Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

As irgi is tu megstanciu apsikuist,yra svarbesniu dalyku nei tvarka tongue.gif
Atsakyti
Šakės... Pramiegojau vakar visą dieną, naktį, dar pusdienį. Ir kaip aš noriu miego...

QUOTE(mylimuke! @ 2016 06 18, 23:44)
Night,

tai kad jokio jie lyt santykiu neaukstina, is kur tu tai istraukei? reikejo eitynese eiti, butum pamacius, jokiu uzuominu i "ana gala"  g.gif
tiesa sakant, neplanavau net eiti, bet pakviete, ejau is smalsumo gal labiau.

O aš matau tą aukštinimą kone visuose homoseksualių asmenų viešuose interviu. Ir jau vien pavadinimas -LGLL - apie ką čia? Ar žodis "gėjus" nenusako polinkio į tam tikrus lytinius santykius, seksualinę trauką?
Nesu pats tolerantiškiausias žmogus (nors tolerancija mūsų dienom irgi įgavus ne patį tauriausią atspalvį), todėl mane nuoširdžiai piktina tokie renginiai - siekimas atkreipti visuomenės dėmesį. Ar per kovo 11 nuo rusakalbių asmenų uždaro Bernardinų sodą? Ar reikalauja lygių teisių (o gal jas turi?) neįgalūs asmenys, buvę kaliniai, nutukę ar pernelyg liesi žmonės? - Iš jų irgi tyčiojamasi.
Nors šiemet gal mažiau reklamavos.

QUOTE(MICKEYO @ 2016 06 19, 01:06)
o as pykstu blink.gif

Tai normalu. Kažin, ar kuriai čia pan. nebuvę... Aš tik sakau, kad nereiktų pykt, nes ne blogo, greičiausia, linki.

QUOTE(PRANAITE @ 2016 06 19, 07:25)
Kaip jums atrodo tie žmonės, kurie atrodo apsileidusios išvaizdos ir apsikuitę namuose? Ar  juos smerkiate?

Kai pati visiškam chaose gyvenus, tikrai suprantu ir nesmerkiu. Bet čia toks leidimas pagal savo prizmę labiau. Nes pačiai būta, kad nepajėgiau apsitvarkyt, tai atrodo, kad ir kitiems taip. Gal labiau nesuprantu, tokių, kaip garsusis bomželis Vitas. Neseniai mačiau Lukiškių a. Su tokiais "dredais" turėtų būt ir pačiam nemalonu, nepatogu, svoris, kvapas.
Atsakyti
As apsikuitusiu nesmerkiu, bet pati esu labai pedantiska tvarkai. Pas kitus net nematau dulkiu, o pas save viska matau ir negaliu ramiai praeiti, todel pas mane visada ideali tvarka.
Atsakyti
Night,
Ivairiausius epitetus sugalvojo heteroseksualai, kad ivardintu kitoki. Lytinius reikalus i pirma plana kelia taip pat priesiskai nusiteike heteroseksualai. Homo kaip tik pabrezia, kad jie tokie patys, zmones, su tokiom paciom teisem, niekuo nesiskiriantys. Niekas neafisuoja ka jie veikia lovoj. O stai hetero - nuogu papu ir putyciu, skirtu vyrams, ant kiekvieno kampo. Kodel jie gali afisuoti ano galo reikalus? Ar tai nera lygiai taip pat neskirta viesajai erdvei?

Del kitu mazumu, kas tau uzkliuvo? Net jeigu jie ir nereikalautu jiems priklausanciu teisiu, kodel kiti negali to daryti?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 06 19, 19:13)
Night,
Ivairiausius epitetus sugalvojo heteroseksualai, kad ivardintu kitoki. Lytinius reikalus i pirma plana kelia taip pat priesiskai nusiteike heteroseksualai. Homo kaip tik pabrezia, kad jie tokie patys, zmones, su tokiom paciom teisem, niekuo nesiskiriantys. Niekas neafisuoja ka jie veikia lovoj. O stai hetero - nuogu papu ir putyciu, skirtu vyrams, ant kiekvieno kampo. Kodel jie gali afisuoti ano galo reikalus? Ar tai nera lygiai taip pat neskirta viesajai erdvei?

