Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -15

QUOTE(ponia Lylia @ 2016 04 20, 11:20)
Kas dėl tos paminėtos praktikos su išbučiavimu smile.gif Skaičiau ir sudomino. Išbandžiau. Ne su tėvu. Paklausit, kaip toliau viskas? Gerai smile.gif



QUOTE(ponia Lylia @ 2016 04 20, 19:12)
Buvau parašius kitaip, ką galvoju apie tamstos pasisakymus, bet to. Prašom pacituoti, kur aš propaguoju ką jūs ten galvojat, kad propaguoju? Pacituokit.


Ar kazkas kitas jusu vardu rasineja ? 4u.gif Ne su tevu, bet skamba lyg propagavimas lotuliukas.gif
Neparaset kam isbuciavot, nors tiek ....bet sudejus dar ir trecia posta apie mociutes ir anukus galima butu interpretuoti, neinterpretuoju, bet kas labai noretu, galetu drasiai doh.gif


Kas liecia Gluosnio postus, ji labai varo ant mamu, nes butent ant ju varyti labiausiai nebijo, bet kas liecia suprasti ir atjausti, talenta turi, tarytum-darykite ir toliau taip, nes tai tikrai normalu, tai jusu mamu kalte doh.gif Na o jas is doros kelio isvede silpnieji vyrai , kuriems reikia moketi atleisti.
Na ir anot Vilmos , moketi kaip reikiant isbuciuoti, kad juos isgydyti lotuliukas.gif


Dinozaure, as ne tik rasysiu, as cia ikiresiu biggrin.gif Taip is visos sirdies pasistengsiu lotuliukas.gif Bandysiu su humoru lotuliukas.gif Bet jau pjausiu tai kasdien drinks_cheers.gif

000164.gif box.gif lens.gif gun_smilie.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 04 20, 09:27)
Neblogas straipsnis, gal pravers  4u.gif
http://sielosnamai.lt/?p=2587
P.S. Gluosni, skaiciau L.Viilmos knyga iki tos vietos, kur ji apraso kaip sergancio tevo dukrai, kad tevas pasveiktu, liepe isbuciuoti tevo visa kuna, ir ypatingai lytinius organus.  Idomu kokia jusu nuomone apie tai?



QUOTE(gluosnis @ 2016 04 20, 10:50)
Normali mano nuomone. Ties ta vieta jokiu negeru minciu man nekylo. Tevui labiausiai reikalinga dukros meile, o dukra gime tam, kad myletu ta vieninteli vyra - savo teva.
Kad kitu nesiurpinti, reiketu patikslinti, jog dukrai buvo pasiulyta (tam kad protas nesipresintu) isivaizduoti teva ka tik gimusiu kudikiu, kuriam labai truksta motiniskos meiles. Ir dukra tuo atveju yra viskas: ir mama ir moteris ir dukra viename. Apie fizine meile ten jokios kalbos nebuvo. Tai, kad kazkam meile ir davimas asocijuojasi su seksu ir fizine meile, reiskia, kad tas zmogus labai sumaterialejes ir uzsikabines uz sekso, kad jo suvokimas auksciau 2 cakros funkciju nekyla.
Reikia suprasti tai ir priimti sau kaip pamoka.
Ten pat buvo pasiulyta ir save kaip kudiki isivaizduoti, visa isbuciuoti ir besalygiskai pamilti, jei save zmogus nepriima ir nemyli. Manau, jog viskas  labai logiska  smile.gif naujagimius pamilti lengviau.



