Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Vakar buvau koncerte,visada pas ja atsipalaiduoju,taip gerai praleidau laika. smile.gif
Uz tai db vel be energijos,tas karstis varo is proto...
Atsakyti
Aš tai, panašu, kad varginu pati save. sad.gif Kankinu visokiomis sunkiomis sau mintimis. Bet kitaip nemoku...
Truputį gėda, kad čia rašinėju nuolat, maždaug "kaip MAN blogai, kaip MAN blogai", tarytum kitiems labai viskas gerai. Bet gal koks skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 05 28, 13:19)
Aš tai, panašu, kad varginu pati save. sad.gif Kankinu visokiomis sunkiomis sau mintimis. Bet kitaip nemoku...
Truputį gėda, kad čia rašinėju nuolat, maždaug "kaip MAN blogai, kaip MAN blogai", tarytum kitiems labai viskas gerai. Bet gal koks skirtumas.

console.gif
Atsakyti
QUOTE(Bestygė @ 2016 05 27, 08:28)
Tai ir mes ėjom į tą "načnyką", du kartus 😊 Nagi su kvetiapino tokia doze miegodavau bet kur, gi į rekolekcijas su nakvyne važinėjau. Kažkokia nemiga mane pagavo...
Papildyta:
Kodėl manai, kad jai kas nutiko?

QUOTE(kliomba @ 2016 05 28, 01:08)
Kai kurie vaistai tikrai augina svori, tik dabar nepamenu kurie. Kadangi iskraipo hormonus, kartais sugriauna ir medziagu apykaita. Buna zmones valgo kaip ir anksciau, bet puciasi. Arba sutrinka sotumo jausmo centrai, ir nejaucia kad valgo daug. Bet nuo naujesniu vaistu reciau gal taip buna.
Papildyta:
Ne nepagalvociau. Ji visada cia tai atsirasdavo tai dingdavo, kartais ilgam. Net jei ir gultu ant slangu, manau paskutinej vietoj rupetu pranesti apie tai cia, tuo paciu ir cia esanciuju rupestis nelabai rupetu.

Šiaip ji daug šnekėjo pastaruoju metu apie tai, ir net ant šlangų gulėdama pranešdavo(nes tada gi laiko daug turi)apie save. Paskutiniu metu ji visai be vilties atrodė.
Atsakyti
Sveikos.

Mečiau AD be psichiatrės žinios, žinau kad už tai manęs nepagirsit. jau praėjo daugiau negu mėnesis ir tik dabar po truputi pradeda atsirasti jautrumai, bet labiau tie gerieji, nes visą mėnesį vaikščiojau kaip medinė, tokia viskam apatiška. Bijojau, kad neliktų taip visą laiką. Vis dėlto nieko nejaust irgi nefaina unsure.gif Per šitą laiką išgėriau 2 lexo - vieną, kai sunervino depresijos priežastis ( biggrin.gif ), kitą - prieš labai svarbų renginį darbe (šitą nervą sau atleidžiu, nes triedžiau keli mėnesiai iki jo).
Šiaip gyvenu gerai. Bandau stumtis į priekį su darbais iš komforto zonos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VėjoVaikas: 29 gegužės 2016 - 09:20
Situacinis - eksperimentinis VV AD vartojimas. Kam juos gert, jei viskas neblogai ir taip. O tas jausenų užglušinimas man irgi labai nepatinka. Tik tai jaučiu, manyčiau, kai akyse šviesiau. Nes šiaip jau geriau užglušinimas, nei tos nenusakomos kančios viduj.
Mano stadija man visai nebepatinka... Ne tai, kad blogiau, kaip tik, šiandien ramiau. Buvau mieste (tiesa, su kilniu tikslu į mišias). Bet visas šitas gyvenimas reikalauja tiek jėgų... Aš taip pavargau...
Atsakyti
Kaip sunku ant dūšios. verysad.gif Ir kur tą sunkumą padėt, kaip išraut iš savęs. Neturiu jėgų su juo gyvent...
Atsakyti
QUOTE(VėjoVaikas @ 2016 05 29, 09:20)
Per šitą laiką išgėriau 2 lexo - vieną, kai sunervino depresijos priežastis ( biggrin.gif ), kitą - prieš labai svarbų renginį darbe (šitą nervą sau atleidžiu, nes triedžiau keli mėnesiai iki jo).

Aš kažkada rašiau čia, kad lexas manęs neveikia, tik xanax'as, o kažkas sakė, kad tik dozėje klausimas. Nu ir ką - prieš porą dienų susibiesinus išgėriau 3 iš karto. Išvada - kaip nuo 1 nieko, taip ir nuo 3 nieko. Tolesnių eksperimentų nebus, nes baigėsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2016 05 30, 09:28)
Aš kažkada rašiau čia, kad lexas manęs neveikia, tik xanax'as, o kažkas sakė, kad tik dozėje klausimas. Nu ir ką - prieš porą dienų susibiesinus išgėriau 3 iš karto. Išvada - kaip nuo 1 nieko, taip ir nuo 3 nieko. Tolesnių eksperimentų nebus, nes baigėsi  biggrin.gif

Oho. Aš nuo 3 gulėčiau paslika ir žiūrėčiau į vieną tašką. Putos, tikiuosi, nepradėtų eit. biggrin.gif
Atsakyti
Tuoj aš čia blyn, pati suėsiu lapelį, kas liks jus pašersiu. Tame tarpe ir xanaxu. Ir bus visiems ramu.

Išprotėsiu. Aš tikrai išprotėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 05 30, 22:14)
Tuoj aš čia blyn, pati suėsiu lapelį, kas liks jus pašersiu. Tame tarpe ir xanaxu. Ir bus visiems ramu.

Išprotėsiu. Aš tikrai išprotėsiu.

ar yra kazkas nuo ko tau palengvetu ? ar sugalvoji kas turetu pasikeisti, atsitikti, kad tai aprimtu?
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2016 05 30, 22:59)
ar yra kazkas nuo ko tau palengvetu ? ar sugalvoji kas turetu pasikeisti, atsitikti, kad tai aprimtu?

Galbūt. Neturiu šiandien jėgų šitam klausimui, Bučki. Buvo sunki diena. Varo iš proto darbas ir mokymasis vairuot. Apsižliumbiau pasikūkčiodama. Dar 1 žmogus telefonu prie viso to labai išgąsdino (nieko neatsitiko, bet dėl įnirtingo bandymo prisiskambint, pagalvojau, kad atsitiko kažkas blogo). Darbe tokia visai ne kokia man naujovė. Nei nežinau, ar įmanoma su tuo susigyvent man bus.
Dar tik pirmadienis. O jaučiuos visai damušta.
Papildyta:
Gal kas su manim norėtų ratukais susidaužt? drinks_cheers.gif
Atsakyti