Labas merginos, as kol atrandu laiko nuo savo triju klecku, tai puse ispardavimu baigiasi blembacki
Ok, aciu, zinosiu del dydzio - reikes is naujo gaudytis seilus. Maniskiai su sniuriukais amzinai vargsta, tai vis ieskau kokiu "perliuku" su lipuckem, kad visiems paprasciau ir veiksmas greitesnis butu
PRIME GEBUHER - cia nenuzymejote pirkdama PRIME pristatyma. Jis kazkoks alia kaip "registruotas liukso klases" siuntimo budas - prenumerata. Kazkada jis baigsis, bet tam kazkuriam laikui jau susimokejote. Nesu tikrs, bet lyg per ta laika dabar siusdamasi daiktus is amazon.de nemokamai galite pasirinkusi ta PRIME.
Bet faktas, kad dabar jau nieko nebepakeisite...
As ir veidui naudoju, man lb liuks
I sveikata
Tas sampunas man irgi labai labai.
Pradzioje buvo keista, kad neputoja, bet ipratau.

QUOTE(davija @ 2016 05 09, 07:12)
Maniske nesioja be lipucku, sūnėnas turi su lipuckom
. Man vaikisku dydis atitinka pagal ju (NB) lentele, tk imu platesnius
Siaip tai vaikai labai megsta juos, ir vienus keičia kiti, nes per sezona tai gerai susidevi
Maniske tik nemegsta vieno modelio , man rodos is tokiu kaip buvo uzvakar daily deal (kur tokia medziagos faktura is isores)
, nes uzkulny buna tokia slidi medziaga, ir jai tipo labai slidineja, kulniukas - nepatogu
bet galejo but, kad modelis nepatiko 

Ok, aciu, zinosiu del dydzio - reikes is naujo gaudytis seilus. Maniskiai su sniuriukais amzinai vargsta, tai vis ieskau kokiu "perliuku" su lipuckem, kad visiems paprasciau ir veiksmas greitesnis butu

QUOTE(Kaira @ 2016 05 09, 07:43)
Sveikos, labai reikia pagalbos
Pirkom iš amazon.de batus, per eshopwedrop, šiandien žiūriu nuskaičiuota tiek, kiek kainavo batai, 24 eur ir dar nuskaičiuota kažkodėl 49 eur. gavau šoką ir nežinau ką dabar daryt
2016-05-09 PIRKINYS 5167931359749284 2016.05.06 23.89 EUR (579513) Amazon DE Marketplace L2338 800-279-6620 -23.89
2016-05-09 PIRKINYS 5167931359749284 2016.05.05 49.00 EUR (945335) Amazon Prime Gebuehr L2338 AMZN.DE/INFO -49.00
Nieko panašaus gyvenime nebuvo, aišku, nedaug aš pati ir pirkusi. Ką man dabar daryt? Nesuprantu net kaip atšaukti tų batų pirkimą.
Prašau, padėkit susigaudyt kas čia kaip ir ar galima kažkaip atgaut tuos 49 eur

Pirkom iš amazon.de batus, per eshopwedrop, šiandien žiūriu nuskaičiuota tiek, kiek kainavo batai, 24 eur ir dar nuskaičiuota kažkodėl 49 eur. gavau šoką ir nežinau ką dabar daryt

2016-05-09 PIRKINYS 5167931359749284 2016.05.06 23.89 EUR (579513) Amazon DE Marketplace L2338 800-279-6620 -23.89
2016-05-09 PIRKINYS 5167931359749284 2016.05.05 49.00 EUR (945335) Amazon Prime Gebuehr L2338 AMZN.DE/INFO -49.00
Nieko panašaus gyvenime nebuvo, aišku, nedaug aš pati ir pirkusi. Ką man dabar daryt? Nesuprantu net kaip atšaukti tų batų pirkimą.
Prašau, padėkit susigaudyt kas čia kaip ir ar galima kažkaip atgaut tuos 49 eur

PRIME GEBUHER - cia nenuzymejote pirkdama PRIME pristatyma. Jis kazkoks alia kaip "registruotas liukso klases" siuntimo budas - prenumerata. Kazkada jis baigsis, bet tam kazkuriam laikui jau susimokejote. Nesu tikrs, bet lyg per ta laika dabar siusdamasi daiktus is amazon.de nemokamai galite pasirinkusi ta PRIME.
Bet faktas, kad dabar jau nieko nebepakeisite...

QUOTE(Belladona @ 2016 05 09, 09:06)
Sorry su klaidom pasirodo Jus ivardinau
jo velnias nepigus ir mazai jo, bet ko gero vertas tu $.
O veidui irgi galima??? Nesudirgino???
Siandien dar isbandziau Shuemura ta alieji sampuna irgi Jusu parodyta, nu pirmas ispudis irgi superinis, nors mano plaukai ir nedazyti, bet po to sampuno blizga kaip padazyti. Aciu MR
lauksiu ir kitu Jusu rekomendaciju 

O veidui irgi galima??? Nesudirgino???
Siandien dar isbandziau Shuemura ta alieji sampuna irgi Jusu parodyta, nu pirmas ispudis irgi superinis, nors mano plaukai ir nedazyti, bet po to sampuno blizga kaip padazyti. Aciu MR

As ir veidui naudoju, man lb liuks

QUOTE(Jovita23 @ 2016 05 10, 07:08)
Merginos, ačiū už Shu uemura sampunus. Pasiėmiau sampuna, kondicionieriu ir aliejuką. Plaukai tikrai fantastiski po ju. Ačiu kazkuriai narei, kuri rekomendavo.
I sveikata

Tas sampunas man irgi labai labai.

