Atėjau paskaityt ir tik 1 naujas postas.

Tuoj reiks užsivest temą "Night pokalbiai su Night apie depresijas", nesiterš brandi tema.
Jau matau, kad sunku bus artimiausiu metu man taip jau imt ir išlipt iš savo emocinių krizių. Jei tai išvis beįmanoma... Darbas smogia per emocijas. Negaliu sakyt, kad kažkas kaltas, tikrai tik pati aš, mano reakcijos. Niekas manęs ten neengia juk. Aišku, yra sunkumų, bet, kažin, kokiame darbe jų nėra.
Shantale, nesistebiu. Esu mokiusis, vėliau nepilnus m. ten gyvenus. Va, Kliombai jaukesnis, o man ten tarytum ore kažkokia keistai bloga atmosfera kybo. Nei nemokėčiau paaiškint tiksliai kokia. Žinoma, turiu ten ir skaudžių prisiminimų su onkoligonine (ten tėtis gydės), bet man atrodo, ne dėl to jo niekaip negalėjau pamilt. Ten tikrai jausmas kitoks. Žmonių visuma, elgsena kitokia. Bet gal tau todėl, kad labai neseniai ten persikėlei, tai linkiu nedaryt išankstinių išvadų. Kas nauja, nepažįstama, nežinoma, juk natūralu, kad kelia baimę. Kaip suprantu, dar tik mėnesį ten. Nieko keisto, kad draugų dar neatsirado.
Dėl miesto nepažinimo linkiu nesijaudint, juk internete gali žemėlapius pasistudijuot, jei yra poreikis.

Juk ne koks Amerikos megapolis ten.