QUOTE(ponia Lylia @ 2016 04 20, 11:20)
Kas dėl tos paminėtos praktikos su išbučiavimu smile.gif Skaičiau ir sudomino. Išbandžiau. Ne su tėvu. Paklausit, kaip toliau viskas? Gerai smile.gif



QUOTE(gluosnis @ 2016 04 20, 13:00)
Pilnai suprantu, kad paklauset ne siaip sau ir tai jautri jums tema. Tai vat jei norit, kad vaikai apskritai gyventu, tvarkykites su savo emocijomis ir darykit tik tai, ka reikia. Nes jei turite berniuka ar turesite anuku berniuku jiems bus velniskai sunku gyventi, tiesiog neimanoma gyventi, kaip jiems bus blogai.
Kaip skaudu jums bebutu, jiems dar blogiau. O svarbiausia jie be jusu patys niekada nesusitvarkys. Nes mamos, moters mintys- svarbiausi ir stipriausi visatoje. Tik moteris gali is vyro padaryti skudura, tuscia vieta ar moteri.
Nepatinka kai sakau apie sielos valyma, pasakysiu kitaip- taisykit savo klaidas.



QUOTE(gluosnis @ 2016 04 20, 13:51)
Vakare, pilnai suprantu, kad pjaunu be nuskausminimo, kad jautru, skaudu, nesuprantama jums... bet tik kol kas. Jei tik noresit, viska suprasit, viska pamatysit savo akimis. Ir supratimas vertas tu kanciu.  Skausminga butent todel, kad zmogus ivertintu ka gavo. Kad nepamirstu daugiau niekada.
Uz to negalejimo buciuoti daug daugiau visko. Tevas simbolizuoja vyriska prada. Tai negalejimas myleti vyro. Vyrus prisileidzia tokios moterys, ir net atsiveria kartais, bet iki tam tikros ribos, myli iki tam tikros ribos, su salygomis. Ir jeigu vyras, jei didelis meiles trukumas, gali surasti kita moteri, tai vaikas kitos mamos neras, todel jam ypac skauda. Nes jauciasi nemylimas, nevisas ir nepilnai, su isimtimis. Vyru siela jautresne, svelnesne nei moteru, labiau pazeidziama ir sielos zaizdos uzgyja ilgiau, vyrai silpnesni dvasiskai. Todel ir tikru vyru, nepazeistu, stipriu, vyrisku mazai. Bet padaro vyrus tokiais pacios moterys, mamos.



QUOTE(gluosnis @ 2016 04 20, 15:40)
Tai gedos ir kaltes stresai taip veikia. Didziausias kaltes jausmas - tai nuodeme.
Rasau vel ir vel: kaltes, nuodemes apriori nera. Niekas nekaltas, yra zmoniu klaidos, per kurias zmonija mokosi. Nuodeme buvo sugalvota vyru ir religijos tam, kad sulaikyti moteri pirmiausia, kad neitu i kaire ir butu istikima. Nuodeme vyrai apribojo ir bande priristi moteri prie saves ir seimos. Kazkuriam laikui tai buvo naudinga ir gerai, nes toks buvo tuometinis supratimas, tam kad apriboti gimstamuma ir pan.  Dabar laikai pasikeite ir supratima reikia praplatinti, o dogmu atsisakyti. Moteriai kaip ir vyrui pakaktu samoningumo.
Nuodemes nera, kaip sake Viilma, vienintele nuodeme - negalejimas atleisti. Moterims reiketu atleisti vyrams uz ju kvailuma ir baime, ir paleisti savo gedos  jausma, kalte ir nuodeme kaip stresus. Situ stresu paleidimas ir butu sielos valymas, klaidu istaisymas.

Tikiuosi administratoriai ivertins Gluosnio dvasine, psichine bukle toliau rasineti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Febrez @ 2016 04 21, 04:26)
Tikiuosi administratoriai ivertins Gluosnio dvasine, psichine bukle toliau rasineti  g.gif

Aha, ant kryziaus mane smile.gif o jus gal busite ta, kuri pranes? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2016 04 20, 20:29)
Šitam poste yra esminė klaida apie tą išbučiavimą. Vakare, kokia? Kad jau užvirėt košę, tai pasitaisykit. Ne tokia ta praktika. Ne tokia. Ką negerai parašėt? Pirma neatkreipiau dėmesio.


