Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Taip , evora, natūroj dar gražesnė thumbup.gif

Vydūno šposai. Užaugo vaikas tiek nukrypęs nuo veislės unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Jei dauginsi Tanec Galaktiki -pirmoji stoju į eilę įsigyti.

Pirmas žiedelis RM Eliza

user posted image

Tikėjausi kiek kitokio vaizdo, nes perkant mačiau tokią. Aiškiai žiedelis pritrūko garbanėlių.

user posted image
Atsakyti
evora palauk daugiau ziedu.cia mano isizydejo
AV Mona Liza,ziedai dideli
user posted image
RS Zimnyj cvetok,ziedu begalybe
user posted image
Atsakyti
Žinokit esu lengvai pakraupusi, nes sanpaulijoms gresia ištrėmimas iš mano namų.

Šiandien susinešiau kaktusus iš balkono žiemoti į kambarius ir pirmą kartą nesugebėjau sutalpinti. Sanpaulijom teko užleisti lentynas. Pastačiau kambaryje taburetę, uždėjau medžio plokštę ir sustačiau kiek tilpo jauniklių. O kas bus, kai suaugs?... O dar kiek iš lapelių auga... g.gif
Į darbovietę išsinešti nepavyks-ten kiti sukulentai okupavę viską ką galima.

Nebežinau kaip sutalpinti visus augalus kurių noriu. g.gif
Išdurnėsiu...
Atsakyti
Oi Evora, na tikrai didžiulė dilema lotuliukas.gif Man atrodo visos su tuo esam susidūrusios mirksiukas.gif teks riboti norus, arba po kažkiek mažint, arba kai ko atsisakyti. Pvz gesnerijiniai pas mane pamažu išvijo kaktusus, jau ir paskutinį vakar kaimynė išsinešė. Kaip supratu pačios silpnybė kaktusai, tai teks sanpaulijų minimumą pasilikti, arba ką nors sugalvoti kaip peržiemoti, kol kaktusai iškeliaus į vasarvietę ir kitoms užleis vietą 4u.gif
Atsakyti
Evora, ir man zinoma sita problema... biggrin.gif Todel bandau pereiti prie miniukiu kolekcijos biggrin.gif I ta pati plota ju galima sutalpinti geeerokai daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjauruska: 18 rugsėjo 2016 - 10:30
Bandysiu kažkaip išgyventi iki vasaros. Paskui gal jau balkono naujam įstiklinimui sukrapštysiu euriukus. Tada visi sukulentai turės savo pastovų sukulentariumą, o sanpaulijos liks kambariuose. Dar teks padaryti sanpaulijų didelę atranką. Gerai, kad mama jas augina, tai bus kur išnešt.

Nors baigia mano mamytė visai išlepti. Parvežiau lauktuvių iš parodos Dzūkės MENUET. Gražiai išaugintas augaliukas su perspektyva į nuostabius žiedus. O mamuks-be žiedų?...ir jokių džiaugsmo emocijų. Taip ir praėjo man visas dovanojimo džiaugsmas.
Nejau ir aš senatvėje būsiu viskam tokia abejinga, net nebus kuo džiaugtis? Kai pagalvoju, tai aš visas sanpaulijas jai ir supirkusi, suieškojusi. Bet, kai matai tokį abejingumą, tai nebesinori ir stengtis.
Atsakyti
Allegro Watermelon Ruffles graži, bet ne TOKIA. O gal sumaišyta veislė, radau labai panašią My Webpage

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 18 rugsėjo 2016 - 15:23
Pagaliau ir aš susitvarkiau įspūdžius iš parodos blush2.gif
Žali horizontai 2016
Atsakyti
aciu uz galimybe pasigrozet paroda nors foto,kokiu nuostabiu,nematytu augalu augina zmones,ypac kaktusu,sukulentu ivairove ,orchideju,na labai puiku 4u.gif .o cia mano keletas blush2.gif LE Margarita

user posted image

user posted image

DEO Marcipan
user posted image

Atsakyti
[quote=silvija72,2016 09 22, 20:59]
aciu uz galimybe pasigrozet paroda nors foto,kokiu nuostabiu,nematytu augalu augina zmones,ypac kaktusu,sukulentu ivairove ,orchideju,na labai puiku 4u.gif .o cia mano keletas blush2.gif LE Margarita

Margaričiuks labai graži. Aš vis jaučiu silpnybę visiems augalams, kurių lapai kitokie, nei tik vienodai žali.
O ji chimera?
Atsakyti
ne,ji ne chimera wub.gif
Atsakyti