Del kitu mazumu, kas tau uzkliuvo? Net jeigu jie ir nereikalautu jiems priklausanciu teisiu, kodel kiti negali to daryti?

Mane tai vemt verčia būtent nuo jų afišavimosi. Jei to nebūtų - būtų dzin daugybei žmonių. Pan. patvirtina ir 1 garsus Seimo narys gėjus, šį tą, berods, daugiau pasiekęs, nei kalbos apie lytines orientacijas. Taip, heteroseksualūs irgi tuo klausimu nemoralūs, bet bent žino, kad nieko neprovokuos. Žodžiu, aš įžvelgiu vien provokacijas ir viskas labai toli nuo siekimo, kad iš jų nesityčiotų. Toks jausmas, kad tik ir siekia pasirodyt, kokie vargšai. Kokių teisių reikia? Jei jau deklaruoja meilę su lytine aistra tos pat lyties žmogui, tegu ir deklaruoja tam savo meilės objektui. Taip, visuomenę reiktų šviesti, kad tokių yra, kad tai irgi žmonės, kad nereikia tyčiotis. Bet kad tai visiškai normalu, sorry, bet man nesuvokiama. Tai ir pedofilai tada normalu, nes ką jie gali padaryt - juos traukia vaikai. Jei tie vaikai turi irgi lytinį potraukį tai pačiai lyčiai - valio. Meilė.
Papildyta:
Mylimuke, vis tiek liksim prie savo nuomonių. biggrin.gif Stengsiuos daugiau apie tai nekalbėt, nes mane vien ta tema verčia pasišiaušt. biggrin.gif

Nesuprantu, kas man, senutei pasidarė. Nu penkt. naktį gal kokią 3 nuėjau drėbtis. Tai nėr taip jau, kad visą naktį nemiegojau. Kaip ir rašiau, nuovargis jautės dar prieš kultūros naktį. Ir aną sav. po darbo griūdavau. Bet pramiegojau ir šeštadienį, ir sekmadienį, įskaitant naktį tarp jų. Pailsėjus nesijaučiu. Atsistojus visai nėr jėgų, temsta akyse. Nu va, db, vakare kiek geriau. Nesuprantu kame šaknys. unsure.gif Ryt vėl darbo savaitė...
Atsakyti
Night, as labai atsiprasau uz paskutini savo posta. Tikrai. Labai nuosirdziai.

kosmaras kazkoks, pykcio priepoliai uzeje man pask metu. Po to paciai geda ir nesmagu.

Jau pilnatis jauciu irgi 'darbuojasi'
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 06 19, 19:44)

Kaip mama?
Atsakyti
QUOTE(misskiss @ 2016 06 19, 21:22)
Night, as labai atsiprasau uz paskutini savo posta. Tikrai. Labai nuosirdziai.

kosmaras kazkoks, pykcio priepoliai uzeje man pask metu. Po to paciai geda ir nesmagu.

Jau pilnatis jauciu irgi 'darbuojasi'

Peace. Būna. smile.gif
O šiaip aš nesureikšminu per daug, kas ką forume pasakė, tai gyvenk ramybėje. smile.gif
Kaip tau su darbais?

QUOTE(meja82meja @ 2016 06 19, 21:29)
Kaip mama?

Kalbėjau ir penktadienį, ir vakar. Tai nėr blogai, iš balso atrodo normaliai. Gydo uždegimą, kada operuos nežino. Penktadienį man pasirodė, kad norėtų, kad atvažiuočiau, šešt. jau sakė, kad atvažiuos sesė, tai ką gi aš čia važinėsiu. Nevažiavau.
Lašines jau nuėmė, tik kažkokių vaistų gauna. Ir valgyt kažkiek jau galima.
Atsakyti
Girtauju ir čiūdinuos po savo rajoną biggrin.gif cool.gif

Vyras vos juokais nemirė iš mano "bajerių"...

Šiaip po pirmo bokalo buvo nerimas sukilęs kotais, po antro baigėsi.

Trečio nebuvo...

Parodykit gėjų - pagydysiu bigsmile.gif

O šiaip aš gyvenu šia akimirka, aplankiau brangius žmones toli nuo Vilniaus, savo gimtas vietas, šiandien grįžom, stengiuosi kiek įmanoma atsipalaiduoti, kad ir be atostogų, ir tikėtis, kad viskas bus gerai, kai išpjaus tas glandas.