Tamsta mokytoja, neatsakysiu, nes nesuprantu ko norite biggrin.gif Skaiciau ja jau senokai, ir nepacituosiu paraidziui. Ten, kiek pamenu, buvo sergantis tevas, o dukra kreipesi i Viilma pagalbos, tai ji ir nurode isbuciuoti tevo visa kuna, ir ypatingai lytinius organus. Ir atrodo ta moteris lyg taip ir padare, ir anot rasytojos tevas pasveiko, atrodo. Ka ne taip parasiau? Gluosnis nepataise, tai vaidnasi labai nenusikalbejau. Jei nuosirdziai, as tikejausi, kad gluosnis pasakys, jog ten buvo vertimo klaida, nes toje knygoje buvau pastebejusi daug vertimo klaidu.

O del viso kito, tai nesinervinkite, viskas gerai, kaip ir Monteverte, as priimu visa tai su sypsena, ir isvis paskutiniai puslapiai labai linksmi ir idomus thumbup.gif , vit C porcija gaunu jau kelinta diena. Sakyciau net idomi diskusija issivyste doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 21 balandžio 2016 - 06:44
Originalus tekstas:
QUOTE
Пример из жизни

Молодая женщина, чей отец находился в реанимационном отделении в сверхтяжелом состоянии, пришла узнать, отчего с ним произошло такое несчастье. Более недели отец пребывал в коме вследствие тяжелейших телесных повреждений, полученных на работе, и перенесенных операций. Врачи уже не оставляли родственникам надежды. Ее отец всю свою жизнь был рабом работы, из-за чего и пострадал на рабочем же месте.

Отношение дочери к отцу соответствовало его отношению к женщинам – холодному, суровому, подчас чрезвычайно критическому. Боясь и стесняясь отца, она так и не догадалась поинтересоваться, почему отец такой. Она всегда относилась к отцу осуждающе, как и ее мать. Лишь теперь она узнала про отцовских родителей – про то, как они всемерно жертвовали собой и семьей ради работы, и что отец вырос, не зная нежности и ласки. Этот мужчина хотел бы приласкать свою жену, но не умел. Его воспитывали сильным.

При подобном воспитании нежность и ласка расцениваются не только как нечто ненужное, но и как сугубо вредное. В целях самозащиты сильный человек заставляет себя быть выше любви, поскольку то, что именуется любовью, причиняло ему одну лишь боль. Прикосновение материнской руки было знакомо ему как шлепок по заднему месту за то, что грязнуля опять испачкался и тем самым прибавил матери работы. Отмывая ребенка от грязи, мать нередко пускала слезу из-за своей тяжкой доли, отчего в нем усиливался протест против любого прикосновения со стороны матери.

Поэтому ребенок с ранних лет привык обихаживать себя сам, и мать смогла с гордостью говорить, что ребенок у нес самостоятельный и наверняка не затеряется в жизни. Никому и в голову не приходит, что излишняя самостоятельность – это эгоизм, который исключает семейную жизнь. Если такой человек и обзаводится семьей, то затем лишь, чтобы без проблем удовлетворять свои сексуальные потребности, ибо секс – это единственное, чего не сделаешь без партнера. Мужчина, о котором идет речь, женился на женщине, которая была зеркальным отражением его самого и которая с ранних лет проявила себя самой натуральной умной рабочей машиной. Ей хотелось любви, однако делиться ею она не умела. Она ждала ласки, однако делиться ею не спешила. И он, и она стеснялись своих чувств и эмоций. Любовь воспринималась ими как табу.

Дочь догадалась, отчего отец был таким. Она поняла, что в прошлой жизни она сама была точно таким же мужчиной, и потому для осознания и исправления собственных ошибок ею был выбран отец, подобный ей. По той же причине она притягивает к себе похожих на отца мужчин, с которыми хорошо заниматься только сексом. В остальном же она ведет себя с ними, точно паучиха, пожирающая самца после полового акта. Женщина поняла, что отец ее вовсе не столь бесчувственный и непробиваемый, как кажется внешне. Она спросила: «Могу ли я чем-нибудь отцу помочь?» Это значит, что дочь прониклась к отцу состраданием и любовью. Она осознала, что ее родитель не является плохим отцом, а ребенком, принесенным в жертву идолу.

