Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(saintlina @ 2016 04 21, 09:15)
Na, ko miegat kaip medžiai?? Pomidorus jau į šiltnamius išnešiojot? Nufotkinot?

Aiškiai išnešiojom ir paliejom pioneer.gif

Klausykit, damos, grait pasigiriat po kiek daigų šiemet talpinsit savo šiltnamiuosna? Aš planuoju 25-30 biggrin.gif 30/70% hibridai/veislės taip maždaug smile.gif Kolkas iš hibridų gražiausi Toro daigai, kaip ir pernai, o veislių - Korol Sibiri ir Mičiko L'amūrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2016 04 21, 09:21)
Aiškiai išnešiojom ir paliejom  pioneer.gif

Klausykit, damos, grait pasigiriat po kiek daigų šiemet talpinsit savo šiltnamiuosna?  Aš planuoju 25-30  biggrin.gif  30/70%  hibridai/veislės taip maždaug  smile.gif Kolkas iš hibridų gražiausi Toro daigai, kaip ir pernai, o veislių - Korol Sibiri ir Mičiko L'amūrai  biggrin.gif

18 aukštaūgių ir tarpukuose 5 betaliuksiukus. Dėl betaluksiuku dar neapsisprendžiau. Sėjau juos anksčiau, kad būtų ankstyvesni ir planavau paauginti tarpuose, kol dičkiai pradės derėti normaliai. Bet man su ta ankstyvesne sėja nelabai pavyko, tai gal ir nesodinsiu iš viso šiltnamyje jų, lauke sukišiu.

Aušktaūgių dabar auga 22 - toro, tornado hibridai, babushkino ir mamina liubov (dovanoti šios temos geradarės wub.gif ), skariai ir rutuliai iš lietuviškų, ir marmande 2 vnt. Jei nieko nenudaigosiu iki sodinimo, tai turėsiu 4 aukštaūgiais per daug. Kai reikės sodinti, tada ir galvosiu. Planuoju aukštaūgius sodinti 10 veisliu ir 8 hibridus.

Mažutis tas mano šiltnamiukas ax.gif

O daigai visi labai panašūs. Tiesa, skariai pateisina savo reputaciją. Jei tik krenta į akį kuris paleipusiais lapais ir ištraukiu apžiūrėti, kas jam negerai - skaris doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagyvenus: 21 balandžio 2016 - 09:01
QUOTE(Kulkė @ 2016 04 21, 09:21)

Klausykit, damos, grait pasigiriat po kiek daigų šiemet talpinsit savo šiltnamiuosna?  Aš planuoju 25-30  biggrin.gif  30/70%  hibridai/veislės taip maždaug  smile.gif Kolkas iš hibridų gražiausi Toro daigai, kaip ir pernai, o veislių - Korol Sibiri ir Mičiko L'amūrai  biggrin.gif

maladiec thumbup.gif

pas man 80 su biškiu smile.gif hibridų/nehibridų procentaliai neskaičiavau, bet pirmųjų turėtų gal koks trečdalis g.gif O gal mažiau smile.gif

Na, papasakosi, kas ten per lemūrai užaugs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2016 04 20, 21:36)
Neeee, laisciau pries kelias dienas, Ir neperlaistyta. Viskas normoj. Lapai nenuleipe, kaip kad prie dregmes trukumo, bet navatniai susisuke, zemyn nulenkti, bet kieti, diedas sake, kad visa diena jie tokie nelinksmi, ar cia tikrai sviesos mazai jiems, ar tik toks sutapimas, nes vakar viskas su jais tvarkoj buvo. Palauksiu rytojaus.

pas mane vakar analogiskai susirupinau kad perliejau.. emiau saknis "reanimuot" zeme pagaliuku subadziau kad oro daugiau patektu...

merginos o jums pamele nuo vesumos lapeliai nepradeda vienas kias krist.. ka reiktu daryt dar taip nebuvo.. maniau mano mazius juos ten paskabo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2016 04 21, 10:03)
merginos o jums pamele nuo vesumos lapeliai nepradeda vienas kias krist.. ka reiktu daryt dar taip nebuvo.. maniau mano mazius juos ten paskabo... ax.gif

