Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 21, 20:40)
Tylu kaip...guliu issidrebus, idomu ka ryt svarstykles rodys, taip noreciau issiridet is 69  blush2.gif bent pasvajosiu.
Parvare mum masiniuka, pagaliau turesim didele masina smile.gif

drinks_cheers.gif tylu. Mazai metanciu, mazai bendraujanciu verysad.gif

As prasibegau, dabar arbata geriu.

Koks masiniukas?
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 21, 19:48)

As prasibegau, dabar arbata geriu.

Koks masiniukas?

daug nubegai?kiek sykiu per savaite begi? as ryt begsiu, gimtinej wub.gif ziuriu man 3 kartus i savaite isbegt pats tas thumbup.gif raumenys pailsi

Touranas
Atsakyti
tyliai metam biggrin.gif nors as tai ryt gero nesitikiu, siandien darbinga diena buvo, nebuvo diena kada padoriai pavalgyt net, tai kad privalgiau vakare ir dar gerokai po 18val doh.gif pliuso gal ir nebus, bet ir numesta nebus daug
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 21, 20:59)
daug nubegai?kiek sykiu per savaite begi? as ryt begsiu, gimtinej  wub.gif ziuriu man 3 kartus i savaite isbegt pats tas  thumbup.gif raumenys pailsi

7,7 km mazoka. Labaimkarsta buvo begti, per daug prisirengiau. Galvojau, kad vejas lauke doh.gif
Mazai begu, niekaip neisivaziuoju i ritma. Noriu kas antra diena begti, bet kai dirbu sunkoka.

QUOTE(Frofesorė @ 2016 04 21, 21:01)
tyliai metam biggrin.gif  nors as tai ryt gero nesitikiu, siandien darbinga diena buvo, nebuvo diena kada padoriai pavalgyt net, tai kad privalgiau vakare ir dar gerokai po 18val doh.gif  pliuso gal ir nebus, bet ir numesta nebus daug

Jei visa savaite tvarkinga buvo, neturetu sugadinti minuso vienas vakarinis pavalgymas, juo lab, kad diena maisto nebuvo.
Atsakyti
na ka, susitvarkiau su vaikais, ismaudziau maziuke, MB sianakt gris, tai jau ramu bus, nors ir siaip visai ramu mums biggrin.gif
As prie meniu neirasiau 50 min sporto ant kilimelio, bet buvo buvo ax.gif
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 21, 19:40)
Tylu kaip...guliu issidrebus, idomu ka ryt svarstykles rodys, taip noreciau issiridet is 69  blush2.gif bent pasvajosiu.
Parvare mum masiniuka, pagaliau turesim didele masina smile.gif

O as arbatas non stop pliurinu, ko tais alkana jauciuos, nors nemazai suvalgiau siandien blush2.gif as svajoju iipt i 69 biggrin.gif
faina del masiniuko thumbup.gif
Atsakyti
Metam, metam, bent jau stengiamės;D
Maniškiai irgi jau lovose, mažoji žiūriu jau miega.
Mes irgi planuojam keist mašina.
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 21, 21:23)

Jei visa savaite tvarkinga buvo, neturetu sugadinti minuso vienas vakarinis pavalgymas, juo lab, kad diena maisto nebuvo.

buvo ir diena, bet kaip sakau, nieko padoraus, prabegom ir tikrai ne pats geriausias maistas. stipriai nesugadins, nevalgiau kilogramais, bet esu pastebejusi jau, kad jei pavalgau veliau ir sociau vakare, tai ryte iskart svartykles tai parodo g.gif ir dar gerti labai norisi po velyvos vakarienes kazkodel
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 04 21, 20:47)
buvo ir diena, bet kaip sakau, nieko padoraus, prabegom ir tikrai ne pats geriausias maistas. stipriai nesugadins, nevalgiau kilogramais, bet esu pastebejusi jau, kad jei pavalgau veliau ir sociau vakare, tai ryte iskart svartykles tai parodo g.gif ir dar gerti labai norisi po velyvos vakarienes kazkodel

As jauciu po 18 val jau 1,5 l zaliosios arbatos isgeriau. Viskas, paskutini puodeli baigiu ir nieko nebegersiu, dantys net atsipo. Kazin kaip seksis uzmigt, o keltis tai anksti nusimato sad.gif
Atsakyti
Spaliuke, ar kartosi grupinius begimus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 21, 21:03)
Spaliuke, ar kartosi grupinius begimus? smile.gif

saunuole daug nubegai, bent man 7km labai daug...
butinai kartosiu, nors dar negreit busiu pajegi ju tempu begt ir nepadust biggrin.gif bet vistiek patiko.

kaip nervina neleidzia telefonas keliu postu sucituot....

smile_at mano meniu visa sia sav gausus, bet jokio blogo maisto. O tu sklandziai meti svori, tai tikrai bus 69;)
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 21, 22:11)
saunuole daug nubegai, bent man 7km labai daug...
butinai kartosiu, nors dar negreit busiu pajegi ju tempu begt ir nepadust biggrin.gif bet vistiek patiko.

Labai lengvai begosi, bet buvo per karsta. Man geriausia rytasi keltis ir skuosti. Ta gaiva wub.gif thumbup.gif
Su B nepavyksta mums kartu susiderinti begti. Jis greitas, as leta. Nenesa mano sirdele tokio tempo blush2.gif tai abu kokius 2,5 km prabegam, o paskui kas sau biggrin.gif
Priartesi ir tu prie tu 7 km, tik nepasiduok mirksiukas.gif Nesvarbu kaip begi, svarbu, kad is vis begi. O tavo dar tik pradzia mirksiukas.gif
Tavo teviske labai grazus miestelis, tikrai rasi kur prasibegti smile.gif

Lyja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 21, 21:11)
smile_at mano meniu visa sia sav gausus, bet jokio blogo maisto. O tu sklandziai meti svori, tai tikrai bus 69;)

Na nezinau, ant kiek sklandziai, paskutiniu metu pastrigus jauciuosi. Dar pirmadieni del svorio depresija kamavo, siandien jau optimizmas, o rytoj svarstykles parodys, kur gludi tiesa biggrin.gif
Mano telefonas leidzia daug cituoti, nu bet kai nesuziuri zodzius siaubingai istaiso, vietoj nuotaika pataiso nuotrauka ir pan doh.gif
Nota, as net kai begiodavau daznai, esu MB prikalbinus begt kartu, o jis nesportuojantis visai, tai vis tiek ne mano jegoms su juo begti, kur cia su vyrais gali spet...

Jau smalsu pasidare, kur Spaliukes teviske blush2.gif
Atsakyti