Стала я ее наставлять: представьте себе отца новорожденным в ту минуту, когда он впервые заплакал из-за отсутствия материнской любви. Станьте для него матерью, о которой он тоскует. Возьмите его из колыбели и прижмите к груди. Любите его так, чтобы он перестал плакать. Затем извлеките его из пеленок. Очистите его попку, если это нужно, и положите к себе на обнаженную грудь. Начните ласкать его и голубить, поглаживайте, обнимайте, целуйте, не пропуская при этом ни сантиметра его тела. Не забудьте про половые органы. Их тоже нужно покрыть поцелуями.

Осмотрите его кожу, и знайте, что любое покраснение, прыщик и опрелость на его теле говорит о нехватке материнской любви. Попросите у него прощения за то, что не сумели любить его, как надо. Хоть Вы и дочь ему, однако являетесь женщиной, матерью, и Вам под силу исправить ошибки своей бабушки, своей матери и свои собственные. Вы могли бы родиться мальчиком, а родились девочкой, чтобы отдать мужчине то, что есть у женщины, – любовь. Вы родились женщиной для того, чтобы подарить любовь прежде всего тому из мужчин, кто является Вашим отцом. Будь Ваша мать способна разглядеть в свекрови зеркальное свое отражение, то разобралась бы и в своих чувствах. Возможно, что научила бы и дочь быть женщиной. Мать же этого не сумела. Простите ее и попросите у нее прощения за то, что, питая к отцу любовь в детском возрасте, Вы не сумели пробудить в матери любовь к мужу. Простите себя за это.

Занимайтесь этим малышом от всего сердца, чтобы почувствовать, что он словно растворяется в Вас, чтобы быть навсегда защищенным Вашей любовью. Занимайтесь им как с новорожденным как можно больше, чтобы поскорее наверстать упущенное время. Это поможет, вот увидите.

Через сутки отец пришел в сознание.

Таким способом можно помочь кому угодно, в том числе и себе. В своем воображении Вы подходите к себе, новорожденному, и общаетесь с ним как заботливая, ласковая мать, у которой есть время для ребенка. Когда Вы ощутите к этому младенцу любовь, в ту же секунду Ваше отношение к себе изменится.

Если Вы мужчина, проделайте то же самое, но в качестве отца. Подойдите к своим матери и отцу как к новорожденным, и любите их, словно собственных детей. Подойдите к себе и своей супруге как к новорожденным, и любите их, как умеете и как желаете, чтобы любили Вас. Проделайте то же со своими детьми. Вы почувствуете, как в Вас все меняется. Если Вы неловки и неуклюжи, не стесняйтесь. Никто об этом не узнает. Все почувствуют, что быть с Вами рядом – это очень хорошо, разве важно, что это нельзя выразить словами.


Galit kalti prie kryziaus, nematau as cia nieko gedingo, purvino, nesvaraus, kazkokiu nukrypimu, pedofilijos ar pan. doh.gif motiniskas svelnumas tevui buvo gyvybiskai svarbus, kaip sito galima nesuprasti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gluosnis: 21 balandžio 2016 - 07:46
QUOTE(gluosnis @ 2016 04 20, 16:40)
Tai gedos ir kaltes stresai taip veikia. Didziausias kaltes jausmas - tai nuodeme.
Rasau vel ir vel: kaltes, nuodemes apriori nera. Niekas nekaltas, yra zmoniu klaidos, per kurias zmonija mokosi. Nuodeme buvo sugalvota vyru ir religijos tam, kad sulaikyti moteri pirmiausia, kad neitu i kaire ir butu istikima. Nuodeme vyrai apribojo ir bande priristi moteri prie saves ir seimos. Kazkuriam laikui tai buvo naudinga ir gerai, nes toks buvo tuometinis supratimas, tam kad apriboti gimstamuma ir pan.  Dabar laikai pasikeite ir supratima reikia praplatinti, o dogmu atsisakyti. Moteriai kaip ir vyrui pakaktu samoningumo.
Nuodemes nera, kaip sake Viilma, vienintele nuodeme - negalejimas atleisti. Moterims reiketu atleisti vyrams uz ju kvailuma ir baime, ir paleisti savo gedos  jausma, kalte ir nuodeme kaip stresus. Situ stresu paleidimas ir butu sielos valymas, klaidu istaisymas.