Sveikos, gal galit patarti, kur ieskoti Birkenstocku arba panasiu tapkiu? aciu!

QUOTE(Jovita23 @ 2016 05 10, 07:08)
Merginos, ačiū už Shu uemura sampunus. Pasiėmiau sampuna, kondicionieriu ir aliejuką. Plaukai tikrai fantastiski po ju. Ačiu kazkuriai narei, kuri rekomendavo.
O kiek euru jums tas sampunas gavosi - apie 40 euru ?
QUOTE(MeistroMargarita @ 2016 05 10, 12:21)
Zulily crocs yra, jei kam reikia

http://www.zulily.co...earchTerm=crocs
QUOTE(MoulinRouge @ 2016 05 10, 12:28)
Labas merginos, as kol atrandu laiko nuo savo triju klecku, tai puse ispardavimu baigiasi blembacki

daug dar visko nesibaige

beje, NB dar turim 15%

QUOTE(rimmel @ 2016 05 10, 12:39)
pvz cia http://www.6pm.com/birkenstock-women~2

Papildyta:
Nedaug truksta

www.shuuemura-usa.com
-25%

www.fragranceshop.com
-20% kodukas

taip pat laukiu labai
www.bluefly.com
-20% kodukas

www.barenecessities.com
-25% vienkartinis kodukas !

QUOTE(MeistroMargarita @ 2016 05 10, 11:54)
daug dar visko nesibaige
Ypac kosmetikai dosniai koduku uzderejo
beje, NB dar turim 15%
Papildyta:
Nedaug truksta
www.shuuemura-usa.com
-25%

www.fragranceshop.com
-20% kodukas

taip pat laukiu labai
www.bluefly.com
-20% kodukas

www.barenecessities.com

beje, NB dar turim 15%

Papildyta:
Nedaug truksta

www.shuuemura-usa.com
-25%

www.fragranceshop.com
-20% kodukas

taip pat laukiu labai
www.bluefly.com
-20% kodukas

www.barenecessities.com

Tada reik tusa su uemuros pasiimti. Tik parsisiunciau, porakart pasitepliojau ir dingo. Matyt vaikai kur nors nurideno

palaukit zulily, gal dar rasiu, ko vaikui reikėjo 
deja nėra, manęs nelaukit

deja nėra, manęs nelaukit

QUOTE(MeistroMargarita @ 2016 05 10, 13:54)
Cia nuo to 10% kur automatiskai pritaiko, dar 15% galima panaudot koda?

QUOTE(Jolanta:) @ 2016 05 10, 13:06)
ech..
Prisijunkit, mergiukai

www.zulily.com
QUOTE(Vitro @ 2016 05 10, 13:35)
nea, vietoj 10%

Ateinu su begalinem padekom uz siuntinuka!!!
Is Yoox viskas tobula
Armani kelnes ir bliuska kaip man siuta,tik pirkdama galvojau kad kelnes paprastai klasikines,o ziuriu apacioj sonuose uztrauktukai integruoti,taip idomiai gaunasi,kai uzsegti,tai kelnes i siaurejima o virsuj lyg galife gaunasi,o atsegi,palieka cigaretinio kirpimo.Zodziu dar fainesnes nei maniau
bliuskyte plona,lengva vasarai,spalvos grazios.
Maison Martin suknute-maikute tobula,medziaga ledas,o asimetriskumas pasakiskas,tokios ir norejau vasarai-paprastos bet neprastos
U sephora orgi aciulis didelis,Anastasia palete faina,kiekiai didziuliai,nezinau ar iki amziaus vidurio spesiu pabaigt:-)Turbut visam gyvenimui uzteks
O Anasasia blizgesys lupom is is fantastiskas
Spalva tokia vasariskai saldainine kad uch....
Tik va isbandIua laikosi ne kazka,bet ai nors bus galimybe iki galo subaigt nenumetus i kampa
O labiausiai aciu uz detale,dar biski ir galesiu atidaryt parduotuve autodaliu amerikonams
Detale jau i siaulius isvyko ir ryt bus realizuota pagal paskirti,begalo ACIU uz ja
Is Yoox viskas tobula

Maison Martin suknute-maikute tobula,medziaga ledas,o asimetriskumas pasakiskas,tokios ir norejau vasarai-paprastos bet neprastos

U sephora orgi aciulis didelis,Anastasia palete faina,kiekiai didziuliai,nezinau ar iki amziaus vidurio spesiu pabaigt:-)Turbut visam gyvenimui uzteks

O labiausiai aciu uz detale,dar biski ir galesiu atidaryt parduotuve autodaliu amerikonams

laukiam
www.carters.com
-25%

www.childrensplace.com

Aciu , Norikute
www.carters.com
-25%

www.childrensplace.com

QUOTE(NORIKA @ 2016 05 10, 13:45)
Aciu , Norikute