Džiaugiuos, kad šiandien skrandžio nedegina rėmuo, nes vėl buvo pradėję, tai ta proga sugriešijau šiandien trigubai - kava degalinėje, picos pasidariau, alus ir sidras, skrandis ramus.... dar ispanišką romaną skaitau....

Lab-nakt, kam miegasi.
Papildyta:
QUOTE(Night13 @ 2016 06 19, 19:44)
Mane tai vemt verčia būtent nuo jų afišavimosi. Jei to nebūtų - būtų dzin daugybei žmonių. Pan. patvirtina ir 1 garsus Seimo narys gėjus, šį tą, berods, daugiau pasiekęs, nei kalbos apie lytines orientacijas. Taip, heteroseksualūs irgi tuo klausimu nemoralūs, bet bent žino, kad nieko neprovokuos. Žodžiu, aš įžvelgiu vien provokacijas ir viskas labai toli nuo siekimo, kad iš jų nesityčiotų. Toks jausmas, kad tik ir siekia pasirodyt, kokie vargšai. Kokių teisių reikia? Jei jau deklaruoja meilę su lytine aistra tos pat lyties žmogui, tegu ir deklaruoja tam savo meilės objektui. Taip, visuomenę reiktų šviesti, kad tokių yra, kad tai irgi žmonės, kad nereikia tyčiotis. Bet kad tai visiškai normalu, sorry, bet man nesuvokiama. Tai ir pedofilai tada normalu, nes ką jie gali padaryt - juos traukia vaikai. Jei tie vaikai turi irgi lytinį potraukį tai pačiai lyčiai - valio. Meilė.
Papildyta:

Aš solidarizuojuos...Riebus ne šitam šlykščiam afišavimuisi, norui "susituokti", traumuoti vaikus "įsivaikinant" dviems mamytėms ar dviems tėveliams. Jokios tolerancijos negali būti, kai tai liečia vaikus, santuoką ir pan. Tegul dulkinasi kur nori per visus galus, tik tegul nereikalauja, kad tai būtų laikoma norma. Nes su tokia "tolerancija" ateis metas, kai vaikas nebesupras, kuo save laikyti - berniuku ar mergaite, su kuo tuoktis. Visi atsakymai Biblijoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bestygė: 19 birželio 2016 - 21:53
QUOTE(Night13 @ 2016 06 19, 20:44)
Papildyta:
Mylimuke, vis tiek liksim prie savo nuomonių.  biggrin.gif Stengsiuos daugiau apie tai nekalbėt, nes mane vien ta tema verčia pasišiaušt.  biggrin.gif
homoseksualus zmones nuo pedofilu ir zoofilu skiriasi tuo, kad viskas, kas tarp ju vyksta, yra laisva valia. nei vaiko, nei gyvuno laisvos valios tuose santykiuose nebuna.
Night, pasakyk, kurioj vietoj homoseksualus zmones afisuoja savo reikalus labiau negu heteroseksualus? nes as tikrai nematau.
apskritai, nebutu tu visu kalbu, bet man pvz nenormalu, kad zmogus vidurry gatves eidamas gali gauti "i snuki" vien del savo orientacijos. tau tai atrodo normalu? tokiu ivykiu lietuvoje buve ne vienas.
zinau, kad diskusija be galo, bet neiseina nediskutuoti, kai kalbama tokiais stereotipais...
QUOTE(Bestygė @ 2016 06 19, 22:52)
Aš solidarizuojuos...Riebus ne šitam šlykščiam afišavimuisi, norui "susituokti", traumuoti vaikus "įsivaikinant" dviems mamytėms ar dviems tėveliams.  Jokios tolerancijos negali būti, kai tai liečia vaikus, santuoką ir pan. Tegul dulkinasi kur nori per visus galus, tik tegul nereikalauja, kad tai būtų laikoma norma. Nes su tokia "tolerancija" ateis metas, kai vaikas nebesupras, kuo save laikyti - berniuku ar mergaite, su kuo tuoktis. Visi atsakymai Biblijoje.