Viskam pritariu, bet bučiuoti tų vietų nereikia, ypač sergantiems. Gyvūnai taip daro, nes nemoka kitaip, neturi rankų, galimybių. Gyvūnai gamtoje gyvena labai trumpai, nes negeba išgydyti vieni kitų normaliai. Žmogus geba ir geba įvairiia. Kam tie sergančių, nešvarių vietų bučiniai, kai yra rankos, kurios gali tiesiog masažuoti, gali paduoti reikiamų fitoterapijos priemonių?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 21, 10:24)
Viskam pritariu, bet bučiuoti tų vietų nereikia, ypač sergantiems. Gyvūnai taip daro, nes nemoka kitaip, neturi rankų, galimybių. Gyvūnai gamtoje gyvena labai trumpai, nes negeba išgydyti vieni kitų normaliai. Žmogus geba ir geba įvairiia. Kam tie sergančių, nešvarių vietų bučiniai, kai yra rankos, kurios gali tiesiog masažuoti, gali paduoti reikiamų fitoterapijos priemonių?

O jus skaityti mokat?
QUOTE
Стала я ее наставлять: представьте себе отца новорожденным в ту минуту, когда он впервые заплакал из-за отсутствия материнской любви.

QUOTE
В своем воображении Вы подходите к себе, новорожденному, и..

kas ir kur sake, kad visa tai reikia daryti fiziskai?
Meile prasideda dvasiniame lygyje, jis pirminis. Buciuoti, myluoti mintyse, o ne is tikruju.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2016 04 21, 10:57)
O jus skaityti mokat?
kas ir kur sake, kad visa tai reikia daryti fiziskai?
Meile prasideda dvasiniame lygyje, jis pirminis.  Buciuoti, myluoti mintyse, o ne is tikruju.


Tai cia viskas mintyse? Ko iskart nesakete? blink.gif

Koks nesusikalbejimas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 21 balandžio 2016 - 10:03
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 04 21, 02:50)
Ar kazkas kitas jusu vardu rasineja ?  4u.gif Ne su tevu, bet skamba lyg propagavimas  lotuliukas.gif
Neparaset kam isbuciavot, nors tiek ....bet sudejus dar ir trecia posta apie mociutes ir anukus galima butu interpretuoti, neinterpretuoju, bet kas labai noretu, galetu drasiai  doh.gif


Kas liecia Gluosnio postus, ji labai varo ant mamu, nes butent ant ju varyti labiausiai nebijo, bet kas liecia suprasti ir atjausti, talenta turi, tarytum-darykite ir toliau taip, nes tai tikrai normalu, tai jusu mamu kalte  doh.gif Na o jas is doros kelio isvede silpnieji vyrai , kuriems reikia moketi atleisti.
Na ir anot Vilmos , moketi kaip reikiant isbuciuoti, kad juos isgydyti  lotuliukas.gif
Dinozaure, as ne tik rasysiu, as cia ikiresiu  biggrin.gif  Taip is visos sirdies pasistengsiu  lotuliukas.gif Bandysiu su humoru  lotuliukas.gif Bet jau pjausiu tai kasdien  drinks_cheers.gif


Tas ir yra, kad interpretuojat ir gana nevykusiai. Pagal savo supratimą.

