Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 18

QUOTE(speedy @ 2016 05 30, 10:07)
Kiek galima kartoti: vandens ten būna iš gamyklos!
BSH nepakuoja grąžintų prekių atgal į tokią pačią pakuote!
O kad neatskyrėte ar buvo atidaryta ar ne - vadinasi kažkas gerai uždarė ir grąžino. Gal ir patys senukai to nežinojo ... jų struktūra didelė, nelabai kam rūpi kiekvieną pakuotą "apglostyti".

Dėl vandens tai jau viskas aišku turi jis ten būti ir viskas dėl to OK. Ar nuosėdos turi būti tai abejoju.

Kaip pakuoja BSH nežinau ir neįdomu. Bet pakuotė tikrai ne namų salygomis užpakuota tai tikrai abejoju jog kažkas nusipirko suremontavo ir tada grąžino. Galėčiau serijinio indaplovės paieškoti manau pagal jį galima atsekti kelintą gyvenimą ta indaplovė gyvena.

O supakuota buvo taip: (čia ne mano, bet principas toks pat)
user posted image

Nemanau kad kažkas namie taip supakavo plius įpakavimus turiu tai tikrai galiu pažiūrėti ar kažkas ten chaltūrinta buvo.

Didžiausias problema dabar kad daiktas buvo remontuotas nekokybiškai ir palikti subraižymai kurie napasislepia įmontavus.

P.S. Seniu garantinis tyli, ignoruoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selecta: 30 gegužės 2016 - 11:10
QUOTE(selecta @ 2016 05 30, 11:05)
P.S. Seniu garantinis tyli, ignoruoja lotuliukas.gif

Tai nebūtinai galite skambinti į Senukų garantinį ...yra kitų servisų kurie atsilieps ir sutvarkys šį reikalą....
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 05 30, 11:33)
Tai nebūtinai galite skambinti į Senukų garantinį ...yra kitų servisų kurie atsilieps ir sutvarkys šį reikalą....

Gal kartais turite kontaktus kurie tvarko bosh garantinius įrenginius ir mano naują pirkinį galėtu paremontuoti? Nes senukai į mano klausimą kur kreitis dar neatsakė.
Nors labai abejoju ar kažkas sutiks, manau bus eilinis futbolas.
Atsakyti
QUOTE(selecta @ 2016 05 30, 11:48)
Gal kartais turite kontaktus kurie tvarko bosh garantinius įrenginius ir mano naują pirkinį galėtu paremontuoti? Nes senukai į mano klausimą kur kreitis dar neatsakė.
Nors labai abejoju ar kažkas sutiks, manau bus eilinis futbolas.

Kreipkitės http://www.agservice...es/default.aspx
Jūsų atveju ji ne remontuoti reikia o brokuoti....ir grąžinti pardavėjui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 30 gegužės 2016 - 11:55
QUOTE(Kikker @ 2016 05 30, 11:55)
Kreipkitės http://www.agservice...es/default.aspx
Jūsų atveju ji ne remontuoti reikia o brokuoti....ir grąžinti pardavėjui

Dėkuj už kontaktą.
Aš norėčiau grąžinti ir nusipirkti iš kokios solidesnės parduotuvės. Tik senukai nelabai suinteresuoti atsiimti nes jiems gabenimo išlaidos. Jei aš nuvešiu tai jie kaip ir priimtų savo broką. Bet man 2x mokėti už prekės transportavimą irgi nesinori nes man niekas tų pinigų negrąžins.
Na čia manau be vartotojų teisių įsikišimo nieko nebus nes ten juodu ant balto parašyta jog nekokybiškos prekės transportavimas virš 10KG yra pardavėjo problema.
Atsakyti
QUOTE(selecta @ 2016 05 30, 12:14)
Dėkuj už kontaktą.
Aš norėčiau grąžinti ir nusipirkti iš kokios solidesnės parduotuvės. Tik senukai nelabai suinteresuoti atsiimti nes jiems gabenimo išlaidos. Jei aš nuvešiu tai jie kaip ir priimtų savo broką. Bet man 2x mokėti už prekės transportavimą irgi nesinori nes man niekas tų pinigų negrąžins.
Na čia manau be vartotojų teisių įsikišimo nieko nebus nes ten juodu ant balto parašyta jog nekokybiškos prekės transportavimas virš 10KG yra pardavėjo problema.