su potraukiu vienai ar kitai lyciai gimstama. prisiversk geisti moters, jeigu pavyks, tada galbut teks permastyti tai, kas dabar savaime aisku. juk net kito tos pacios lyties zmogaus negali prisiversti geisti spragtelejus pirstais ,ka jau kalbeti apie kita lyti. mirksiukas.gif

o kalbant apie biblija, pirmus zmones, adoma ir ieva, kaina ir abeli , ir t.t. - tai juk kuo tikriausios incesto apraiskos. ar tai moraliau uz homosekslualuma? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 19 birželio 2016 - 22:15
QUOTE(Bestygė @ 2016 06 19, 21:52)
Jokios tolerancijos negali būti, kai tai liečia vaikus, santuoką ir pan. Tegul dulkinasi kur nori per visus galus, tik tegul nereikalauja, kad tai būtų laikoma norma.

Kas yra norma? Cia sovietinej mokykloje tokiu buku terminu ismokino?

Dabar zmones nenormuojami, 25 metai praejo po normavimo. Dabar yra laisve elgtis kaip nori, jei nepazeidineji istatymu.

Depresija sirgti, gal kazkada irgi buvo ne norma, tokie zmones turejo buti uzdaromi i psichuskes ar bent metami is darbu.

Del istatymu. Juos siulyti pakeisti - yra norma, ypac jei jau daug saliu panasius turi.
Tai del sanuokos.

Bet yra ir blogiau, sakysim homoseksualu parneryste. Cia jau Lietuva NERA NORMA, nes ji PAZEIDINEJA SAVO PRIIMTUS ISIPAREIGOJIMUS.

Europos Sajunga NERA NORMA, nes tai toleruoja. Na niekas nelaiko Lieuvos tarptautinese organizacijose, gali imti pavyzdi is kokiu Afrikos laukiniu valstybiu, kur norma viens kita dubasinti ir nesiskaityti su pasauliu. Dar ten badauti norma.

Dabar gi keista situacija, melagingai pasizadeti kazka vykdyti ir po to nevykdyti yra sukciavimas.
bet panasu, kad sukciauti dabar norma. Sukaciauja valstybes ir pavieniai asmenys.

Degraduojam. O tokiais atvejais daug kas gali tapti norma, ir tai bus zymiai rimtesni dalykai, nei ka daro kazkokie ten dedes

Atsakyti
Mylimuke, užtenka atsidaryt ir pažiūrėt pradžią reportažo iš to parado/eitynių, - moteris (?) apsirengusi ir elgiasi taip vulgariai, kad gatvėje vargu, ar taip toli nueitum, be policijos įsikišimo. Garsioji (buvęs jis, berods, vardas Raulis), išvis neverta aptarimo, - kiek esu mačius/girdėjus interviu, viskas pagrįsta seksualumu pagal jo(s) supratimą, kurio akivaizdžiai too much. Seksualumu, čia švelniai tariant. Ir ką veikia lovoje yra pasokojus interviu. Kitų asmenų interviu jau nebeieškosiu. Pavyzdžių pilnas internetas.
Religija/tikėjimas čia gal ir ne į temą. Tikėjimas ir yra tikėjimas, ne žinojimas. Jei kas prikištų islamą, budizmą ar kt. religijas, tai būtų tiek pat tiesa. O jei jau veltis į tą temą, - Ieva ir Adomas nebuvo giminės kraujo ryšiu. Tai toks pat stereotipas iš nežinojimo apie krikščionybę/judaizmą, kaip ir kriščionybei kanibalizmo prikišimas. Biblija ir netikinčiam yra gilus filosofinis skaitalas, apstu analizių ir interpretacijų Biblijos tyrinėtojų, todėl per daug visko suprimityvint nereiktų.

O paskutinis postas tai kelia juoką. biggrin.gif Tai jau tikrai, iš Europos Sąjungos reikia imti pvz. biggrin.gif Visos vertybės kaip ant delno. Ką jau ten gėjai. biggrin.gif Globalizacija, vartotojiškumas. Vertybių apstu. biggrin.gif Jei nesitaikai - tai afrikietis. biggrin.gif Kas dar klausimas, ar vertybių prasme nėra geriau, nes tiek mes, tiek visa ES teparemta ekonomine gerove, kuri su tikru žmogiškumu bendro turi mažai. Besireklamuojantiems gėjams, matyt, to gana, jei jau jų tokia pozicija, kaip rašot.

Atsakyti