Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Night13 @ 2016 04 24, 14:15)
O tai kodėl nevaikštai dažniau, jei geriau jauties? Darbo keist nenori, kad iš namų išeitum?

Toks košmaras man galvoj...

pas mane treniruotes su svoriais ir nemazais, tai tikrai gaunu gero kruvio. nezinau, ar pajegciu daugiau nei 2/3 kartus savaiteje eiti i tokias treniruotes, sunku zinok.
QUOTE(mylimuke! @ 2016 04 24, 22:12)
Sveikos smile.gif

Nidulia,
kokių ten sakei knygų turi apie mitybą? Gal man smegenis praplautų biškį  ax.gif

Kvieciu pilvas, tylieji smegenu zudikai. Pirmaja turiu PDF.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2016 04 25, 00:26)
pas mane treniruotes su svoriais ir nemazais, tai tikrai gaunu gero kruvio. nezinau, ar pajegciu daugiau nei 2/3 kartus savaiteje eiti i tokias treniruotes, sunku zinok.

parasiau tau az smile.gif
Atsakyti
Nidulia ačiū oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 04 24, 21:58)
Ačiū. O kaip tau, ar nusiramini cerkvėj? Ar lankais dabar dažnai ten?

Palaikykit ryt už mane kumščius, ar nežinau ką... Tokių kvailų bėdų virtinė. Jaučiu, kaip snukis mėlynuoja.

Nedažnai, sekmadieniais, ir tai ne visada. Tiesą pasakius, jei yra blogai, tai blogai ir lieka. Neseniai ligonių patepimas buvo, apsirijus raminamų dalyvavau, ten gana ilgas procesas. O vakar Verbos buvo, gegužės 1 Velykos.
Iš Arkivyskupijos bibliotekos pasiėmiau knygutę "Tu mano vargus pažįsti. Kaip melstis sergant." - man padeda ir guodžia sielą. O šiaip traukia mane nueiti į bažnyčią nepaisant visko.

QUOTE(mylimuke! @ 2016 04 24, 22:16)
Jo smile.gif  Labai džiaugiuosi tuo, kad su sese kažkaip labai suartėjom, man ji tokia kitokia pasirodė - laisva, savo vėžiose, patenkinta gyvenimu, įsimylėjus smile.gif  Pasipasakojo paslapčių, tai atrodo ji už mane ne mažiau velnių priėdus  biggrin.gif

*

Bestyge, tu dėl savo tikėjimo į cerkvę vaikštai?

Aš buvau mečetėj. Žinokit, kaip man patiko. Bažnyčia tokia šalta man atrodo (ir tiesiogine, ir perkeltine prasme), o ten kažkaip... minkšta, jauku.

Nelabai supratau klausimo.

O kas konkrečiai patiko mečetėj, galėtum įvardinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bestygė: 25 balandžio 2016 - 09:44
QUOTE(Bestygė @ 2016 04 25, 10:42)
Nelabai supratau klausimo.

O kas konkrečiai patiko mečetėj, galėtum įvardinti?

Tu į cerkvę, o ne į bažnyčią vaikštai? Ar aš kažką ne taip supratau?

Kas man patiko, nežinau, ar tik toks paprastas dalykas, kaip storas minkštas kilimas visoje didžiulėje patalpoje, kuris suteikė labai daug jaukumo, nebuvo to bažnytinio aido ir šalčio. Ar tai, kad ten galima eiti tik be batų, galima sėdėti kur tik nori ant grindų, nėra kažkokios dirbtinės rimties. Aišku, į visus tuos tikėjimus ir maldas aš nesigilinau.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 04 25, 09:59)
Tu į cerkvę, o ne į bažnyčią vaikštai? Ar aš kažką ne taip supratau?

Kas man patiko, nežinau, ar tik toks paprastas dalykas, kaip storas minkštas kilimas visoje didžiulėje patalpoje, kuris suteikė labai daug jaukumo, nebuvo to bažnytinio aido ir šalčio. Ar tai, kad ten galima eiti tik be batų, galima sėdėti kur tik nori ant grindų, nėra kažkokios dirbtinės rimties. Aišku, į visus tuos tikėjimus ir maldas aš nesigilinau.

Aga.

Nenoriu čia afišuotis.Taip, meldžiuos cerkvėje, bet nueinu ir į bažnyčią, važinėju į rekolekcijas.
Atsakyti
QUOTE(Bestygė @ 2016 04 25, 12:15)
Aga.

Nenoriu čia afišuotis.Taip, meldžiuos cerkvėje, bet nueinu ir į bažnyčią, važinėju į rekolekcijas.
Nieko čia blogo, manau smile.gif O tu pagal tikėjimą kam "priklausai"?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 04 25, 11:19)
Nieko čia blogo, manau smile.gif  O tu pagal tikėjimą kam "priklausai"?

Parasiau tau i AZ
Atsakyti
Dieve, Dieve, kaip aš pavargau. Pusę dienos viskas buvo gerai, tvarkiausi ir t.t.. Tereikėjo smulkmenos, kad įsijungtų nerimas. Ir viskas, tik stiprėjo. Na neįmanoma taip gyvent. Realiai net priežasties nebuvo. Prasikankinau valandą, apsipirkinėjom, nepraėjau, sučiulpiau 2,5 mg lorafeno.... Nebeturiu vilties. Vėl ir vėl. Net įkvėpt sunku.Laukiu, kada pradės vaistai veikti.......
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2016 04 24, 23:26)

Labas
Nidulia smile.gif atsiusk ir man wink.gif
Atsakyti
Mirsiu. Duokdie greičiau.... Nebepakeliu
Atsakyti
Sugalvojau mokytis rusų kalbos smile.gif draugs atsiunte pradziamoksli, raides jau pazistu ir zodziu biski zinau, gal kaip nors po truputi smile.gif tik reik nepristigt motyvacijos smile.gif
Atsakyti