Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Vakar komine gryzau is darbo,generaline tvarka darem vienam name,tai ir siandien dar komine jauciuos,ir is vis paskutiniu metu man noris lyst po kaldra ir neislyst...
Rytoj metai kai nebera mano kalytes,as jos taip pasiilgau verysad.gif nesakykit,kad cia tik suo,nes man ji buvo ne tik suo.tiesiog jau praejo metai,o as vis dar negaliu susitaikyt su jos netektim...
Atsakyti
Labas visoms, kurios skaito sita skyreli 4u.gif
Neturiu kam išsikalbėti, tai pamaniau, kad gal forume galėčiau pasilengvinti savo naštą...
Taigi, nuo gegužės mėnesio persikėliau gyventi iš Vilniaus i Kauna. MB cia karjera daro, tai pamaniau, kad butu geriausia cia kartu buti, o ir mano darbas nelabai koks ten buvo. Pradžioje dar buvo viskas, kaip ir gerai, nes atostogauti buvau isvykusi ir pan. Bet dabar jau sėdžiu namuose ir suvokiu, kad kuo toliau tuo man blogiau. Sunku man prisitaikyti cia, baisu kazkur eiti vienai, net darbo nesinori ieskotis. Nebesuprantu kas darosi. Apleido pasitikejimas, nebera ryžto, svajoniu. Kaip jau kazkas rasė, kad norisi tik po kaldra listi ir ten pasilikti.. Jauciuosi nevilty... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
sveika, Shantale,
Kas tau nepatinka Kaune? Ar trūksta veiklos, kultūros, pan. Ar ieškai darbo?
Atsakyti
QUOTE(Shantalė @ 2016 06 08, 17:07)
Kaip jau kazkas rasė, kad norisi tik po kaldra listi ir ten pasilikti.. Jauciuosi nevilty... verysad.gif  verysad.gif

Po kaldra man lysti labiau (taip sakiau as) noris is nuovargio ir ramybes noro...
Atsakyti
QUOTE(PRANAITE @ 2016 06 08, 19:45)
sveika, Shantale,
Kas tau nepatinka Kaune? Ar trūksta veiklos, kultūros, pan. Ar ieškai darbo?

Tiesiog as cia nieko nepazistu, neturiu draugu. Bandau ieskotis darbo, bet velgi, kai miesto nepazisti, tai sunkoka... Atvirai pasakius nesinori man cia gyventi.. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(meja82meja @ 2016 06 08, 20:19)
Po kaldra man lysti labiau (taip sakiau as) noris is nuovargio ir ramybes noro...

O man ten komforto zona, kuria palikt paskutiniu metu pasidarė ypac sunku doh.gif
Atsakyti
Ką gi... Užvakar prisigyriau dėl vairavimo, kad gerėja.
O ėmiau ir per arti stulpo prasinešiau su veidrodėliu, sugebėjau neatsitraukt, o prisiplakt. Ant šono ne tik įbrėžimų, bet ir įlenkimų liko. Dabar drebu, nes neužilgo turėsiu vėl pranešt, kokia aš puiki. verysad.gif Beviltiška.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 06 09, 08:23)
O ėmiau ir per arti stulpo prasinešiau su veidrodėliu, sugebėjau neatsitraukt, o prisiplakt. Ant šono ne tik įbrėžimų, bet ir įlenkimų liko. Dabar drebu, nes neužilgo turėsiu vėl pranešt, kokia aš puiki.  verysad.gif Beviltiška.

Pripras.
Nefain, aišku.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 06 09, 08:23)
O ėmiau ir per arti stulpo prasinešiau su veidrodėliu, sugebėjau neatsitraukt, o prisiplakt. Ant šono ne tik įbrėžimų, bet ir įlenkimų liko. Dabar drebu, nes neužilgo turėsiu vėl pranešt, kokia aš puiki.  verysad.gif Beviltiška.

Pasitaiko visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2016 06 09, 11:07)
Pripras.
Nefain, aišku.

Labai tolerantiški darbdaviai. Bet nebelabai tikiu, kad duos vairuot.

QUOTE(meja82meja @ 2016 06 09, 11:26)
Pasitaiko visiems 4u.gif

Tikrai ne visiems. Bent jau vairavime.
Atsakyti
QUOTE(Shantalė @ 2016 06 08, 20:27)
Tiesiog as cia nieko nepazistu, neturiu draugu. Bandau ieskotis darbo, bet velgi, kai miesto nepazisti, tai sunkoka... Atvirai pasakius nesinori man cia gyventi.. verysad.gif

O kuo sitoj srity buvo kitaip vilniuj? Daug ka pazinojai ir turejai draugu, darba?
Gal tau tiesiog depresija del pokycio ir persikraustymo, tokia pat butu issikrauscius bet kur, nebutinai ten.
Man tai kaunas patinka, jis jaukesnis nei vilnius, ramesnis. Gal tik prisijaukint reikia. Pazistu ne viena zmogu, iskeitusi vilniu i kauna ir jokiais budais nenorincius grizti.
Draugiu gali susirast cia sm, yra tokiu temu, jeigu ju taip truksta smile.gif
Atsakyti
Atėjau paskaityt ir tik 1 naujas postas. biggrin.gif
Tuoj reiks užsivest temą "Night pokalbiai su Night apie depresijas", nesiterš brandi tema. biggrin.gif
Jau matau, kad sunku bus artimiausiu metu man taip jau imt ir išlipt iš savo emocinių krizių. Jei tai išvis beįmanoma... Darbas smogia per emocijas. Negaliu sakyt, kad kažkas kaltas, tikrai tik pati aš, mano reakcijos. Niekas manęs ten neengia juk. Aišku, yra sunkumų, bet, kažin, kokiame darbe jų nėra.

Shantale, nesistebiu. Esu mokiusis, vėliau nepilnus m. ten gyvenus. Va, Kliombai jaukesnis, o man ten tarytum ore kažkokia keistai bloga atmosfera kybo. Nei nemokėčiau paaiškint tiksliai kokia. Žinoma, turiu ten ir skaudžių prisiminimų su onkoligonine (ten tėtis gydės), bet man atrodo, ne dėl to jo niekaip negalėjau pamilt. Ten tikrai jausmas kitoks. Žmonių visuma, elgsena kitokia. Bet gal tau todėl, kad labai neseniai ten persikėlei, tai linkiu nedaryt išankstinių išvadų. Kas nauja, nepažįstama, nežinoma, juk natūralu, kad kelia baimę. Kaip suprantu, dar tik mėnesį ten. Nieko keisto, kad draugų dar neatsirado.
Dėl miesto nepažinimo linkiu nesijaudint, juk internete gali žemėlapius pasistudijuot, jei yra poreikis. unsure.gif Juk ne koks Amerikos megapolis ten.

Atsakyti
Kai buvau jauna teko gyvent kaune 3 menesius,myliu ta miesta...ir noreciau ten gyvent.

Atsakyti