Jai patys turi pasiimti savo bloką jūs už jokį transportavimą neturite mokėti nei vieno cento....
Galite negaišti laiko ir kreiptis į vartotojų teies tada viską sutvarkys jie ir tai užtrūks gal ir greičiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 05 30, 14:22)
Galite negaišti laiko ir kreiptis į vartotojų teies tada viską sutvarkys jie ir tai užtrūks gal ir greičiau 4u.gif

.... arba ne.
Ar nutuokiate apie tokio "valdiško" susirašinėjimo trukmę. Apie įstatymu numatytus atsakymo į raštą terminus ir procedūras ...
Jei ponia turi laiko ir nenori jos žodžiais tariant "2x mokėti už prekės transportavimą", tada prašom.
Atsakyti
Visi viską nutuokia jai prekė pažeista ją turi keisti savo išlaidomis...
Atsakyti
Niekas ir nesako, kad "turi keisti savo išlaidomis" (gal savo sąskaita?). Diskusija apie tai, ar bus greičiau kaip leidžiate suprasti.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 05 30, 14:40)
Niekas ir nesako, kad "turi keisti savo išlaidomis" (gal savo sąskaita?). Diskusija apie tai, ar bus greičiau kaip leidžiate suprasti.

Man čia labiau principo reikalas. Jei imi iš kliento pinigus tai mokėk ir atsakomybę prisiimti. Tikrai palauksiu ir tegul patys išsiveža. Kitur indaplove tai aš ir dabar galiu nusipirkti.

P.S. žinau panašų atvejį kai nekokybiškas daiktas virš 10KG buvo pirktas ermitaže. Tai požiūris į klientą kaip diena ir naktis.
Atsakyti
QUOTE(selecta @ 2016 05 30, 17:01)
Man čia labiau principo reikalas. Jei imi iš kliento pinigus tai mokėk ir atsakomybę prisiimti. Tikrai palauksiu ir tegul patys išsiveža. ...

Tada savaime suprantama. Tik čia ilgesnis kelias. Kokio ilgio - priklausys nuo "senukų" nustatytų procedurų. Ir patikėkite, ten nėra "nieko asmeniško". Tiesiog sistema sustatyta taip, kad optimizuoti kiekvieno dirbančiojo funkcijas. Visi popieriukai turi sugulti į savo stalčiukus ...
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 05 30, 16:44)
Tada savaime suprantama. Tik čia ilgesnis kelias. Kokio ilgio - priklausys nuo "senukų" nustatytų procedurų. Ir patikėkite, ten nėra "nieko asmeniško". Tiesiog sistema sustatyta taip, kad optimizuoti kiekvieno dirbančiojo funkcijas. Visi popieriukai turi sugulti į savo stalčiukus ...

Taip tokiam fabrike ten tikrai nėra asmeniškumų. Man buvo tikrai gaila tų žmonių ten dirbančių. Būna žmones pavargsta darbe bet ten buvo kažkas žiauraus, buvau ten vakare tai veidai tokie nežmoniški, nualinti, išsekę.Po šito supratau kad tikrai galiu sumokėti kažkiek % daugiau tai parduotuvei kurių pardavėjai nekelia gailesčio ir net šypseną dar sugeba išspausti(senuku pardavėjai net fiziškai manau to negalėtų padaryti...). Šiaip niekada nekonfliktuoju su žemiausia grandimi, nes jie nieko nesprendžia ir kažko pakeisti negali.
Atsakyti