Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Udrius @ 2016 04 28, 20:38)

Sodininkas susiginčijo su gimtadienio šventei vilą išsinuomojusia brite ir pagrasino ją nužudyti. Ji įdavė sodininką policijai, policija jį suėmė, bet tą pačią dieną paleido. Įtūžęs sodininkas grįžo į vilą ir ją nušovė, o pakeliui sužeidė dar du jos šeimos narius.

Kur čia terorizmas? Tai buitinis konfliktas, kokių ir Lietuvoj pilna. Beje, įvykęs irgi jau prieš kelerius metus.
Atsakyti
Ryt naktį išskrendam. Bijau... unsure.gif
Tikiuosi ore nesugesim. Kaip būtų įdomu išgirsti nuomonę tų kurie remontuoja tuos lėktuvus, ką jie mano apie patikimumą.
Atsakyti
QUOTE(vega2 @ 2016 04 28, 21:00)
Ryt naktį išskrendam. Bijau...  unsure.gif
Tikiuosi ore nesugesim. Kaip būtų įdomu išgirsti nuomonę tų kurie remontuoja tuos lėktuvus, ką jie mano apie patikimumą.

Aha, idomu drinks_cheers.gif Gal kas pazistamu turi biggrin.gif

Tikrai nesmagu 3val strese isbuti ore.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 28 balandžio 2016 - 20:04
QUOTE(katee @ 2016 04 28, 21:47)
O, kad as zinociau. Bet nzn kiek zmoniu turetu kreiptis, kad kazkas sureaguotu.

Papildyta:

Idomu, ar kas kreipesi po tiek atidetu skrydziu.

Zr straipsni.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2016 04 28, 21:03)
Zr straipsni.

Bukit geras, imeskit ta straipsi. Nes nei vienam straipsny neperskaiciau, kad nuvo kazkur kreiptasi ir imtasi realiu veiksmu.
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2016 04 28, 20:53)
Na, praeitais metais tikiu, kad geras pasirinkimas. O vat siais... - jau pradedu abejoti lotuliukas.gif

Nes?

QUOTE(vega2 @ 2016 04 28, 21:00)
Ryt naktį išskrendam. Bijau...  unsure.gif

Viskas bus gerai. Gerų atostogų. Ir kokios saulytės ,per wi fi,jei galima,pasiūskit lotuliukas.gif mano visi daigai ir gėlės į lauką prašosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Novaturas ir tezturas sedi s....es surauke ir tyli apie 5 kartus nuo balandzio 16 pavelavusius skrydzius. O kidy tour tik ir mirga facebook kaip.jie saugiau skraidina su 6 metu senumo lektuvais Freebird. Kazkas islos is situacijos.
Atsakyti
Ziuriu ir pas mus "Small planet"😞.Jau ir nesinori atostogu.
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 04 28, 21:06)
Nes?
Viskas bus gerai. Gerų atostogų. Ir kokios saulytės ,per wi fi,jei galima,pasiūskit  lotuliukas.gif  mano visi daigai ir gėlės į lauką prašosi lotuliukas.gif

Patinka man tokie postai thumbup.gif

Ingaul, kur skrendat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alara: 28 balandžio 2016 - 20:16
QUOTE(Alara @ 2016 04 28, 21:12)
Novaturas ir tezturas sedi s....es surauke ir tyli apie 5 kartus  nuo balandzio 16 pavelavusius skrydzius. O kidy tour tik ir mirga facebook kaip.jie saugiau skraidina su 6 metu senumo lektuvais Freebird. Kazkas islos is situacijos.

Bet jie skraidina tik kartą per savaitę g.gif Tai kiek, du ar trys skrydžiai tebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Alara @ 2016 04 28, 20:12)
Novaturas ir tezturas sedi s....es surauke ir tyli apie 5 kartus  nuo balandzio 16 pavelavusius skrydzius. O kidy tour tik ir mirga facebook kaip.jie saugiau skraidina su 6 metu senumo lektuvais Freebird. Kazkas islos is situacijos.

Man pasirode,kad visi neskride yra novaturo. Bent jau pagal laika ir parasymus visur.
O kidy tour gerai daro, sau reklama is viso to wink.gif

Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2016 04 28, 21:13)
Ziuriu ir pas mus "Small planet"😞.Jau ir nesinori atostogu.

Kaip ten dainoj vienoj - reikia pozityviai nusiteikti. 4u.gif
Atsakyti