Pas mane nuo vasario pabaigos iki kovo pabaigos stovėjo su pora lapelių, visi mėlyni - ir lapeliai, ir kotai. Bet lapukai nekrito nei vienas. Tai greičiausiai nuo šalčio jie nekrita. Gal kažkas kito g.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2016 04 21, 10:03)
merginos o jums pamele nuo vesumos lapeliai nepradeda vienas kias krist.. ka reiktu daryt dar taip nebuvo..

na neturėtų g.gif Arba su drėgme kažkas negerai, arba per maža tara, maisto medžiagų trūksta. O gal tiesiog skilčialapiai nukrenta? Tada nieko tokio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 04 21, 10:10)
na neturėtų  g.gif  Arba su drėgme kažkas negerai, arba per maža tara, maisto medžiagų trūksta. O gal tiesiog skilčialapiai nukrenta? Tada nieko tokio smile.gif

Net ir skilčialapiai nuo šalčio nenukrito. Ir jei gerai atsimenu, skilčialapiai nenukrisdavo, o nuvysdavo. Nes šiemet tai nesulaukiau, kol nuvys - persodindama giliau skilčialapius nuskabiau pati.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 04 20, 20:36)
ačiū ir tAu ir Ex,ir taip prastai miegu,dabar visai poilsį  atėmėtuser posted image

as ryte kaip tik galvojau, ko taip prastai miegu lotuliukas.gif

nori savus nufotkinsiu, miegosi kaip po migdomuju tablietkes lotuliukas.gif tongue.gif kur kovo 4 seti, tai biski i pomidorus panasus, o kur 15, tai beveik su mikroskopu reik ieskot ... nu bet per koki menesi gi dar uzaugs kazkas irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2016 04 20, 19:59)

Gonziau, o tavo dryžikai Penio tipo, ta prasme liaunesnis daigas ar ne?  g.gif Ne , nu klausimo formuluotė žiauri išėjo  doh.gif

Gerai, kad paklausei, nes man gėda buvo klaust - visi daigai kaip daigai, storais kotais, dideliais lapais, o peniai kažkokie nepeniški g.gif Kaip ligoti kokie - viskas apgriuvę, nėr jokio standumo. Jau ir namo aš juos partįsiau, ir blacdžiaku paliejau ....o pasirodo jie tokie ir yra biggrin.gif
Atsakyti
Reikia pagalbos pomidoru siltnamio statime biggrin.gif biggrin.gif

Kaip jus pleveliniuose siltnamiuose tvirtinote vamzdzius i zeme? Armatura? Metaliniais vamzdziai? tiesiog ikasdami?

g.gif g.gif

verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2016 04 21, 08:21)

Aš tai 50, bet dabar turiu 60. Mano visi trilitriniuose sėdi, nes kitaip jau niekaip. Tai kiekvieną kartą nešioju ir vis galvoju, kam man tiek reikia... Nei pati nežinau. Tikriausiai užtektų ir kokių 25. Visi gana išsistiebę. Aš kaip ir Zikas jau planuoju kitos savaitės vidury susodint į žemę. Bent jau kokį pusę šiltnamio. Tuos, kur jau visiškai nebeišsitenka vazonuose. Kiti pusė dar gal ir iki savaitgalio ištemps.

Atsakyti
QUOTE(Chiro @ 2016 04 21, 11:22)
Gerai, kad paklausei, nes man gėda buvo klaust - visi daigai kaip daigai, storais kotais, dideliais lapais, o peniai kažkokie nepeniški g.gif  Kaip ligoti kokie - viskas apgriuvę, nėr jokio standumo. Jau ir namo aš juos partįsiau, ir blacdžiaku paliejau ....o pasirodo jie tokie ir yra biggrin.gif

biggrin.gif
Yra vat tokių specifinių daigų - Peniai, Medovij spas, Gonzio dryžikai, kaip paaiškėjo smile.gif
Atsakyti