Visos tos, kas gulat kryžium už vargšes apkalbamas mamas, tetukus nelaimingus, ant kurių čia varo gluosnis. Jūs televizoriaus nežiūrit ar ką? Per žinias jau atsibodo klausytis apie sumuštus, išbadėjusius,prievartautus, net paskandintus vaikus. Vaikų namai pilni. Tokios laidos kaip TV PAGALBA vien tik gražias šeimynas rodo, nu pavyzdines: mamos girtos, purvini šiukšlini kambariai, 5 vaikai nuo skirtingų sugyventinių, ai nai nai. Tėtukai irgi mielaširdingi, tie, kurie laksto po studijas, kad iškaulytų DNR testą, kad alimentų mokėti nereiktų, dažnai savo paties vaikui. Kitoj LRT laidoj rodoma jau užaugusi visa karta iš vaikų namų, kai ieško vienas kito broliai seserys. Labai įkvepiantys pavyzdžiai apie tėvų visokeriopą meilę, ai nai nai wub.gif

Geriau jau nebandykit. Su jumoru jums ne kas.


QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 04 21, 07:43)
Tamsta mokytoja, neatsakysiu, nes nesuprantu ko norite  biggrin.gif  Skaiciau ja jau senokai, ir nepacituosiu paraidziui. Ten, kiek pamenu, buvo sergantis tevas, o dukra kreipesi i Viilma pagalbos, tai ji ir nurode isbuciuoti tevo visa kuna, ir ypatingai lytinius organus. Ir atrodo ta moteris lyg taip ir padare, ir anot rasytojos tevas pasveiko, atrodo. Ka ne taip parasiau? Gluosnis nepataise, tai vaidnasi labai nenusikalbejau. Jei nuosirdziai, as tikejausi, kad gluosnis pasakys, jog ten buvo vertimo klaida, nes toje knygoje buvau pastebejusi daug vertimo klaidu.

O del viso kito, tai nesinervinkite, viskas gerai, kaip ir Monteverte, as priimu visa tai su sypsena, ir isvis paskutiniai puslapiai labai linksmi ir idomus  thumbup.gif  , vit C porcija gaunu jau kelinta diena. Sakyciau net idomi diskusija issivyste  doh.gif  biggrin.gif

Sakau jums ir visoms kitoms, kurios čia sujudo. Buvo pasiūlyta įsivaizduoti mažą kūdikį, o ne reanimacijos palatoje tėvą bučiuoti. Skirtumas yra ar jokio? Plius, gluosnis tada pataisė, dar anoj temoj. Bet visos matė tai, ką norėjo matyti.

QUOTE(Monteverte @ 2016 04 21, 10:24)
Viskam pritariu, bet bučiuoti tų vietų nereikia, ypač sergantiems. Gyvūnai taip daro, nes nemoka kitaip, neturi rankų, galimybių. Gyvūnai gamtoje gyvena labai trumpai, nes negeba išgydyti vieni kitų normaliai. Žmogus geba ir geba įvairiia. Kam tie sergančių, nešvarių vietų bučiniai, kai yra rankos, kurios gali tiesiog masažuoti, gali paduoti reikiamų fitoterapijos priemonių?

Nu va, ką sakiau aukščiau? Net tada, kai buvo įdėta citata, jūs vis tiek neskaitėt ir savo laikotės toliau.

Apskritai, jei ta tema tokia žlugdanti dorovę, tai tegu tiesiog ją panaikina, uždaro. rašė vaižgantė- ant jos šunis korė, rašė kitos- tas pats buvo. Dabar ant gluosnio. Įsijungi rusiškus forumus, skaitai ir malonu skaityti: diskutuoja, cituoja, tariasi, dalinasi patirtim. Nu čia amžinai tas pats.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 21 balandžio 2016 - 10:12
QUOTE(gluosnis @ 2016 04 20, 11:50)
Normali mano nuomone. Ties ta vieta jokiu negeru minciu man nekylo. Tevui labiausiai reikalinga dukros meile, o dukra gime tam, kad myletu ta vieninteli vyra - savo teva.
Kad kitu nesiurpinti, reiketu patikslinti, jog dukrai buvo pasiulyta (tam kad protas nesipresintu) isivaizduoti teva ka tik gimusiu kudikiu, kuriam labai truksta motiniskos meiles. Ir dukra tuo atveju yra viskas: ir mama ir moteris ir dukra viename. Apie fizine meile ten jokios kalbos nebuvo. Tai, kad kazkam meile ir davimas asocijuojasi su seksu ir fizine meile, reiskia, kad tas zmogus labai sumaterialejes ir uzsikabines uz sekso, kad jo suvokimas auksciau 2 cakros funkciju nekyla.
Reikia suprasti tai ir priimti sau kaip pamoka.
Ten pat buvo pasiulyta ir save kaip kudiki isivaizduoti, visa isbuciuoti ir besalygiskai pamilti, jei save zmogus nepriima ir nemyli. Manau, jog viskas  labai logiska  smile.gif naujagimius pamilti lengviau.

