Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 18

Siūlau dar gerai pasižiūrėti ar tikrai čia aprašė blizgiklio reguliavimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 06 29, 10:19)
Gamykliškai Jūsų indaplovė bus nustatyta (H:00): 0-6 dH arba 0-1,1 mmol/l.

kiek suprantu man reik nusistatyt ar ne g.gif nes zalia as cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raskejan @ 2016 06 29, 11:22)

Tai priklauso nuo Jūsų vandens kietumo.
Atsakyti
QUOTE(raskejan @ 2016 06 29, 09:22)

Gamykloje jau būna nustatytas ...bet jai indai blogai išdžiovinami tai galima reguliuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raskejan @ 2016 06 29, 10:44)
bet nerandu kur reguliuojasi blizgiklis,senoje masinoje tai buvo toks ratukas lygtai iki 5nr,o cia nera g.gif

SRY. Aukščiau aprašiau druskos nustatymą. blush2.gif Su blizgikliu daugiau rašyti - tingiu.
Jei parašysite į "privatą" atsiųsiu nustatymo instrukciją. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,

Jau kaip ir buvau išsirinkęs Bosch SMV68N60EU, bet žiūriu, kad ji neturi "Half Load" funkcijos.

O indų pas mus dar tikrai nebus labai daug, kad visąlaik plaut pilnu pajėgumu.

Gal tada tikrai geriau Bosch SMV48M30EU? Ar SMV68N60EU turi kažkokių funkcijų, atstojančių Half load?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RokasLTU: 03 liepos 2016 - 20:43
QUOTE(RokasLTU @ 2016 07 03, 20:43)
Sveiki,

Jau kaip ir buvau išsirinkęs Bosch SMV68N60EU, bet žiūriu, kad ji neturi "Half Load" funkcijos.

O indų pas mus dar tikrai nebus labai daug, kad visąlaik plaut pilnu pajėgumu.

Gal tada tikrai geriau Bosch SMV48M30EU? Ar SMV68N60EU turi kažkokių funkcijų, atstojančių Half load?

SMV68N60EU turi auto programą su šia programa indaplovė pagal pratekėjusio vandens temperatūrą ir užterštumą nustato kiek yra įkrauta indų ir kokie jie nešvarūs. Taip ji gali parinkti tinkamą laiką vandens kiekį ir vandens temperatūrą kad būtų išplovimo kokybė aukščiausios klasės kam reikia "Half Load" funkcijos nelabai suprantu g.gif
Atsakyti
Issirinkau sia indaplove BOSCH SMV48M30EU. Ar ji verta demesio? Ar yra kazkas geriau uz panasia kaina? smile.gif Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fragolyte @ 2016 07 04, 16:32)
Issirinkau sia indaplove BOSCH SMV48M30EU. Ar ji verta demesio? Ar yra kazkas geriau uz panasia kaina? smile.gif Dekui  4u.gif

Verta .....tik pigiaus bus SIEMENS SN64M080EU
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 07 04, 16:44)
Verta .....tik pigiaus bus SIEMENS SN64M080EU

O sitoje indaploveje yra atskirai pastatomas krepsys irankiams? Ar tik stalciukas irankiams? Man idomu, kur irankius det, jeigu ten netilps.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheboza @ 2016 07 05, 14:36)
O sitoje indaploveje yra atskirai pastatomas krepsys irankiams? Ar tik stalciukas irankiams? Man idomu, kur irankius det, jeigu ten netilps.. g.gif

Į indaplovę telpa 14 personų įvairių įrankių pvz 14 vnt šakučių,14 vnt šaukštų,14 vnt peilių,14 desertinių šaukštelių na jai bus tuo atvejų mažai visada galimą įsigyti papildomą įrankių dėžutę 4u.gif
http://www.siemens-h...ion-accessories
Atsakyti
QUOTE(Cheboza @ 2016 07 05, 16:36)

Jei ten netilps, tai į pastatomą krepšį irankiams tikrai nebūtų tilpę mirksiukas.gif
Atsakyti