuotas aklių mėšlas- pirkt radau tokio kažkur. Tai po biski pakasiau po šaknim. Paskui matysiu jei ko truks- papildomai duosiu. Bet nenoriu ant trąšų augint, auga ir taip gana neblogai, pamulčiuosiu vėl, žolinio raugo gaus kokį kartą dar iki vasaros- kaip ir viskas pradžiai
Atsakyti
QUOTE(pecilija @ 2016 05 09, 12:03)

perpuvusio arklio mėšlo, bet tik info galiu pasidalint, mėšlu ne biggrin.gif
Atsakyti
Jei aš lauke auginu,tai galiu irgi su nupjauta žole mulčiuot? Ir visiem išskabiau pažastėles. Ar nereikėjo veislėm cherry falls, bujan,vilma, aztek?
Paprikos biški pyksta už išnešimą į lauką...
Atsakyti
QUOTE(pecilija @ 2016 05 09, 13:03)

sliekų mėšlo, smėlio ir neutralizuotų durpių mišinį, plius ilgo poveikio pomidorų trąšų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2016 05 09, 12:11)
Aš dar tik žiedais džiaugiuosi smile.gif

aš irgi smile.gif bet pas mane nėr ko norėt, dar tik šilt pradėjo. Ir tai šeštadienį trys agurkai šiltnamy nušalo, kai visur +10 žadėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 05 09, 13:43)
aš irgi smile.gif bet pas mane nėr ko norėt, dar tik šilt pradėjo. Ir tai šeštadienį trys agurkai šiltnamy nušalo, kai visur +10 žadėjo  biggrin.gif

Kuriam čia ašigaly tavo daržas blink.gif

Pas mane irgi tik žiedai, ale tai aš daigus mėnesį marinau blush2.gif , keista kad jie po tokios pradžios iš viso gyvi ir žydi.

Prognozė rašo, kad nuo trečiadienio mūsų kieme lietus. Turiu pora dienų pabaigti likusią daržo puslysvę ir nupjauti žolę.
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2016 05 09, 12:25)
Ir visiem išskabiau pažastėles. Ar nereikėjo veislėm cherry falls, bujan,vilma, aztek?

Nereikėjo, bet ką jau bedaryt po laiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 09 gegužės 2016 - 13:12
QUOTE(francia @ 2016 05 09, 08:48)
gal kam truksta pomidoru daigu? Turiu ivairiu rusiu po kelis 
pomidoru ankstyvu

galiu atvesti i Vilniu
rasykite az

reik klaipėdoj kelių. gal kas turit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2016 05 09, 14:05)
Nereikėjo, bet ką jau bedaryt po laiko.

doh.gif galėjau pirma paklaust, o paskui imtis veiksmų... ką darysi. Žinosiu ateičiai.
Atsakyti
Sveikos! Šiltnamių temoj tylu, klausiu čia, skubiai reikia konsultacijos, perkam šiltnamį, klasiką. Kai kur matau, kad siūlo antidust kvėpuojančią juostą, kad neprilįstų sliekų ir pan., ar jos reikia, nes Meistro kodas aiškina, kad ji nereikalinga, nes paskui dėl kondensato žaliuoja šiltnamis. Dar - kažkuri firma siūlo ant pamato cinkuotą profilį, Meistro kodas sako, kad nereikalinga tai. Ačiū atsakiusiems 4u.gif Ir dar darbe durnina, kad Klasika nėra geriausias variantas.... Kas turit, pakomentuokit trumpai, ačiū!
Atsakyti