Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Aš ir visad užsuku ax.gif Nežinau ką čia parodyt g.gif Gal AE-Šarlene Nostagie sportą smile.gif
user posted image

------------------------------
http://auginugeles.blogspot.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 20 gegužės 2016 - 16:35
QUOTE(dzūkė @ 2016 05 20, 17:33)
Aš ir visad užsuku ax.gif  Nežinau ką čia parodyt g.gif  Gal AE-Šarlene Nostagie sportą smile.gif

Labai grazus sportas.

Ir aš vis uzsuku. Nors saviškių ratą ir sumazinau iki minimumo, kad net nebeišeina savęs sanpaulijų augintoja belaikyt, bet noras pasigrozėt jomis, bent jau forume, niekur nedingo...
Atsakyti
Niekur nedingau-per dieną pastoviai kompas įjungtas ir vis dominančias temeles peržvelgiu. Kadangi sanpaulyčių turiu nedaug (tai ne jūsų Edeno sodai), tai ir naujai žydinčių pasirodyti neturiu. blush2.gif

Rodausi kas dabar žydi ax.gif

user posted image]My Webpage[/URL]

Ruošiuosi dabar važiuoti į Senukus ieškoti sanpaulijų žemės-mama nori persodinimus daryti, o žemės pasibaigė. O pas ją yra štai tokia gražuolė dviguba, kurios ir man reik. Nors žiedai šiaip sau, kažkokie rožiniai išsidraikėliai, bet labai gražūs variegatiniai lapai su rožine spalva. Vien dėl jų norisi auginti. Pavadinimo dabar nežinau, parsivežta iš 2014m. parodos Raudondvaryje. Čia praeitos vasaros foto-dabar lapai visai kitokie, pagražėję, spalvingesni.

Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 05 21, 10:04)
Niekur nedingau-per dieną pastoviai kompas įjungtas ir vis dominančias temeles peržvelgiu. Kadangi sanpaulyčių turiu nedaug (tai ne jūsų Edeno sodai), tai ir naujai žydinčių pasirodyti neturiu.  blush2.gif

Ruošiuosi  dabar važiuoti į Senukus ieškoti sanpaulijų žemės-mama nori persodinimus daryti, o žemės pasibaigė.

Nedaug tai nedaug, bet vaizdai tai kaip Edeno sodų, tokia įvairovė wub.gif
Mano žydi, bet tokios visos bloznos... laukiu poros ryškesnių pražįstant, tada gal vaizdas bus kitoks...
Senukuose dabar žemėms 30proc nuolaida - važiuokit greičiau, aš vakar užsipirkau sodo centre sanpaulijoms, reiks tęsti persodinimus. Tiek vaikų priaugo, kad neįtikėtina - dešimtim prie kiekvieno lapo biggrin.gif
Atsakyti
evora,nu pasaka wub.gif tiek ziedu,o kas ta paskutinej eilej,per viduri?as tokia pat maciau klaipedoj pirkt,bet tokia vargse nupezusi buvo. doh.gif pusiau mini.nukainuota,euro norejo.
Atsakyti
evora, tikrai nuostabūs vaizdai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 05 21, 08:04)
O pas ją yra štai tokia gražuolė dviguba, kurios ir man reik. Nors žiedai šiaip sau, kažkokie rožiniai išsidraikėliai, bet labai gražūs variegatiniai lapai su rožine spalva. Vien dėl jų norisi auginti. Pavadinimo dabar nežinau, parsivežta iš 2014m. parodos Raudondvaryje. Čia praeitos vasaros foto-dabar lapai visai kitokie, pagražėję, spalvingesni.

Kaip visad smagu akis paganyti wub.gif
Paskutinė man panaši į Ellie Gardner g.gif Jeigu tai ji, tai yra treileris, t.y. kotelis yra tįstantis. Gražiai atrodo, kai auga kelios šakos ir auginama pakabinta - tada tie išsidraikę žiedai irgi linkę svirti:
Ellie Gardner
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2016 05 21, 09:30)
Nedaug tai nedaug, bet vaizdai tai kaip Edeno sodų, tokia įvairovė  wub.gif
Mano žydi, bet tokios visos bloznos... laukiu poros ryškesnių pražįstant, tada gal vaizdas bus kitoks...
Senukuose dabar žemėms 30proc nuolaida - važiuokit greičiau, aš vakar užsipirkau sodo centre sanpaulijoms, reiks tęsti persodinimus. Tiek vaikų priaugo, kad neįtikėtina - dešimtim prie kiekvieno lapo biggrin.gif

Pargrįžau. Gavau žemių sanpaulijoms Sodo centro, dar nuolaida pasinaudojau. Mamai jau atidaviau nunešus-turės dabar darbo savaitgaliui.
Papildyta:
QUOTE(silvija72 @ 2016 05 21, 10:11)
evora,nu pasaka wub.gif tiek ziedu,o kas ta paskutinej eilej,per viduri?as tokia pat maciau klaipedoj pirkt,bet tokia vargse nupezusi buvo. doh.gif pusiau mini.nukainuota,euro norejo.

ROCOCO-myliu ją už rožytės formos žiedelius ir nuostabius nėriniuotus su šviesiai žaliomis gyslelėmis lapus. Neauga didžiulė, tokia pusiau miniatiūra.
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2016 05 21, 11:51)
Kaip visad smagu akis paganyti  wub.gif
Paskutinė man panaši į Ellie Gardner  g.gif Jeigu tai ji, tai yra treileris, t.y. kotelis yra tįstantis. Gražiai atrodo, kai auga kelios šakos ir auginama pakabinta - tada tie išsidraikę žiedai irgi linkę svirti:
Ellie Gardner

Parsinešiau aš ją-perdalinom per pus, dar nežinodama, kad treileris-išgenėjau visus pažastinukus doh.gif Šimts kipšų, ką reiškia žioplai būti blush2.gif

Ant mamos vazonėlio buvo užrašyta FROZES INTIMO (SORANO), bet viens prie vieno kaip pas tave
Ellie Gardner. Taip matyt ir bus. Jau antra sanpaulytė parsivežta iš tos parodos ir neatitinkanti pavadinimų. Taip ant Plaktos grietinėlės buvo užrašyta Gercoginia, o dabar ir vėl... kažkokia mistika. Mamai tai net neįmanoma užsiminti, kad sumaišė-jos dabar vienintelis rūpestis išsaugoti protingo žmogaus įvaizdį.
Bet, kad ir nesumaišė. Jei būtų sumakalavusi pavadinimus, tai kita sanpaulija tą pavadinimą atitiktų. Vadinasi viena užrašo, o kita pardavinėja. Arba pats pardavėjas apsižioplino.
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2016 05 21, 11:07)
evora, tikrai nuostabūs vaizdai 4u.gif

Ačiū už pagyras. Jūsiškė AE-Šarlene Nostagie sportas pasakiška.

Suprantu, kad niekada sanpaulijų neturėsiu tiek kiek pas jus, dėl vietos stokos (nes didžioji meilė vis tik sukulentai), bet ir vėl nauja atsirado. Šiandien Senukuose prašėsi vargšytė su dviem nulaužtais lapeliais ax.gif
Tokia kaip Zemugnės foto:

Man ji visai atitiktų Ma's Arctic Sky, gal tik lapai paskutiniosios šviesesni. g.gif

Atsakyti
Aš irgi vis užsuku pažiūrėti jūsiškių žiedų smile.gif Jau pradeda ir pas mane žydėti, tik aš persodindama sumaišiau vardus, teks laukti kol pražys ir atsirinkti smile.gif

Le Jabločko, pirmi žiedukai nėra labai pilnaviduriai, bet gal dar pasitaisys smile.gif
user posted image

Užsirašius Amadeus smile.gif
user posted image

Užrašyta Buntar, bet visai nepanašus. Gal susportavo, o gal dar pasislėpęs po kitu pavadinimu.
user posted image

Rozovyj Dym, bet ne rožinis, o tamsus. Spalva labai graži smile.gif Man patinka tokiais mažais lapukais smile.gif
user posted image

O šito neatrenku kas čia toks, nes kas užrašyta tai visai ne tas. Dzūkė pažino kad čia Alamo Flame
user posted image

Le Astrėja,labai graži smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 21 gegužės 2016 - 16:19
vidam,rozovyj dym greiciausiai is manes?jis yra dvieju spalvu vienas vadinas rozovyj dym,kitas rozovyj dym 2.turejau vaiku antrojo varianto,pirma pati gavau,pirmasis sviesesnis,antras tamsesnis.variantai abu l grazus.
Papildyta:
ir neisparceliuok ju i savo turgu mirksiukas.gif
Atsakyti