Visa tai as supratau, kad tam kad protas nesipriesintu tokiems veiksmams, reikia mintyse visa tai nusipiesti, isivaizduoti. O kad daryti tai irgi reikia tik mintyse, to nei knygoje nei jusu zodziuose neradau. Taigi labai daug vietos paliekama interpretacijai. Knygoje tokie dalykai turetu buti aprasyti aiskiau. Bet dziaugiuosi kad pagaliau vis tik viska issiaiskinom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 21 balandžio 2016 - 10:54
QUOTE(gluosnis @ 2016 04 21, 10:57)
O jus skaityti mokat?
kas ir kur sake, kad visa tai reikia daryti fiziskai?
Meile prasideda dvasiniame lygyje, jis pirminis.  Buciuoti, myluoti mintyse, o ne is tikruju.

Moku. Tai keista, kad tada toks pletkas paleistas g.gif
Ok, bet ar ne nuo paties žmogaus minčių viskas prasideda? Ar ne tėvas apts save turėtų išsigydyti? Daug čia jūs mane dabar paveikti savo mintimis galite arba dar ką nors, pvz. prezidentę, seimą? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 04 21, 11:52)
Visa tai as supratau, kad tam kad protas nesipriesintu tokiems veiksmams, reikia mintyse visa tai nusipiesti, isivaizduoti. O kad daryti tai irgi reikia tik mintyse, to nei knygoje nei jusu zodziuose neradau. Taigi labai daug vietos paliekama interpretacijai. Knygoje tokie dalykai turetu buti aprasyti aiskiau.


ne=inau, bet man dabar tai jau aišku visiškai, ne taip, kaip Jūs parašėt-pažodžiui, va kaip pletkai gaunas mirksiukas.gif

tai čia viskas aiškiau nei aišku, jei rusiškai skaitot, reikia iįsivaizduoti tėva-kaip naujagimi tik ka gimusi ir tikrai tada nieko šlykštaus nebelieka...

o ne kaip parašėt-tėvui lytiniui organus bučiuot.,..fu kaip šlykštu

представьте себе отца новорожденным в ту минуту, когда он впервые заплакал из-за отсутствия материнской любви. Станьте для него матерью, о которой он тоскует. Возьмите его из колыбели и прижмите к груди. Любите его так, чтобы он перестал плакать. Затем извлеките его из пеленок. Очистите его попку, если это нужно, и положите к себе на обнаженную грудь. Начните ласкать его и голубить, поглаживайте, обнимайте, целуйте, не пропуская при этом ни сантиметра его тела. Не забудьте про половые органы. Их тоже нужно покрыть поцелуями.

Papildyta:
išversiu, ne visos matomai rusiškai skaito


..isivaizduokite savo tėva mazu kudikiu(naujagimiu), kai jis pirma syki pravirko del prarastos motinos meilės...tapkite(vaizduotėje) jo motina, kurios jis ilgisi, paimkite jį iš lopščio ir priglauskite prie krūtinės, mylėkite jį taip kad jis nustotų verkęs, poto išvyniokite jį iš vystyklų ir priglausite prie savo krūtinės, myluokite, glostykite jį, nusėkite kiekvieną odos centimetrą bučiniais, neaplenkiat ir lytinių organų
Atsakyti