Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Šponkuti - šią savaitę gausiu atlyginimą ir permesiu euriukų 4u.gif ar į tavo sąskaitą mesti? Kaip pavyko vaistukus mažyliams sulašinti?
Snaigytė su mergaitišku pavadėliu biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 05 03, 11:38)
Šponkuti - šią savaitę gausiu atlyginimą ir permesiu euriukų  4u.gif  ar į tavo sąskaitą mesti? Kaip pavyko vaistukus mažyliams sulašinti?
Snaigytė su mergaitišku pavadėliu  biggrin.gif  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif Aha man (P.S banke pavardė dar nepakeista)

O katę-mamą supakuoja į boksą ir tada atlieka procedūras mažiukams. Dičkis berniukas sveikesnis, jam tik akytės, o merginai ir akytės ir snargliukas būna.
Atsakyti
Snaige kokia sauni kavos gerimo padejeja biggrin.gif

As su klausimu gal kas Vilniuje pazystat koki fotografijos megeja, kuris noretu pasimokint ir tuo paciu uzsidirbti biggrin.gif Reikia darzelyje pafotografuoti vaikucius blush2.gif fotkino vietinis darzelio fotografas tai apsaugok viespatie kokios foto zmogus neturi supratimo isvis as su telefonu graziau nufotografuociau biggrin.gif vaikuciu grupej 15 bet susirenka max 12, jeigu pazystat kazkoki kuris noretu pasitreniruoti ir kazkiek gauti pinigeliu sakykik, mamytems patiks gaus daug rekomendaciju blush2.gif Darzelis randasi snipiskese tarp zalio tilto ir kalvariju turgaus biggrin.gif Nu jeigu kazka zinot ir pazystat o gal patys esat tokie duokit zinoti i a.z.
Atsakyti
Šponkiuk, ketvirtadienį atridensiu pinigiuką. Tegul sveiksta mažiuliai, ir mama Pilkutė tegul laikosi.Svarbiausia nemetė vaikučių maitinti.Jei būtų metusi, tai jau katastrofa.( o tu pergyvenai)
Snaigutė, kavos gėrimo kompanijonė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 05 03, 09:05)
Rytas  4u.gif

Merginos, ateinu vėl paubagauti Pilkiukei  blush2.gif  Kaip žinot pilkiukai apsirgę, katytę maitinom konservais su antibiotikais, tad pinigėlių konservukams nemažai išėjo. Jei kas prisidėsit euriuku kitu būčiau dėkinga.

Trupinuką pervedžiau 4u.gif

Fotografo nepažįstu smile.gif man visada baisios foto, daržely kur fotografuoja doh.gif mokyklinės irgi blush2.gif

p.Snaigė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Baukidė @ 2016 05 03, 13:20)
Fotografo nepažįstu  smile.gif  man visada baisios foto, daržely kur fotografuoja  doh.gif mokyklinės irgi  blush2.gif

p.Snaigė  wub.gif

drinks_cheers.gif
ir dar labiau man tos didelės bendros žiauriai nereikalingos..... bet juk nepasakysi vaikui kad neimsi.... nors o bet tačiau kas į jas žiūri ir kam jos įdomios.... kai šiais laikais visi pasifotografuoti gali tai tikrai tos sustoję trim eilėmis nuotraukos aplamai ....
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 05 03, 13:04)
Šponkiuk, ketvirtadienį atridensiu pinigiuką. Tegul sveiksta mažiuliai, ir mama Pilkutė tegul laikosi.Svarbiausia nemetė vaikučių maitinti.Jei būtų metusi, tai jau katastrofa.( o tu pergyvenai)

Ačiū labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Taip pergyvenau, nes būtų dar du papildomi galvos skausmai. ir tai laukai katės paleidimas į laisvę, o neturiu kur. Atgal į miestą nevešiu, pas MB planavom kaime, bet ten nesusisnekam kitais kalusimais, tai kate tikrai niekas neužsiims. O taip paleidus be jokios vietos pratinimo, dės į kojas. Pas savo mamą irgi negaliu vežti. Ten jau įtaisiau vieną, kurią vis dar tvarte laiko, nepaleidžiam lauk.

QUOTE(Baukidė @ 2016 05 03, 13:20)
Trupinuką pervedžiau  4u.gif

Ačiū labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 05 03, 13:34)
drinks_cheers.gif
ir dar labiau man tos didelės bendros žiauriai nereikalingos..... bet juk nepasakysi vaikui kad neimsi.... nors o bet tačiau kas į jas žiūri ir kam jos įdomios.... kai šiais laikais visi pasifotografuoti gali tai tikrai tos sustoję trim eilėmis nuotraukos aplamai ....

ax.gif aš žiūriu rolleyes.gif
Atsakyti
Su tom bendrom foto, man tai jos visai nieko, va savaitgalį MB nuotraukas žiūrinėjom, visai smagu buvo pamatyt kaip jo dabartiniai draugai darže atrodė biggrin.gif ir Gabi su įdomumu žiūrėjo. Tos foto gal po kurio laiko tam vaikui tikrai bus kaip koks geras prisiminimas. Juolab kad dažniausiai dabar foto taip ir lieka kompe/telefone/fotike. Popierinių mažuma.
Atsakyti
Foto reikalingos 4u.gif tik fotografus nesuprantu pagal ką jie ten atsirenka doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti