Visi laukiami Šį rudenį vyks tarptautinė egzotinių augalų paroda Žali horizontai. Parodos tema Gamtoje ir kolekcijose. Parodoje bus eksponuojami orchidėjos, kaktusai, sukulentai, gesnerijiniai, vabzdžiaėdžiai, bonsai ir kiti augalai.
Parodos data: 2016 m. rugsėjo 911 d. Parodos vieta: Raudondvario dvaro menų inkubatorius, Pilies takas 1, Raudondvaris, Kauno r.
Parodos darbo laikas: 9 d., penktadienis, 1020 val. 10 d., šeštadienis, 1020 val. 11 d., sekmadienis, 1017 val.
Ypatingai laukiami sukulentų ir kaktusų, sanpaulijų, vabzdžiaėdžių, orchidėjų kolekcionieriai. Taip pat kviečiame bonsų, lapinių ir kitų augalų augintojus. Kaip ir kiekvienais metais, pristatysime iš augalų kurtas kompozicijas, atskirus augalus, kolekcijas, įmonių prisistatymus. Kviečiame ne tik atvykti pažiūrėti, bet ir dalyvauti.
Į visus rūpimus klausimus Jums atsakysime el. paštu zalihorizontai@gmail.com, Daugiau informacijos
Vasara kažkur pabėgo, tai tik Silvijos žieduose ir džiaugiamės ja.
O aš pabuvau gailestingąja samariete ir išgelbėjau ,,Ermitaže'' nukainuotus po 0,49 ct. tris miniukus. Norėjau imti tik vieną, bet juk taip ir būtų nuvytę kiti du. Apskabiau ir visai nieko bendroj pievelėj. Žiedeliai bliednai rožiniai su pretenzija į pilnavidurius.
Kadangi prie jūros nenuvažiuoju, tai širdį džiugina tik Baltijos banga-nu, gražuoliai žiedeliai.
O kaip tie miniukai susodinti? Visi viename vazone ar kiekvienas atskirame vazonėlyje, o tik tada sudėti į vieną vazoną. Ir jeigu jie visis susodinti viename vazone,tai kaip su teorija, kad sanpaulijoms dideli vazonai netinka? Ar miniukai nori didelių vazonų?
Sodinu visus ištraukus iš vazonėlių į vieną bendrą vazoną. Laistomi kaip ir visos kitos sanpaulijos. Po lapais pakišu akmenukų, kad gležni lapeliai neliestų šlapios žemės. Kai lapai atsigauna ar krūmukai paauga, nereikalingus akmenėlius išimu. Vazonas nėra didelis trims, parenku, kad nebūtų stadionas. Grįžk į mūsų temelės 37 pusl., ten taip mano susodintų miniukų kitos nuotraukos. Viskas puikiai auga. Rusų sanpaulijininkės irgi sodina pievelę, dažniausiai iš treilerių.
Man gražu susodinti po kelis, bet kai pirmi metai, tai dar neeksperimentuoju Ateityje kai aprims emocijos ir nebenorėsiu beveik visų iš eilės, tada bus galima kažką įdomesnio sugalvoti Pasirodom kad dar tebežydim. Kai lyja ir lyja, tai kas belieka...tik gėles tvarkyti ir fotografuoti