QUOTE(herbas @ 2016 04 28, 00:13)
Gal kam teko Kemere naudotis skalbyklos paslaugomis? Domina kainos, ar verta mažint savo bagažo kiekį?
vieninteliai žmonės , kurie tai gali pasakyti Cobre ir Smurka.... Kiti nežinos ....
QUOTE(herbas @ 2016 04 27, 23:13)
Gal kam teko Kemere naudotis skalbyklos paslaugomis? Domina kainos, ar verta mažint savo bagažo kiekį?
Mane tas pats klausimas domina Saphir viešbutyje

QUOTE(Kolekcionierė @ 2016 04 27, 21:21)
šalta? spalio 25 pernai buvo +26+28
QUOTE(Neili @ 2016 04 27, 21:52)
tikriausiai juokaujat... vandenukas spalį toks pats kaip oras +28 mažiausiai. Spalį visada atostogaudavom t. y. 3 metus ir oras ir vanduo fantastika... šiemet bandysim birželio vidury, bus ką palygint 

Užpernai ir spalio antroje pusėje tokia temperatūra buvo, tai tikrai manau nesušalsim

Del skalbimo viesbutyje tai kiek esam buve tai tikrai brangu, nes jie ima uz viena daikta, pas mus viesbutyje buvo nuo 1 euro iki 5 euru kainos uz viena daikta
Tai mums tikrai pasirode brangu ir as vaiku rubelius isskalbdavau su rankom ir jie labai greitai isdziudavo 
Papildyta:
Mes siemet keliones ziurim butent rudeni per moksleiviu atostogas
Tai kazkaip nemanau, kad bus salta, nes ne vieni musu draugai tokiu laiku vaziavo ir sake buna super oras ir labai silta jura

Papildyta:
Mes siemet keliones ziurim butent rudeni per moksleiviu atostogas

QUOTE(Juorita @ 2016 04 27, 18:46)
Spaliui perkančių kolkas nėra, bet aš vistiek nerimstu-planuojam vykti didelė kompanija, kažkaip nesitiki, kad gali būti ir pigiau žmogui, nei kad siūloma dabar, išvykimo data labai siaura, praktiškai 8-10 dienos, tai ir pasirinkimas mažėja. Šis viešbutis kogero geras variantas. Įdomu kaip jis lyginant su Saphir4? 

Saphire nebuvau, bet šitas Starlight tai superinis:) didelė graži teritorija, maistas skanus, daug barų (ypač patiko baras, padarytas negiliam baseinėlyje- kai karšta lauke, sėdi prie staliukų, kojos vandenyje

QUOTE(Udrius @ 2016 04 28, 07:09)
vieninteliai žmonės , kurie tai gali pasakyti Cobre ir Smurka.... Kiti nežinos ....
Tiksliai negaliu pasakyti, nes turėjau skalbiankę namie. Kokios skalbimo paslaugų viešbutyje kainos nepamenu, pamenu tik tiek, kad labai brangu ir aš už tiek nesinaudočiau. O miesto skalbyklose abejoju ar susikalbėsit.
Šįryt small planet lėktuvas vėl keleivius išlaipino

QUOTE(Mazule @ 2016 04 27, 20:26)
Ne sezonas jau spalis.........šalta
nebent keliaujat be vaikų ir nėra pagrindinis noras guėti ant saulutės 

Mes praeitais metais išskridom spalio 13 d. su vaikais. Oras dienomis nebuvo mažiau nei +30, vanduo jūroje šiltas, tai nelabai suprantu, kur sušalt galima

QUOTE(Smurka @ 2016 04 28, 09:54)
Tiksliai negaliu pasakyti, nes turėjau skalbiankę namie. Kokios skalbimo paslaugų viešbutyje kainos nepamenu, pamenu tik tiek, kad labai brangu ir aš už tiek nesinaudočiau. O miesto skalbyklose abejoju ar susikalbėsit.

bet tai kas ten daros su tais lektuvais ???
QUOTE(zivkeee @ 2016 04 28, 09:35)
bet tai kas ten daros su tais lektuvais ???
Antireklama sau tik darosi. Mestu lauk tokius lektuvus. O tai lopyti, uzzlopyti ir perlopyti tie lektuvai. Per du menesius jau n kartų nesamones tokios

Svarbiausia, kad niekas nepranesa paskui koks butent gedimas buvo.
Turetu i tai kazkaip rimciau ziureti - tiesiog uzdrausti tokiais lektuvais skraidinti zmones. Kodel niekas nereaguoja

QUOTE(Smurka @ 2016 04 28, 07:54)
nejuokinga visai

mane jau panika ima

QUOTE(Tylene @ 2016 04 28, 08:52)
Saphire nebuvau, bet šitas Starlight tai superinis:) didelė graži teritorija, maistas skanus, daug barų (ypač patiko baras, padarytas negiliam baseinėlyje- kai karšta lauke, sėdi prie staliukų, kojos vandenyje
). Nežinau kaip kitiems, man tai jis labai patiko (gyvenom dviejų aukštų viloje su jakuzzi).

Saphire tas pats...bariukas....kedutes baseiniukyje,,,pavesiukyje...dar vandeni paleidzia nuo virsaus...karta i diena...nuo virsaus

Saphir viesbuti kad tvarko...kaip grazu bus, atnaujinta

Su lektuvu ir as paskaiciau, vel nepakilo laiku...

Laba

O mums pakeite reiso Nr. ir laika..kazkodel..vakar zinute gavau